Шотландско коли
Публикувано: 22 March 2008 - 02:55 PM
Здравейте!
Сега е момента да благодаря на хората ,които ми предоставиха възможността да притежавам куче,като Хайди!
Благодаря на Света и Олег Новиславски /соб.на бащата на Хайди/както и на нейният развъдчик Света Маташьова,на Галя с Вики ,че ме свърза с Анчето от Бургас ,която ми помагна в транспорта за Хайди.
Хайди вече е трета седмица в България .Аклиматизира се добре.Денят и протича както на всяко кученце на нейната възраст в игри,упражниния ,храна и сън.Има си достатачно приятели в къщи.Наистина по възрастни от нея и не с такъв ентусазъм в игрите.Но с другото ми куче се сприателиха чудесно ,защото и тя макар че е на две години все още се вживява в ролята на бебе.Ето няколко техни снимки.
Сега е момента да благодаря на хората ,които ми предоставиха възможността да притежавам куче,като Хайди!
Благодаря на Света и Олег Новиславски /соб.на бащата на Хайди/както и на нейният развъдчик Света Маташьова,на Галя с Вики ,че ме свърза с Анчето от Бургас ,която ми помагна в транспорта за Хайди.
Хайди вече е трета седмица в България .Аклиматизира се добре.Денят и протича както на всяко кученце на нейната възраст в игри,упражниния ,храна и сън.Има си достатачно приятели в къщи.Наистина по възрастни от нея и не с такъв ентусазъм в игрите.Но с другото ми куче се сприателиха чудесно ,защото и тя макар че е на две години все още се вживява в ролята на бебе.Ето няколко техни снимки.
Публикувано: 09 May 2008 - 10:49 AM
Здравейте на всички,надявам се ако всичко варви добре близките 20 дни ще си имам бебче Коли.... :blink: и ще сам най-щастливия човек на света защото чакам това нещо от дълго време даже и име сам му избрал.... ;D като пристигне ще ви пратя снимки на сладурчето...изчетох всичко което е написано в интернет за това куче и мисля че ще се справя,но най-вайното е че има огромно желание за това...
Публикувано: 10 May 2008 - 10:32 AM
Цитат
Здравейте на всички,надявам се ако всичко варви добре близките 20 дни ще си имам бебче Коли.... :blink: и ще сам най-щастливия човек на света защото чакам това нещо от дълго време даже и име сам му избрал.... ;D като пристигне ще ви пратя снимки на сладурчето...изчетох всичко което е написано в интернет за това куче и мисля че ще се справя,но най-вайното е че има огромно желание за това...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 May 2008 - 01:41 AM
Цитат
незнам точно от каде ще го вкарат но не е от унгариа....но пък тук за расово коли ми предлагат 1000-ка...сажелиавам но не бих дал толкова за нещо дето ще лае покраи мен...
:huh:ако питате мен,въобще не си взимайте куче,че туку виж както си лае покрай вас взело,че ви ръфнало :-
Не знам какво сте чели,но явно нищо не сте прочели като хората или сте прескачали през ред.
Сигурно освен,че не знаете от къде ще го вкарат,нито пък знаете какъв пол е,нито каква възраст ... нито пък въобще дали е коли,нали??!!

Публикувано: 11 May 2008 - 01:46 PM
Дългокосместо Коли (не бордар коли), на 40-45 дни,кафяво с бяло по врата и е мъжко... с първа ваксина...казват ми че ще е с европеиски паспорт и ниакав микро чип.... но приемам и други предложениа от форума стига да има родилки, ижбора си е само мои нали така.....
Публикувано: 11 May 2008 - 01:54 PM
Цитат
ижбора си е само мои нали така.....
Публикувано: 11 May 2008 - 02:21 PM
Чесно да ти кажа не може точно ти да ми говориш че не бих си гледал кучето имам бигълка която бутна къщата през три дния гоних в парка но я отгледах и тук не казвам че като е не родловно е лошо казвам че като е неродословно кучето не знаеш дали пра баба му е била бордер коли от къде знаеш и кво и като видиш че не е такова каквото искаш и ше почне да го продаваш или ше го подариш на някой а ако изглежда като коли ще поискаш да си имаш кученца ще ги продаваш и така на татък и е за тва в бг породата е доста размита.
Публикувано: 11 May 2008 - 02:28 PM
Цитат
Прав си.... аз искам коли и ще взема всичко което прилича на него но не бих дал 1000-ка за такова или 750 както ниакои тук ми беше казал и то с гаранции от негова страна за родословие.... искам мъжко и ниамам намерениа за поколение....