Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 03 May 2007 - 12:19 PM
Отдавна не съм се включвала, защото съм много заета, но все чаках някоя и друга снимчица на сладурите. Защо не публикувате? Чакам с нетърпение. d)
galsted, знаем ги тези номера. s) Много са невинни и изобщо нищо не правят - никакви бели, някой от тяхно име, за да ги злепостави. Не знам как има хора, които никога не са имали дом.любимец и какъв им е животът. Вечер като се прибера умирам от желание да я изям, но съм много строга, докато се съблека, защото съм я напикана, я надрана. Тя също скимти от радост, че ме вижда и само ходи след мен, но аз съм строга. След това обаче - то са прегръдки, то са целувки, то е близане, лягане и изобщо голямо лигавене. oo Сутрин, когато излизат съпруга ми и дъщеря ми тя все се буташе да излиза с тях, но сега знае, че ще се пие кафе и ме чака на диванчето. super best Е, познайте как се пие кафе с лежащо върху ми куче, но толкова я обичам, че тя това използва и ми се е качила на главата. oleeee За сега чао и пишете!

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 07 May 2007 - 08:54 PM
Радвам се за Одри, а-а-а щом пиете заедно кафе, това говори добре за стопанина (стопанката), положил осилия за създаване на навици на животното.
Относно навиците на Дейзи малко съм закъсняла, тъй като тя реално не е наша и е в къщи от около два месеца (а тя е на 1 г. 3 м.). Мъчим се да й въдворим някакъв режим и навици, но ... малко е трудничко.
Дейзи известно време не беше в къщи - 1 седмица и много ни липсваше, но тази вечер си я прибрахме. Междувременно в дворът ни се появи едно чуждо кеченце, нещо смесено между пинчер (но малко по едро) и ловджийско куче-гонче. След подробно оглеждане и разглеждане установихме, че няма годинка.Кръстихме го Лиска, тъй като прилича на лисица. В къщи е от 3-4 дни и ако никой не си го потърси, ще си остане за нас (а тя вече се чувства и стопанка на двора).
Тази вечер беше ВЕЧЕР на опознаване между Дейзи и Лиска. Дейзи колкото и голямо желание да има да играе, онова дребното Лисковото му настръхнал гърба, готова е за война, но от час-два, обстановката е малко по-спокойна. Когато се поопознаят още малко, ще ги пусна да потичат из двора (Лиска е пусната,но Дейзи е вързана),но на този етап не става, защото ще ми изхвърчат всички насадени растения - борчета,кипариси,цветя и т.н. и накрая сигурно ще скочат в езерото.
По-късно , след няколко дни пак ще ви пиша, а между временно ще направя някоя и друга снимка на двете приятелки, пък да видим как ще ги кача,тъй кат съм пълен профан в тази област.
Публикувано: 10 May 2007 - 01:08 PM
Значи при вас е весело. Две сладки кутрета. Блазе ви, че се разхождате в голям двор. r) Аз водих Одри на разходка в близкия парк /Овча купел - до автогарата/ и там се срещна с две кокерки. Голямо тичане падна, големи игри бяха. Появи се и едно хъски, което искаше само да я подуши, но тя така се изплаши, че започна направо да пищи. Много беше смешна. w)
d) Утре отиваме на операции - херния и кастрация. super best Моля, стискай палци за наше здраве! oleeee
Пускай снимки на разбойничките и скоро ще пиша. За сега чао! oo

Публикувано: 11 May 2007 - 08:28 AM
Стискам палци за предстоящите операции на Одри. Вярвам, че ДНЕС 11.05.2007 г.всичко ще мине добре. Дейзи и Лиска (моите хулиганки) желаят на Одри бързо възстановяване и й изпращат много поздрави.
След като я вземете довечера, в събота и неделя ще трябва да бъдеш много,много,много с Одри и да й отдадеш цялата си любов и внимание.Ще чакам да пишеш тия дни, че се притеснявам. Аз никога до сега не съм вземала такива решения, тъй като не ми се е налагало, поедна или друга причина, но незнам, ако ми се наложи, може би ще се реша (имам в предвид относно кастрацията).
Относно Дейзи (когато беше мъничка) - размина й се на косъм операция, относно пъпчето, тъй като не искаше да се прибере, но, имаше късмет.
Публикувано: 11 May 2007 - 10:07 AM

Публикувано: 11 May 2007 - 04:25 PM
Публикувано: 12 May 2007 - 04:42 PM
Днес е първият ден след операциите - много е тъжна и най-вече много ми е сърдита! Аз я цункам, а тя си обръща главата. Миличката, сигурно много я боли. w)
s) Вчера като отидохме да си я вземем и една от асистентките на доктора ми каза, че по-добро кученце не е виждала в цялата си практика. Каза, че имала прекрасен характер, била много любвеобвилна с целия екип и не са й чули гласчето. Само мен като ме видя и заскимтя. s)
Днес я заведохме на преглед и й сложиха инжекции - антибиотик, мериха й температурката - нямаше. По принцип всичко изглежда да е добре и се надявам наистина да е така. Преди да тръгнем за клиниката свършихме всички работи на полянката. Шевовете изглеждат добре и дано да е така. Утре ще ходим за втора инжекция и пак да ни видят. w)
За сега чао! Утре ще пиша пак. Целувки на всички кучовци! Бъдете здрави! bravoS

Публикувано: 14 May 2007 - 08:19 AM
Вярвам, че всичко е минало безупречно.
Чакам с нетърпение прясна информация за сътоянието на Одри.
Лиска и Дейзи й пращат поздрави и скорошно възстановяване super best .
Ние пък в събота имахме много специален ден - баня.
Тъй като Лиска за първи път щях да я къпя и незнаех как ще реагира,
но всичко мина успешно. Дейзи също беше много послушна. След това беше голямото ресане с четка , похвали bravoS за добро поведение в банята и тичане d) d) в градината.
Публикувано: 14 May 2007 - 09:05 AM
oo Започна да ми прощава, защото като я цункам не ми обръща гръб. bravoS
r) А вие, изкъпани! Наистина времето е страхотно за баня. Ние ще почакаме, докато ни свалят конците и заздравеят раните. bravoS

Публикувано: 14 May 2007 - 05:08 PM
Публикувано: 16 May 2007 - 10:18 AM
oleeee За сега, това е от нас. При първа информация ще пиша. oleeee

Публикувано: 16 May 2007 - 10:38 AM
Публикувано: 16 May 2007 - 12:28 PM

Публикувано: 16 May 2007 - 12:31 PM
Радвам се, че всичко е наред. С яката се свиква лесно, ще постои така една седмица да зарастнат шевовете и ще се оправи. Само малко ще се поблъска в мебелите известно време, но няма нищо страшно. Сара вече 2 пъти е била с яка.

Nothing but the best is good enough!