Dog.bg Форуми : Смесени породи

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (67 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Смесени породи

#581 Потребителят е офлайн   bubsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 May 2007 - 01:14 PM

За съжаление няма къде да я пусна,излиза на улицата и става глуха като я викам.Нямаме голям парк до нас и само 3-пъти в седмицата я водим да тича. s) Ако няма котки и други кучета ще си стой при мен,но това е рядко.За това d) след нея постоянно.

#582 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 31 May 2007 - 01:26 PM

Хайде, дано не вали уикенда, та да потичат и да се поучат на училището, отдавна не сме се засичали да я помачкаме лудетината.
Пък тя е бебе още - мисля, че с време и възпитание ще улегне, сега е щура, а и очевидно има от нея от водолюбивите породи. r)

Кофти е като няма места за разходки - ние ходим 10мин до един парк, което е ОК, но като вали го наляга летаргия и обикаляме в калта и боклуците наоколо в един зачатък на градинка, неприятно е s)
User's Signature

Качена снимка

"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"

#583 Потребителят е офлайн   bubsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2007 - 10:18 PM

Ето как я прибрах тази вечер от разходка,а на вън дори не валеше. oleeee

Прикачени файлове

• Прикачен файл  gddfghv.JPG (17.32K)
    Брой сваляния: 122

#584 Потребителят е офлайн   Dreyk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 05:21 AM

И Спенс е сащия само дето при него и муцуната се цапа щото има мустачки b) bl) l)

#585 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 08:39 PM

Точка, не мога да спра да й се радвам, снимам и показвам l) l) :

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#586 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2007 - 05:37 PM

Oле божеееееееее каква е сладкааа w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) Честито!ДА ти е жива и здрава super best victoryVVV Аз се извинявам , ама сега имам много изпити и нямам никакво време за нета...не съм сядала на компютър от месец сигурно l) drink
User's Signature

Качена снимка

Колкото повече опознавам хората , толкова повече обиквам своето куче ! <3

#587 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2007 - 07:59 PM

Мерси r)
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#588 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2007 - 09:08 PM

Хехе, на първата снимка е в стойка като манекенка тая Точка. r) Макс днес беше при чичо доктор и сега се е проснал все едно е изминал 100км пеш. Аз съм в чуденка просто - страхотно е да отидеш в 2 кабинета и да чуеш 2 напълно противоположни мнения. Чудя се дали да пробвам трети n) То е нещо като гледачките и врачките ouu
User's Signature

Качена снимка

#589 Потребителят е офлайн   little_bunny Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 June 2007 - 08:39 AM

Здравейте! Отдавна не съм писала, но то е защото имах проблеми с нета. Страхотни снимки сте показали, аз нямам нови за съжаление. Наш Майкъл вече е повече от адаптиран. Изяде ми един чехъл, няколко пъти ми прекопа цветето и разни такива подобни щуротии d) . Днес сме на втора ваксина. Смених ветеринаря - този ми забранява категорично разходките преди всички ваксини. Ама и като го гледам наш Микаел (както се бъзикаме из къщи) какъв е бъзльо...няма да ми се сърди че не излиза още 2-3- седмици. Като отворя входната врата и го повикам при мен (навън) почва да стъпва като у панички и да гледа "умно". Но не прекрачва прага wink . Сега ровя и чета за възпитанието... за момента разбира само от НЕ и "марш на място". Това лесно го научихме след като прегриза няколко кабела и беше попляскан за което.
Трудно ли свикват с пишането навън? И ако има някакъв чалъм изпитам- моля, споделете worthy .
Забравих да ви се оплача - Майки има пъпна херния s) . Вет. каза, че ще изчака ваксините и после ще оперира s) . Много ме е страх. Някой имал ли е подобни проблеми?

#590 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2007 - 12:25 PM

Цитат

Хехе, на първата снимка е в стойка като манекенка тая Точка. r) Макс днес беше при чичо доктор и сега се е проснал все едно е изминал 100км пеш. Аз съм в чуденка просто - страхотно е да отидеш в 2 кабинета и да чуеш 2 напълно противоположни мнения. Чудя се дали да пробвам трети n) То е нещо като гледачките и врачките ouu

Какво му е? Тоест проблем ли има някакъв?
User's Signature

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]Качена снимкаКачена снимка

#591 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2007 - 07:45 PM

Ами сълзят му очите, но това не е нещо ново, нито е чак такъв проблем, просто искам да знам има ли здравословна причина за това. Покрай изследването на очите (които личните му лекари смятат за излишни, нека си сълзят) разпитах и за други неща и чувам мнения които са абсолютно контраверсни едно на друго - външното обезпаразитяване примерно (относно каква е квотата на алергични реакции, понеже последно след Фронтлайн се чешем и се чудя от това ли е). Така покрай другото - анални жлези искат да стискат, а някак си съм против тая процедура, особено без симптоматика, че има проблем с тях bl) Такива ми ти работи ветеринарски...
User's Signature

Качена снимка

#592 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2007 - 09:15 PM

bushkata ти колко кученца имаш ^^
Между другото беличкото е страхотно : ).
User's Signature

В приятелството няма породи!

#593 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2007 - 10:06 PM

Цитат

bushkata ти колко кученца имаш ^^
Между другото беличкото е страхотно : ).

Една баба Веселка, един дядо Хъч и сега вече и Точица w)
Има снимки назад в темата. r)
User's Signature

#594 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2007 - 01:21 AM

Страхотно е, че отглеждаш толкова безпородни животни r).
User's Signature

В приятелството няма породи!

#595 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 08 June 2007 - 12:57 PM

Цитат

Ами сълзят му очите, но това не е нещо ново, нито е чак такъв проблем, просто искам да знам има ли здравословна причина за това.

Тъй като имам персийска котка, а нали знаете че на персийците постоянно им текат очите и взех да търся в разни ветеринарни сайтове на английски и намерих инфо за сълзенето. Та така, отнася се и за котки, и за кучета...: Сълзенето на очите се нарича "епифора", това е състояние на запушени слъзни канали, сълзите преливат извън долния клепач, текат по козината на животинката и му я зацапват. Най-личи при белите животинки. Това състояние е вродено, т.е. не се лекува, освен с пластична операция за изграждане на нови слъзни канали, а не мисля че някой би причинил това на животинката си - да я оперира заради това че и се цапа козината cl)
Секрета може да се овладее, като се чистят очите поне 2 пъти на ден, може и с тампон, напоен в чай от лайка за успокояване. Може да се капва в очето и физиологичен разтвор на пластмасови ампулки от аптеката. Пробвала съм лично всичко това и да, секрета намаля и петната са много бледи вече, но трябвам да се примирим че това е вродено състояние, постигнато чрез "селекция" и повечето котки и кучета с плоски муцунки и не толкова плоски страдат от това състояние. С възрастта секрецията намалява, но трябва очите да се поддържат, да се чистят и да се пазят b) Какво ли не правим за нашите сладки дечица, а? r)

#596 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2007 - 01:14 PM

Благодаря за инфото! Пуснати са изследванията за очите конкретно на това куче, тъй като не винаги става дума за запушени слъзни канали - сълзенето може да е сезонно, да е във вид на алергична реакция, да е съпроводено с конюктивити също (каквито сме лекували успешно). Отварата от лайка при нас не помага - ама нич s) , с нея само се почистваме, но не се овладява секрета, нито намалява. След като имам резултати от изследванията се надявам да знам повече за това състояние, индивидуално за моето куче - пък ако се окаже запушваме на слъзните канали ще си правим козметичните процедури само. Той е и достатъчно възрастен за да чакам да го израсте r) При персийките и рошльовците го има и момента с козината около очите, но ние пък сме късокосмести...

Ето как изглежда и на риж фон.

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#597 Потребителят е офлайн   redhotsfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2007 - 08:04 PM

Да ви се похваля! Днес Чарли за първи път излезе на разходка с мен. victoryVVV Отначало вървеше до мен,точно както трябва. Ама гато го хванаха лудитеее...Искаше да се катери по всяка ограда. Ама скача като кенгуру. Аз го дърпах и продължавахме.Сигурно е опитал да скочи към 100 пъти върху тез огради.После като му казах "Хайде,Чарли,бързо" и като ускорих темпото побягахме доста. 2-ма съседи искаше да го погалят,ама той ги ръмжеше и аз му се скарах. За разлика от кучето на село,Чарли използва носа си мнооого. Се душеше. Ако не е като кенгуру на оградата, ще души. l)
User's Signature

Качена снимка

#598 Потребителят е офлайн   sad eyes Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2007 - 09:55 AM

За първи път пиша в тази тема,макар,често да я разглеждам. Реших да ви покажа Сара-моята Сара w) През ноември я намерих с нейните 6 малки, които бяха на около 40 дни. Прибрах ги на вилното ни място с цел да им търся осиновители. Разлепих обяви за Сара из града,но никой не я потърси, а тя много тъгуваше за някого s) Според моя вет лекар Сара е на около7-8 години,може би е някаква кръстоска,но нямам идея каква.Има страхотно красива рунтава опашка и много хубав бял "медальон" на гърдите. В началото на май я взех у дома за да се грижа за нея след кастрацията й и не можах да я върна обратно. Тя се чувстваше чудесно и се държеше така все едно винаги е живяла с нас. Не ми се искаше още веднъж някой да я предаде,защото тя определено,но беше започнала живота си на улицата и я задържах,стана спонтанно. Сара е един истински ангел, има перфектни хигиенни навици,за които аз нямам никаква заслуга,игрива,обичлива. Аз загубих кучето си преди 5 години,живяхме заедно 16 години и 5 месеца.Оттогава много тъгувам за него, но знам,че той би одобрил постъпката ми.Надявам се да бъдем дълго време щастливи заедно със Сара и също така се надявам моите 2 писани скоро да я приемат като равен член на семейството. Останаха и 2 от малките й,които вече са мнооого големи и все още търсят своите хора.
Качена снимка Качена снимка

Тук си играе с Моника,малко котаче,което е временно у дома след лечение и в процес на търсене на дом.Страхотно се забавляват, а Мони определено мисли,че Сара е майка й oleeee
Качена снимка Качена снимка

#599 Потребителят е офлайн   animals_fan* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2007 - 10:25 AM

и моят котарак си мисли така още ,въпрки че е по-голям на дължина и килограми от кучето.

#600 Потребителят е офлайн   mamaZu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2007 - 11:02 AM

Сара ееее w) w) w) ...невероятна!...и с тези бели пантофки хммм r)
User's Signature

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!

• (67 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни