Шотландско коли
Публикувано: 11 May 2008 - 02:42 PM
Цитат
А утре недай Боже го изпуснеш и отиде при някоя безпризорна женска,какво следва поредните кученца пулу коли които търсят дом :-
Пак казвам чел си,ама нищо май не си прочел ...
Разбирам те,че не всеки би дал 1000лв за куче,но помисли реално ... сега да речем ще платиш 700лв за куче на което не знаеш произхода не си виждал родителите и най-лошо,не знаеш това кученце дали е здраво психически,физически и как би изглеждало на възраст от 1г ... дали ще има въобще прилика с коли,а?Дали ще има този богат и гъст косъм,типичната грива или по-скоро ще прилича на лисица :-
Не си струва просто,казвам ти го от личен опит. :( Сега да речем си събрал 700лв,ако изчакаш още няколко месеца туку виж събереш и над 1000 ... и тогава преспокойно можеш да купиш едно наистина хубаво кутре от развъдник,с всички нужди документи,едно истинско коли с което да се гордееш ...
Моя съвет е недей да бързаш и да претупваш работата за някакви месеци,защото това е живо същество и ще бъде с теб поне 12-14г напред :-
Помисли си ...

Публикувано: 11 May 2008 - 03:08 PM
Надявам се че не съм ви обидила с моето мнение.
Публикувано: 11 May 2008 - 03:11 PM
Цитат
Ето ти разликата сам прецени ..
сладур,които прилича на коли
И истинското коли ;)
като бебе
и голямо

Публикувано: 11 May 2008 - 03:13 PM
Публикувано: 11 May 2008 - 03:18 PM
В България аз лично знам един развъдник за шелти и коли,казва се "Armonia Di Colori" .. собственика е много приятен човек,разговаряла съм с него и смятам,че би ти бил от полза.Ето линк към сайта им http://www.sheltiebg.com/bg/OurDogs/
А това е форумът където можеш да зададеш всички въпроси които те интересуват около коли http://www.sheltiebg.com/phpBB2/
Пиши на мейла на човека дали има бебета коли и въобще какво е положението,той най-добре би ти обяснил нещата около тази порода ;)

Публикувано: 11 May 2008 - 03:20 PM
Цитат

Публикувано: 11 May 2008 - 03:20 PM
Публикувано: 11 May 2008 - 03:28 PM
Публикувано: 11 May 2008 - 03:49 PM
Публикувано: 11 May 2008 - 03:55 PM
Публикувано: 12 May 2008 - 02:21 PM
Цитат
А промоцията им с дисковете е направо смехотворна - чудят се как да си продадат стоката - утре и 5 кг захар ще предложат към кучето. :rolleyes:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 October 2008 - 08:52 AM
Може би е логично, че и двамата отказваме да възприемем изобщо възможността да гледаме куче от друго парода. Преди време в Борисовата градина видяхме шелти - разкошна млада дама, която беше извела хората си на разходка. Стопаните й ни препоръчаха Росен и Armonia di Colori, аз съответно започнах да търся и така попаднах и тук. Направи ми впечатление, че отдавна не се пише тук и искам да попитам 1. Росен нацяло ли е спрял да се занимава с колита и 2. Инче, добре ли е дядо Бък? Като те чета се връщам назад във времето...