Dog.bg Форуми : Кавалер Кинг Чарлз шпаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (67 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кавалер Кинг Чарлз шпаньол

#161 Потребителят е офлайн   Cavalier Spaniel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 July 2008 - 01:33 PM

Одри е прекрасна,бонбон :wub:
Ние също много харесваме тази порода,но в интерес на истината,аз лично не бях виждала такива кученца на живо,но като видях Бари в зоомагазина и се влюбих в него :blink:От тогава постоянно разглеждам в интернет разни сайтове за породата,за да сме запознати повече за нрава на тези великолепни кученца.
Качвайте още снимки на Одри,не мога да и се нарадвам,колко е сладка и колко много прилича на Бари
С нетърпение чакам да се срещнем с Одри :yahoo:

#162 Потребителят е офлайн   Cavalier Spaniel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2008 - 03:38 PM

Веси,
искам да те питам вие при кой лекар водите Одри и ако мойе да ми разкажеш по подробно за операцията й,ако съм тазбрала правилно са й махнали аналната жлеза на милата :o
питам те защото Бари имаше и той проблеми преди 2 месеца с тази жлеза,но за сега е ок,да се надяваме,че няма да има повече проблеми.
Мерси предварително
И пак целувки за Одри :wub:

#163 Потребителят е офлайн   Victoria Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2008 - 07:11 PM

Цитат

тези кученца са прекрасни.  :wub:

Потвърждавам наистина  ;D
И Бари и Одри са страхотни, пък как си приличат ...  :wub:
Различните шарки на кученцата от вашата порода са  ми много веселки :blink:
Аз много харесвам породата, сигурна съм, че има и други ...
Проблемът според мен е, че не е разпространена в България.
Но пък скоро и това може да стане.
До тогава ще продължавам да ви разглеждам темичката и ще се радвам да видя снимки, ако се срещнете с кученцата. Убедена съм, че гледката ще е много приятна ;D

#164 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2008 - 03:32 PM

;) Ама то е хубост, то е чудо! :wub: Много са сладки, красиви и обични - моята е голяма лигла. Като се върна от работа и веднага ми се хвърля, за да я погаля и така си слага главичката на гърдите ми - като малко бебенце. После започва да ме бута и да ме подсеща, че не сме свършили с галенето и така може цяла вечер. Разбира се, ако през това време някой не е решил са хапва. Има ли такъв се лепва за него и досажда - лае, бута се, скача и така докато не й дадем нещо. Е, ако й кажа строго - не, спира, но е такава чаровница, че обикновено й даваме. :P Много мил характер има - никога не се налага, слушка ни, стои самичка по цял ден и не прави никакви бели, не лае, не вие като е сама.  :wub:Ама просто бонбон. :wub:
Cavalier Spaniel, ние ходим при д-р Петков в клиника ГРАНД - в Лозенец. В темата за ветовете съм написала за клиниката - много сме доволни. :blink:
Не пишете вие къде сте на картата в София. Колкото до нашата порода - всички я харесват от анимацията "Дамата и скитникът", но повечето хора си мислят, че това е кокер, а всъщност е кавалер. :yahoo:
Целувки на сладура Бари и много моля, не го мъчете с уроци по писане - шегичка! ;D
User's Signature

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!

#165 Потребителят е офлайн   Cavalier Spaniel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2008 - 09:08 PM

Здравейте,
ние живееме точно на бул.Възкресение,това е началото на Красна поляна,но се води блока от кв. Разсадника,от Овча купел като се спускате надолу до края на ул.Обиколна на сфетофара на ляво и всъщност тожа е бул.Възкресение,ние сме на другия му край ;)
Бари също има страшно мил характер,много слуша и е страшно податлив на дрисеровка,много е схватлив,научих го буквално за 2 мин. да сяда и да  дава лапа,и после като му кажеш дава и другата:yahoo:умник си е,но не знам как да го науча на други номера,въпреки че е достатъчно тожа,4е навън е послушен и ни слуша :blink:От мъничак като остава сам вкъщи само спи и не прави нищо,а като се приберем ни се радва като за последно :oНе е направил нито една беля и той,много е кротък и уравновесен за възрастта си ;)на нас не ни се вярваше чак,че е толкова кротък,защото миналата година имахме малък бретон шпаньол,който беше голям дивак и буквално опустоши кащата :o оказа се,че не  еподходяща порода за вкъщи и се наложи да го подарим на един познат,който е ловджия и има двор,сега Арти е по щастлив с новия си стопанин отколкото беше с нас,ние много често се сещаме за него,много го обичаме,тои също ни обожаваше,но за жалост трябваше да се разделим с него :'(Сега ходи на лов и е станал добър ловджия и тича на воля в гората.
Вие не сте се отказали да се срещнем и да запознаеем двете малки съкровища,нали
По нататък ще се уточним кога и къде
Целувки за Одри
Ето няколко снимки на Арти,бретон шпаньола ни,малкото ни диваче :blink:

#166 Потребителят е офлайн   Cavalier Spaniel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2008 - 09:25 AM

Здравейте,Кавалер,
ние сме си вече в София и ще се радваме когато имате желание и време да се запознаем с вас :yahoo:Бари ще бъде най щастлив :wub:
Много целувки за Одри
и ето няколко нови наши снимки :blink:

#167 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 12:39 PM

:blink:Здравейте, сладури и най-вече ти Бари. И ние се върнахме от почивка, но аз сега съм доста заета и не мога често да влизам. От време на време чета в поста, но само толкова.  :sedni!: Много са сладки снимките - вие коя модна къща представяте впрочем? :P За сега ви казвам чао и когато имам време ще пиша, за да се видим. :blink: Поздрави на всички!
:wub: О-о, само да кажа - на 2-ри станахме на 2 годинки. Да е жива и здрава сладката ми Одричка! :wub:
User's Signature

#168 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2008 - 01:03 AM

Честит Рожден Ден на патерица!!!
Монго здраве, весели игри и послушни стопани!

#169 Потребителят е офлайн   Cavalier Spaniel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2008 - 11:14 AM

Да ви е жива и здрава малката красавица :wub:и още много години да ви радва
Когато имате повече време ще се радваме да се видим :yahoo:
До скоро и поздрави от нас

#170 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2008 - 03:54 PM

:blink: Хей, Бари! Къде сте, как сте? Това, че не можем да организираме среща не означава, че няма да си пишем.  :blink:
С това лошо време много го закъсваме, защото Одри не обича мокро и влажно и почти на бегом излизаме и се връщаме. Добре, че в събота я заведох на Витоша та използвахме последния хубав ден. Тя беше много щастлива. Още като ме видя с екипа и се приготви с лай и тя да тръгва. И аз просто нямах избор. :P Разходи се из платото, повози се на лифта и след изкъпване си полегна.  :wub: Целувки и поздрави от нас за вас!  :yahoo:
User's Signature

#171 Потребителят е офлайн   Cavalier Spaniel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2008 - 09:24 AM

Здравейте,
нямам много време да пиша, иначе сме си в София.Вярно много е лошо времето,но за разлика от Одри,Бари изобщо не обраща внимание на дъжда и си тича на воля навън с другите кучета.Той не се страхува от нищо,чак ме учудва :o
По нататък ще организираме нещо за среща,няма как да не ги запознаем,нали...толкова ще са сладки заедно като толкова много си приличат :yahoo:Бари има една снимка,на която наистина може човек да ги сбърка ;)Като покажа Одри на някой,всички си мислят,че това е Бари :blink:
Много целувки на малката кукла от нас и поздрави за вас
Качете още снимки на Одри да й се порадваме :wub:
Лили и Бари

#172 Потребителят е офлайн   тониTO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2008 - 03:39 PM

Здравейте!
С това съобщение искам да предупредя всички, който искат да си купят Кавалерче, да НЕ купуват от този развъдник в Чехия: http://www.perledusa...glish_home.html

