Смесени породи
Публикувано: 09 May 2007 - 10:30 AM
Публикувано: 09 May 2007 - 10:43 AM
Публикувано: 09 May 2007 - 11:44 AM
Ние от вчера се храним по два пъти на ден.Малко се оплаква,че и няма обяда,но се надявам да свикне. r)
Публикувано: 09 May 2007 - 10:05 PM

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 09 May 2007 - 10:34 PM
Публикувано: 09 May 2007 - 11:02 PM
Публикувано: 13 May 2007 - 11:31 AM
Прикачени файлове
-
4arlu6kata.jpg (264.02K)
Брой сваляния: 114
Публикувано: 19 May 2007 - 10:37 PM
Публикувано: 24 May 2007 - 01:46 PM
Като млад много често бягаше и се биеше с други кучета от квартала.Също така изкара и две тежки болести.Миналата година състоянието му беше отчайващо.След като го захранихме и посъживихме отнови доби вид. r)
Сега е вече стар но също толкова жизнен и игрив.
Прикачени файлове
-
IMAG0030.JPG (103.67K)
Брой сваляния: 121

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 24 May 2007 - 02:00 PM
Кажете каква кръстоска смятате,че е ?

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 24 May 2007 - 02:07 PM
Прикачени файлове
-
IMAG0038.JPG (131.53K)
Брой сваляния: 122

Публикувано: 27 May 2007 - 09:10 PM

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 27 May 2007 - 10:52 PM
Другият Макс, както и Бенджи все така на синджир ли я карат, милите? И малко четкане няма да им се отрази зле струва ми се.
Публикувано: 28 May 2007 - 04:38 PM

Публикувано: 29 May 2007 - 09:56 PM
В космат вид:

И в остриган:

Мега сладко, кротко, любвеобилно същество. За първи път имам куче-бижу - усещането е много различно. То е някакво средно между куче и коте. И характера й е такъв. Тежи към 2 кг и ще се движим винаги комплект l)
На година и осем месеца е, но това не й пречи да е голяма колкото котките ми.
И Точка на "живо".

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 May 2007 - 09:52 AM
И аз си мисля, че Макс има котешки характер, така се отърква и се гали, но размерът в случая има значение r), разминаваме се с квалификацията "куче-бижу"
с 32кг отгоре и тая гальовност може да те събори.
Честита и прическа на Точка - а Антон вече в наличност ли е или трябва да се набави в последствие wink
Публикувано: 30 May 2007 - 09:58 AM
Цитат
Хохохо, недей пита за Антон, че и за Точица голяма (семейна) борба беше - ще спра до тук...за сега l)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 30 May 2007 - 10:52 AM
Цитат
С две думи - стопанката й се разболяла тежко, в болница е и може би няма да излезне от там ... и така. Търсеше й се дом, попадна за кратко в моя и остана w)
Порастнало куче е, но се държи като дете -тича и играе, закача се и дърпа ушите на всички, а заради размера й явно - те я търпят. Успява да разиграе и най-големите сухари l)
Иска и с котктите да играе, но те още не са сигурни дали е куче или коте - хем им се играе с нея, хем не им стиска l)