vqcheslav, в 19 October 2011 - 09:03 PM, написа:
vqcheslav, в 19 October 2011 - 09:03 PM, написа:
 plamena_petkova_, в 16 October 2011 - 07:38 AM, написа:
plamena_petkova_, в 16 October 2011 - 07:38 AM, написа:
Много е красива, но не е добре да я загонвате с мъжко куче, тъй като предполагам, че няма родословие, пък и има бял цвят на гърдите, а не би трябвало.
Иначе е голяма сладурана, много харесвам black & ten :)
Чакай сега,нещо немога да те разбера,защото няма родословие и хората да нямат поколение,тва е меко казано смешно.Хората си обичат кучето и искат поколение от него,но немогат да имат защото кучето няма родословие!!!!!!!!!!!!Аз съм чувал че в чужбина родословието струва 40-50 евра!!!!!!!!
П.С.Иначе нашата принцеса вече е здрава и е ваксинирана най-накрая,след 50 дена боледуване........................

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Понеже никой не пише реших да покажа малко снимки на Белла. Освен това се надяваме скоро на нова среща
 Понеже никой не пише реших да покажа малко снимки на Белла. Освен това се надяваме скоро на нова среща  Много ни хареса, а да не говорим, че после спахме непробудно.
  Много ни хареса, а да не говорим, че после спахме непробудно.

Търсим си приятелчета от нашия град.
 Търсим си приятелчета от нашия град.  

Тоест никой не може да те спре да имаш малки кученца,ако не се притесняваш от това ,че виждаш ли твоето кученце няма(родословие, или не отговаря на стандарти)
 Тоест никой не може да те спре да имаш малки кученца,ако не се притесняваш от това ,че виждаш ли твоето кученце няма(родословие, или не отговаря на стандарти) Е ние хората сме създали тези правила ,за да разделяме животните на породисти
 Е ние хората сме създали тези правила ,за да разделяме животните на породисти  и други
  и други  

.Моето кученце много харесва обезкостена риба ,аз му накъсвам сутрин малко и му я разбърквам със гранулите като добавям и малко топла вода.Изяждаме си всичко .На обяд си хапваме специално сготвена за него храна .За вечеря по същия начин процедираме със гранулите, само дето вместо рибка му добавям малко обезсолено сирене.
 .Моето кученце много харесва обезкостена риба ,аз му накъсвам сутрин малко и му я разбърквам със гранулите като добавям и малко топла вода.Изяждаме си всичко .На обяд си хапваме специално сготвена за него храна .За вечеря по същия начин процедираме със гранулите, само дето вместо рибка му добавям малко обезсолено сирене.  Така му давам вкусна храна а и не го лишавам от дневната му доза витамини и минерали.
 Така му давам вкусна храна а и не го лишавам от дневната му доза витамини и минерали.