Влюбена съм в тази порода и след кратко заседание семейния съвет в къщи "гласува" ЗА купуване на кученце от тази порода. Аз се зарових в интернет и попаднах на този развъдник, гласувах му доверие, след десетки имейли и два месеца чакане, се оказа че кученцата, който чаках да се родят не са оцелели - две кучила! Въпросната Александра ми предложи кученце, каквото исках, от нейна приятелка, пак с Педигри и т.н. Изпратиха ми снимки на кученцето и аз се съгласих. На 10 юли изпратих 1000 евро - 600 за кученцето/пет клас/ и 400 самолетни разноски.
И започна голямото чакане.....
След десетки имейли и обаждания на 1 септември получих имейл в който ме уведоми, че са я измамили от някаква агенция като са й откраднали мойте 400 евро за самолетни разноски. В момента нямала пари да ми изпрати кученцето и затова трябвало да изчакам още. Тук вече чашата преля и поисках да си ми върне парите, всичките! Отказах се от кученцето, защото то стана на 5 месеца, а и изгледи скоро да ми го изпари нямаше. Предложението на тази Александра беше да продаде някое от другите си кучета, за да ми изпрати парите/защото нямала, другите 600 евро била ги изхарчила за кучешка храна/. Както се досещате досега още не е продала нито едно. Оттогава, следват много похабени нерви, разходи по телефонни разговори, заплахи, имейли, и т.н.
Примирих се, че съм измамена, но съм решила да изпратя цялата ни кореспонденция на всички развъдници в Европа, за да се разчуе и да няма повече измамени.
Успех на всички, дано имате повече късмет от мен.

#173 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 September 2008 - 03:43 PM

Цитат

Здравейте!
С това съобщение искам да предупредя всички, който искат да си купят Кавалерче, да НЕ купуват от този развъдник в Чехия: http://www.perledusa...glish_home.html

Представи се и пусни отделна тема и тук - така че се види от повече хора.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#174 Потребителят е офлайн   krisi96 Икона

Публикувано: 30 September 2008 - 07:38 PM

Здравейте,влюбих се в породата и много искам да си имам това куче.Бихте ли ме посъветвали от къде да си взема този сладур :sos:

#175 Потребителят е офлайн   Attila/Atti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 October 2008 - 09:12 AM

Здравейте. Ве4е и ние си имаме такъв сладур  :yahoo: Кавалер, успяхме, само 4е сега съм с ново екранно име, това на новия лйубимец. Пи6а така, за6тото о6те сме в Унгария и не6то не се справям с унгарската клавиатура ;D Ка4вам една снимка на мъника, като си дойдем в България 6те пи6а пак :blink:

#176 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 11:31 PM

Да Ви е честит!!!  :yahoo:
Направо ще се разплача от щастие! Толкова се радвам, все едно на мен се слчува! Много радост, много лудории и прекрасни моменти заедно ви пожелавам. Да ви е жив и здрав дребосъка и да не е много пакостлив.

Пишете как е, как се приспособява, навици, всичко! Пишете, защото аз, а сигурна съм и останалите, се радваме заедно с Вас!
Искаме снимки!
Още веднъж Честито!

#177 Потребителят е офлайн   Attila/Atti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 10:14 PM

Най-накрая се прибрахме. Вече сме си вкъщи. Язък за боцкането с чипа, никъде не ни провериха. А иначе мъника е много приспособим :blink: В Унгария съжителства с една мини шнауцерка и на третия ден вече си играеха заедно. Тук ще трябва да си играе с Грек, нашият голдън ретривър. Атила, хунският вожд :namigam: е голям сладур, извънредно умен и много игрив. Не прави никакви бели (поне засега ;) и е голям звяр, лае по всичко което мърда ;D Качвам няколко негови снимки и няколко снимки от европейската изложба в Унгария (опитахме се да снимаме всички представители на най-хубавата порода...)

#178 Потребителят е офлайн   Attila/Atti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 10:18 PM

И още...

#179 Потребителят е офлайн   Attila/Atti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 10:31 PM

...