Цитат
А защо не продължи ти с колитата?
Ми всъщност, аз се впечатлявам от вълкодавите и вълчеподобните породи. А с колито - ми нямам идея защо ми харесва много тази порода - може би защото израстнах с него - бях на 4 когато го взеха него.
Ми отчасти не продължих с коли, защото линията беше прекъсната със загубата на сина... Кучката беше болнава явно, защото от нея поколение няма. А пък той поостаря и особено сллед 10-тата година получи артрит (или така ми казаха че е) на задницата - било характерно за големите породи и се схващаше. Та, не му беше много до любовни истории b) А колито сега струва скъпичко и като се има впредвид че не аз осигурявам финансовата част, трябваше да се намери нещо по-приемлово. Приятели с колита да си взема от тях нямам, така че затова не съм продължил.
Но пък не пречи да си взема, нали? r)
Цитат
Изглежда си го имат в тях и не е нужно специално да се обучават на това. Хубави кучета са.
Даммм. Сигурно това е обяснението - аз не можах да го възпитам за къде-къде по-елементарни работи, да не говорим за това. Но пък виж - на Инчето кучето (Бък май се зове) го няма това... К'во да праим -
Дивото зове!!!