Смесени породи
Публикувано: 12 May 2009 - 05:23 PM
нови сме във форума, имаме един въпрос, ако можете да ни помогнете (надявам се мнението да е в подходящата тема, ако не - прощавайте)
преди няколко дни изхварлиха едно кученце от кола пред очите ни и ние го прибрахме.до седмица ще го заведем на ветеринар , но дотогава се чудехме дали е някаква порода и на колко ли седмици/месеци е? За първи път ще си гледаме куче и явно често ще пребиваваме в този форум.
Ето и няколко снимки на Макс:

Лекувам онлайн интернет зависими!
Публикувано: 17 August 2009 - 08:13 PM
Публикувано: 22 August 2009 - 11:43 PM
Аз вече си имам кученце без порода, но с късмет да дъбе подхвърлено пред вратат ми. Казва се Макс и е голям сладур, бих искала да ви го представя. Сега е на около 3 месеца, тежи над 5 кг, ваксиниран, обезпаризитен и заобиколен съответно с много грижи. Само з информация, преди около 2 години загубихме куче-боксер, невероятен, страхотем, на 12 год, май-красивия и гледан в квартала около нас, но все не се решавахме да имаме друго куче, колкото и да се грижихме за дездомните. Съдбата реши друго, че ще имаме и понеже аз / в случая/ или някой друг от нашето семейство, няма да захвърли или прогони което и да е кученце, се появи той пред вратата ни. Сега е зад нея, наш, мил и любим.
Ето го:
Прикачени снимки

Публикувано: 22 August 2009 - 11:43 PM
Аз вече си имам кученце без порода, но с късмет да дъбе подхвърлено пред вратат ми. Казва се Макс и е голям сладур, бих искала да ви го представя. Сега е на около 3 месеца, тежи над 5 кг, ваксиниран, обезпаризитен и заобиколен съответно с много грижи. Само з информация, преди около 2 години загубихме куче-боксер, невероятен, страхотем, на 12 год, май-красивия и гледан в квартала около нас, но все не се решавахме да имаме друго куче, колкото и да се грижихме за дездомните. Съдбата реши друго, че ще имаме и понеже аз / в случая/ или някой друг от нашето семейство, няма да захвърли или прогони което и да е кученце, се появи той пред вратата ни. Сега е зад нея, наш, мил и любим.
Ето го:

Публикувано: 23 August 2009 - 07:59 PM
Да ви носят много радост и усмивки!
Много са красиви и двете !

Така намерих моето бебче хем това е след операцията!
И една след много грижи и любов!
Сега като го гледам ме стяга !
Преградки на всички сладки муцунки

А мойто си го кръстихме порода кофлайнер кръстницата е една приятелка!
В почит на кофата от която го спасих

Публикувано: 25 August 2009 - 10:30 AM
Страхотни сладури, да са ви живи и здрави и много да ви радват.
Напоследък като минавам през парка ми прави впечатление, че от групичка около 5-6 кучета със стопаните си , които ги разхождат сутрин, поне 1-2 са без някаква порода , което винаги много ме радва. Отделно забелязвам и по улицата хора да водят такива кучета. Като гледам моя все повече си викам" по-хубав от него няма

Лек и успешен ден!

Публикувано: 25 August 2009 - 08:45 PM
Zdravei mila !
I az imax tozi problem no se spravixme po sledniq na4in!
Parviq pat skimtq kato lud pone taka kazaxa!
Izlizax na etaja pred vka6ti ili po nagore za po cigara! Kato 4uex 4e skimti se vra6tax i mu se nakarvax i toi svikna 4e skimteneto e ne6to koeto ako napravi 6te my se karat!
Posle postepeno go ostavqxme za po 4as dva i taka sega svikna 4e mama i tati ako gi nqma ne e kraqt na sveta !
I vinagi kato se pribiraxme mu nosexme nagrada - igra4ka, lakomstvo i sega kato se pribirame milinkiq vse 4aka po ne6to ako ne mu dade6 se sardi tarikata

Публикувано: 28 August 2009 - 11:29 AM

rodegunda, определено са от някоя порода

liliq, страхотен е и твоят любимец, а и всички покрай него

Tuliq, балгодаря за съветите, опитваме се да се учим, ама много му се играе, не ме слуша, е вече има страх от вестник, ама като го дохване случайно , му разказва играта. Още не излиза и все по трудно го удържам у дома да не прави бели. Освен това вече е над 6 кила, стана и висок и не му е проблем да сваля неща, които преди не е могъл, не знам вече от ккаво да го пазя, какво да прибирам.
Сега идва момента/ от понеделник/ да сме сами. Не знам, нямам идея, не мога да измисля къде да го държа през деня и то за доста времме до вечерта. Идва ми да си взема отпуска, но не е възможно в момента. Та започва ходене по мъките и много много притеснения , които ще изживея докато не се върна у дома и не видя, че всичко е наред.
Поздрави на всички !

Публикувано: 31 August 2009 - 10:45 AM
Ами дано да не обидя някой, но при повечето породи си има недостатъци.
Имам наблюдения само върху една кръстоска между дакел и пекинез.
токущо ходих да го заснема.

Като малко имаше много проблеми с храненето, заради захапката, сега изглежда добре - хранят го с пасирана храна.
Не се знае точно защо, но по някога се залежава с дни.
Уаууу,какво смешно куче.
Публикувано: 31 August 2009 - 10:54 AM
Това е моето рошавко куче Тера,взех си я от улицата преди 10 години,като бебе беше катранено черна с бяло на гърдите /предполагам е трудно да се повярва

Публикувано: 05 September 2009 - 11:17 AM

Публикувано: 05 September 2009 - 07:49 PM