Dog.bg Форуми : Шотландско коли

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (29 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Шотландско коли

#361 Потребителят е офлайн   SpeedFox Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 May 2008 - 02:34 PM

не бих го кастрирал....и на теб не би ти харесало, сигурен сам....знаеш че не е добре....

#362 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 02:42 PM

Цитат

не бих го кастрирал....и на теб не би ти харесало, сигурен сам....знаеш че не е добре....
Кое не е добре,кастрацията ли? :huh:
А утре недай Боже го изпуснеш и отиде при някоя безпризорна женска,какво следва поредните кученца пулу коли които търсят дом  :-
Пак казвам чел си,ама нищо май не си прочел ...
Разбирам те,че не всеки би дал 1000лв за куче,но помисли реално ... сега да речем ще платиш 700лв за куче на което не знаеш произхода не си виждал родителите и най-лошо,не знаеш това кученце дали е здраво психически,физически и как би изглеждало на възраст от 1г ... дали ще има въобще прилика с коли,а?Дали ще има този богат и гъст косъм,типичната грива или по-скоро ще прилича на лисица  :-
Не си струва просто,казвам ти го от личен опит. :( Сега да речем си събрал 700лв,ако изчакаш още няколко месеца туку виж събереш и над 1000 ... и тогава преспокойно можеш да купиш едно наистина хубаво кутре от развъдник,с всички нужди документи,едно истинско коли с което да се гордееш ...
Моя съвет е недей да бързаш и да претупваш работата за някакви месеци,защото това е живо същество и ще бъде с теб поне 12-14г напред  :-
Помисли си ...
User's Signature

Качена снимка

#363 Потребителят е офлайн   SpeedFox Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 02:47 PM

може и да ме накараш да се замисля.... все пак ще се кефя че имам истинско коли както казваш....

#364 Потребителят е офлайн   рафаел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2008 - 03:08 PM

Всеки си копува от там където му харесват кучетата.нО ЩОМ ОТ ЧУЖБИНА вИЕ СИ ВЗИМАТЕ КУЧЕНЦЕ ЗА ПО МАЛКО ОТ 1000ЛВ/500ЕВРО/КАКВО КОЛИ ЩЕ Е ИНТЕРСНО?Ще видим когта ви го донесът предполагам и дано да не съжалявате.Защото под тази сума според мен неможе да намерите чистокръвно коли.А от чужбина щом идват кучета независимо дали са чистопордни или не изискванането е международен ветринарен паспорт и поставянето на микрочип.А родословието е друг документ ,които показва произхода на кученцето.
Надявам се че не съм ви обидила с моето мнение.

#365 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 03:11 PM

Цитат

може и да ме накараш да се замисля.... все пак ще се кефя че имам истинско коли както казваш....
Радвам се,че се замисляш по въпроса.Виж сам каква е разлика и прецени струва ли си да избързаш и да претупаш работата пак казвам за някакви 300лв които до няколко месеца ако изчакаш ще събереш,сигурна съм ...

Ето ти разликата сам прецени ..
сладур,които прилича на коли
Качена снимка

Качена снимка

И истинското коли ;)

като бебе
Качена снимка

и голямо
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#366 Потребителят е офлайн   buch Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2008 - 03:13 PM

а може да си вземеш пет клас който са по евитини ама зарежете по таятема е говорено милион пъти дайте да не занъсяваме темата с тази тъпотия а относно колито ме интересува имали черно бяло коли и коли което е блу меръл и бяло без рижия цвят
User's Signature

КУЧЕТО - КАКВО Е ТО ЗА НАС? НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ, НАЛИ?

Качена снимка

#367 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 03:18 PM

Ето и няколко полезни връзки,които смятам,че ще ти бъдат от полза,питай,интересувай се без да се притесняваш и няма да сбъркаш.
В България аз лично знам един развъдник за шелти и коли,казва се "Armonia Di Colori" .. собственика е много приятен човек,разговаряла съм с него и смятам,че би ти бил от полза.Ето линк към сайта им http://www.sheltiebg.com/bg/OurDogs/
А това е форумът където можеш да зададеш всички въпроси които те интересуват около коли http://www.sheltiebg.com/phpBB2/
Пиши на мейла на човека дали има бебета коли и въобще какво е положението,той най-добре би ти обяснил нещата около тази порода  ;)
User's Signature

Качена снимка

#368 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 03:20 PM

Цитат

а може да си вземеш пет клас който са по евитини ама зарежете по таятема е говорено милион пъти дайте да не занъсяваме темата с тази тъпотия а относно колито ме интересува имали черно бяло коли и коли което е блу меръл и бяло без рижия цвят
Темата която е почната въобще не е тъпа,а напротив има много хора със сходен проблем като на SpeedFox и дори смятам е по-важна от това какви цветове колита има  :-
User's Signature

Качена снимка

#369 Потребителят е офлайн   рафаел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2008 - 03:20 PM

Хайди вчера участваше в изложбата .Съдя беше Иван Димитров -Хайди получи мн.переспективен.Аз много се радвам,че тя понесе изложбата стоически и през цялото време добре се показваше.Тази изложба бе много важна за нас.Тя ни е подготовка за друга много важна за нас изложба.Ето няколко неини снимки.Хайди е на 4месеца и 10 дни.

