Смесени породи
Публикувано: 31 May 2007 - 01:14 PM
Публикувано: 31 May 2007 - 01:26 PM
Пък тя е бебе още - мисля, че с време и възпитание ще улегне, сега е щура, а и очевидно има от нея от водолюбивите породи. r)
Кофти е като няма места за разходки - ние ходим 10мин до един парк, което е ОК, но като вали го наляга летаргия и обикаляме в калта и боклуците наоколо в един зачатък на градинка, неприятно е s)
Публикувано: 31 May 2007 - 10:18 PM
Прикачени файлове
-
gddfghv.JPG (17.32K)
Брой сваляния: 122
Публикувано: 01 June 2007 - 05:21 AM
Публикувано: 01 June 2007 - 08:39 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 June 2007 - 05:37 PM
Публикувано: 05 June 2007 - 07:59 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 05 June 2007 - 09:08 PM
Публикувано: 06 June 2007 - 08:39 AM
Трудно ли свикват с пишането навън? И ако има някакъв чалъм изпитам- моля, споделете worthy .
Забравих да ви се оплача - Майки има пъпна херния s) . Вет. каза, че ще изчака ваксините и после ще оперира s) . Много ме е страх. Някой имал ли е подобни проблеми?
Публикувано: 06 June 2007 - 12:25 PM
Цитат
Какво му е? Тоест проблем ли има някакъв?

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 06 June 2007 - 07:45 PM
Публикувано: 06 June 2007 - 10:06 PM
Цитат
Между другото беличкото е страхотно : ).
Една баба Веселка, един дядо Хъч и сега вече и Точица w)
Има снимки назад в темата. r)

Публикувано: 08 June 2007 - 12:57 PM
Цитат
Тъй като имам персийска котка, а нали знаете че на персийците постоянно им текат очите и взех да търся в разни ветеринарни сайтове на английски и намерих инфо за сълзенето. Та така, отнася се и за котки, и за кучета...: Сълзенето на очите се нарича "епифора", това е състояние на запушени слъзни канали, сълзите преливат извън долния клепач, текат по козината на животинката и му я зацапват. Най-личи при белите животинки. Това състояние е вродено, т.е. не се лекува, освен с пластична операция за изграждане на нови слъзни канали, а не мисля че някой би причинил това на животинката си - да я оперира заради това че и се цапа козината cl)
Секрета може да се овладее, като се чистят очите поне 2 пъти на ден, може и с тампон, напоен в чай от лайка за успокояване. Може да се капва в очето и физиологичен разтвор на пластмасови ампулки от аптеката. Пробвала съм лично всичко това и да, секрета намаля и петната са много бледи вече, но трябвам да се примирим че това е вродено състояние, постигнато чрез "селекция" и повечето котки и кучета с плоски муцунки и не толкова плоски страдат от това състояние. С възрастта секрецията намалява, но трябва очите да се поддържат, да се чистят и да се пазят b) Какво ли не правим за нашите сладки дечица, а? r)
Публикувано: 08 June 2007 - 01:14 PM
Ето как изглежда и на риж фон.
Прикачени файлове
-
IMG_0045r.jpg (100.9K)
Брой сваляния: 125
Публикувано: 16 June 2007 - 08:04 PM
Публикувано: 21 June 2007 - 09:55 AM

Тук си играе с Моника,малко котаче,което е временно у дома след лечение и в процес на търсене на дом.Страхотно се забавляват, а Мони определено мисли,че Сара е майка й oleeee