Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 01 November 2008 - 10:37 PM
Все още е бебе, и си няма име. Усилено работим по въпроса ...
(взехме се вчера - 31 октомври 2008 г)
Поздрави!
Публикувано: 02 November 2008 - 09:24 PM
Публикувано: 03 November 2008 - 11:53 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 November 2008 - 11:23 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 06 November 2008 - 11:56 AM
:yahoo: За да се радват всички на този страхотен красавец, моля Saab да публикува негови снимчици. :P
:blink: Чакаме информация за всичко около мъника. :wub: :wub: :wub:

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 06 November 2008 - 10:03 PM
Кученцето го взехме от България от човека, който внася и зарежда зоо-магазините.
За съжаление е малко настинал, и сега се лекуваме. Единственото, което прави в момента е да спи, яде (вече), ходи по нужда и малко игри. Играе малко, защото все още е слабичък, но като се разиграе е много сладък. Всеки ден става все по-силен, и по-жив.
Невероятно интелигентно същество обаче... вече си избра две места за естествените си нужди. Едното на нас не ни харесва ... защото по малка нужда си е избрало да ходи пред шкафа на телевизора, а по голяма нужда ходи на балкона. Имаме го от петък, и от събота до сега нито веднъж не е пуснал бомбичка в апартамента - всичко е на балкона. Обаче вече става студено, и няма как да държим балкона отворен през деня. Как да го научим да ходи на определено място, и да забрави за мястото пред телевизора?
Снимки ще пусна още тези дни. Не сме го къпали още, защото се притесняваме да не настине още повече, а и да не го стресираме много много, че и без това от всичките манипулации, които са му извършени за няма и седмица сигурно му е дошло в повече ....
поздрави от нас, ще бъдем благодарни за всички полезни съвети как да се справяме с двумесечното ни съкровище :-)
Публикувано: 06 November 2008 - 10:21 PM

Публикувано: 06 November 2008 - 10:31 PM
Ако сте го завели вече - извинявам се за монолота! Дано да се оправи скоро!
Публикувано: 07 November 2008 - 11:46 AM
много е сладък малкия Кавалер,който още си няма име :blink:Да ви е жив и здрав и много да ви радва.Това са уникални кученца със страхотен интелект и много мил характер.
Това,че е болен,мен лично изобщо не ме изненадва.Когато купих Бари,той също беше с настинка,кашляше,имаше хрема и на всичкото отгоре кожно заболяване в ушичките,пренесено от майката.Но за радост се справихме бързо с проблема без последици.Вечв сме на 10 месеца,въпреки че,сега се установи,че отново имаме здравословен проблем,но този път с корема,имаме гастрит :(Но лекарите са убедени,че ще го излекуват с лекарсва.Но него това изобщо не го притеснява,тича си на воля и се радва на живота :yahoo:
Относно хигиенните навици,мисля че няма да имате проблеми,защото това са много схватливи кученца.Бари се научи от първата вечер вкъщи да ходи на памперс за малки кученца.за по добър резултат може да пробвате и с пупи трейнър,това са капки,които се накапват на памперса,за да им мирише.В зоомагазините ще ви обеснят подробно,ако не сте запознати.
Когато изберете име на малкия,ще се радваме да го споделите и с нас :blink:Вие от София ли сте
Ето ни и нас :wub:
Публикувано: 07 November 2008 - 09:03 PM
В интерес на истината взехме памперси за кучетата, но засега те представляват интерес за нашия все още безимен приятел само като играчка. Взехме и капки, но и те не представляват никакъв интерес за него. Продължава да си пишка пред телевизора, и по-сериозните работи на балкона. А когато балкона е затворен, ходи точно пред входната врата ;D
След малко ще сложа малко снимки за да ви порадвам.
Вече се чувстваме значително по-добре, а и като че ли хремата поотмина.
Вие Бари как го излекувахте тогава?
От София сме.
телефона ми е 0899995770, а скайпа: andyrm
Поздрави!
Публикувано: 07 November 2008 - 09:06 PM
Цитат
Цитат

Публикувано: 07 November 2008 - 09:18 PM
Публикувано: 07 November 2008 - 09:20 PM
http://www.mamaibebe.com/names.php
Малко идеи за именца + всички имена на любими герои от филми, актьори, певци, герои от книги, исторически личности и т.н. Моите животинки са кръстени почти всички на герои от филми, които харесвам, които ми носят някаква емоция, специална за мен.
Публикувано: 07 November 2008 - 10:11 PM
Цитат
И - дайте му наистина име на тоз мъник, да не ходи безименен ;D