#370 Потребителят е офлайн   buch Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2008 - 03:28 PM

Не казвам че темата за цвета е по важна но ако влезе в къщата на кучето там колко теми има за кучета взети от магазини борси и сякви такива доставчици всмисъл тъпа повтаря се тая тема във всяка тема за различните породи по няколко пъти да не говорим за по често срещаните породи в нас като рот,нок,кокер,хъски там за тези  неща е исписано доста а в къща на кучето там са под път и над път тези неща
User's Signature

Качена снимка

#371 Потребителят е офлайн   SpeedFox Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 03:49 PM

Благодарен сам на БИЖУ както и на Буч които ме накара да се замисля и на Всички и мосля че ниама да стане нищо ако почакам малко и се реша за нещо ИСТИНСКО  пожелайте ми успех.... вече му бях приготвил местенце вкъщи но явно е по-добре да не направя грешка....надявам се че ще ми помогнете ако имам ниакакви вапроси за вбъдеще.....

#372 Потребителят е офлайн   buch Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2008 - 03:53 PM

Брей значи съм помогнал изчакай малко и после ще се отвори рая пред теб.Защо някой не каже нещо за грооминг на колито?
User's Signature

Качена снимка

#373 Потребителят е офлайн   рафаел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2008 - 03:55 PM

Лошото е че когато обикновенните хора чуят развъдник го свързват с кучета които се произвеждат на конвеир ,че не им се обръща достатачно внимание на всяко едно от тях и просто е много трудно да се втълпи точно обратното,а истината е и че предаванията по анимал планет не ни помагат много т.е. става дума за Зоополицай и т.н.А клубът ги плаши от друга гледна точка с отговорност и правила .Значи е по добре според тях е да се вземе кученце от магазин или борса без да се замислят за болестите или съмнителният произход на въпросното кученце.Което в последствие или попълва и без това голямият брой на безпризорните кучета или цял живот е пренебрегвано и необичано.

#374 Потребителят е офлайн   рафаел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2008 - 03:58 PM

Мисля ,че за груминга на колито е вече говорено в този форум.

#375 Потребителят е офлайн   buch Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2008 - 04:20 PM

Мерси явно като съм преглеждал темата не съм проел убаво
User's Signature

Качена снимка

#376 Потребителят е офлайн   SpeedFox Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 May 2008 - 06:39 PM

Някои може ли да даде мнение за Агенция НЕТИ? един мъж ми предлага Коли с родословие по поръчка с ниакви дискове за отглеждане.... да не е поредната вързалка ?

#377 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 12 May 2008 - 02:21 PM

Цитат

Някои може ли да даде мнение за Агенция НЕТИ? един мъж ми предлага Коли с родословие по поръчка с ниакви дискове за отглеждане.... да не е поредната вързалка ?
М да, кофти. Пусни в търсачката на форума "агенция Нети" и чети - няма да намериш нищо хубаво казано.
А промоцията им с дисковете е направо смехотворна - чудят се как да си продадат стоката - утре и 5 кг захар ще предложат към кучето.  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#378 Потребителят е офлайн   рафаел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 June 2008 - 10:43 AM

Хайди вече е на почти шест месеца.Тя е много весело и забавно кученце,постоянно готова да играе.

#379 Потребителят е офлайн   desi_kz1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фармация
Публикувано: 01 July 2008 - 01:00 PM

Истинска красавица :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

"Ако вземеш прегладняло куче и направиш живота му охолен,
то няма да те ухапе. Това е принципната разлика между кучето и човека."
Марк Твен

#380 Потребителят е офлайн   galina_dim Икона

Публикувано: 22 October 2008 - 08:52 AM

Здравейте и от мен - още един от почитателите и хората, отраснали с коли. Сър Арчибалд беше с английско родословие, щастлив и прекрасен кучо, който винаги ще остане с мен. Почина преди 4 години на 14 годишна възраст. Мотя приятел също е бил собственик на коли - Барт, за който не зная много подробности, освен, че също е бил светлинката вкъщи и голямата обич на всички.

Може би е логично, че и двамата отказваме да възприемем изобщо възможността да гледаме куче от друго парода. Преди време в Борисовата градина видяхме шелти - разкошна млада дама, която беше извела хората си на разходка. Стопаните й ни препоръчаха Росен и Armonia di Colori, аз съответно започнах да търся и така попаднах и тук. Направи ми впечатление, че отдавна не се пише тук и искам да попитам 1. Росен нацяло ли е спрял да се занимава с колита и 2. Инче, добре ли е дядо Бък? Като те чета се връщам назад във времето...

• (29 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни