Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 26 June 2008 - 06:56 AM

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 26 June 2008 - 12:01 PM
Публикувано: 07 July 2008 - 04:06 PM
:wub:Одри обаче е моята сладка душичка и много ни радва. Ще пусна една снимчица, за да видите как стои гладна и гледа другите как ядат, а тя .... гладува ли гладува :o
:blink: Dolittle, Одри ми е подарък от едни приятели, които живеят в Унгария. Тук съм виждала в един зоомагазин на Попа, но само толкова. Дано намерите начин да си вземете такова кученце. :wub: За сега чао и целувки!

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 07 July 2008 - 04:12 PM
А за такова кученце - някой ден!Сега ще си имаме бебе самоедче :P но ще си намерим и кавалерче!
За зоомагазините - такива неща четох, че не бих си взеля от там! Но благодаря, все пак.
Ще чакаме още снимки на Одрито!
Публикувано: 08 July 2008 - 08:05 AM
:blink:В съседния вход пред очите ми израстна едно самоедче - синът ми като беше малък казваше "самуел" и до днес ние на галено така наричаме самоедите. Та съседското кученце вече е голямо по размер, но е същото бебе по душа. :wub:
Ще чакам ваши снимки! Чао и целувки от нас! :wub:

Публикувано: 18 July 2008 - 12:43 PM
Публикувано: 19 July 2008 - 03:03 PM
Наистина много си приличат. Вие от къде пристигнахте? Сигурно сте прочели - Одри е унгарка. :yahoo:
Разкажете ни всички подробности - къде спите, какво ядете, при кой вет ходите и в кой район живеете? :wub:

Публикувано: 27 July 2008 - 10:41 AM
аз ви изпратих емеил миналия ден,дано да сте го получили.Много ще се радваме да се срещнем с Одри.
Ние живеем в кв.Разсадника,бул.Възкресение.До нас има много хубав парк,пълен е с кученца от различни породи,всяка вечер сме на разходка там.По нагоре прочетох,че сте оперирали Одри,може ли да ми разкажеш по подробно,защото ние също имахме проблем с тази жлеза.
Бари спи в собствено кошче и за нищо не го заменя с нашето легло :blink:само сутрин,когато се глези при нас ;)Ще се радваме на новини от вас
Ето една бебешка снимка :blink:
Публикувано: 28 July 2008 - 05:38 PM
За съжаление няма да можем да ви обърнем по-голямо внимание, защото аз имам да свърша някои неотложни неща преди отпуската. Ще се върнем към края на август и много се надявам да се срещнем. ;) Вие къде се разхождате през почивните дни? Ние ходим на Витоша. Тя ми познава обувките за планина и като ме види да ги обувам направо се побърква. Случвало се е да не я взема с мен и тогава е толкова нещастна :'(, че чак ми става съвестно. Много ми се иска да ги срещнем, защото Одри се страхува от големите породи, а около нас има само такива. Като ги види направо ляга по гръб - предава се. Разбира се само с уличните, не мога да разбера защо.
:wub: Целувки за Бари и поздрави за вас, че сте се престрашили да си вземете кученце от зоомагазин. Той има ли някакви здравословни проблеми? Надявам се да е здрав и да ви радва много дълги години, както и нашата Одрита. Пишете подробно за навиците и разказвайте случки за Бари. Много ми е приятно да ги чета, дори да не мога веднага да ви отговарям. Както се казва следим ви отблизо. Чао за сега! :wub:

Публикувано: 29 July 2008 - 11:42 AM
много се радваме,че ни писахте :blink:Одри е много ама много хубава :wub:Вярно заради окрасата около очичките изглеждат и двамата с Бари малко сърдити,а всъщност Бари е страшно мил,дружелюбен и добронамерен към всички,и на живо е по хубав.Ние също другата седмица заминаваме на почивка и няма да сме в София,но края на август ще сме много щастливи да се срещнем с вас.Ние до сега не сме ходили на Витоша,защото не я познаваме,но с удоволствие ще се разходим някои уикенд с вас,вие ще ни водите ;)
Иначе всяка вечер разхождаме Бари в парка до нас,който е пълен с кученца предимно от по едрите породи и те много го търкалят и той вдига лапи,предава се като Одри,а като види някое по дребно кученце умира от радост и не го оставя на мира за миг,голяма игра пада :yahoo:
Качвам още няколко снимки на Бари
Ще чакаме новини от вас
Целувки на Одри и поздрави за вас
Публикувано: 29 July 2008 - 01:07 PM
Ние живеем близо до Витоша - на Бъкстон до преди няколко седмици, а сега в Борово. Разхождаме се в парка на Овча купел и в околните градинки. :P
:wub: Ето още една снимка в потвърждение, че тези кученца са прекрасни. :wub: