Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 15 April 2005 - 07:29 PM
И аз не се сдържах да не ги пусна тук. Първата снимка е малкия Реди с новата си стопанка Меги Попова r)
Redi
И варненския гларус Greedy As a Wolf of Golden Nicol
Greedy
Поради проблем с побликуването на снимките ги пускам като линк. bl)
Публикувано: 21 April 2005 - 11:37 AM
Три момчета и две момичета от тях четири черни и една кафява женска w)
Те са горди наследници на J.CH Undying Glory de la Vallee de Morava & J.BISS Kefren de Ciukci а също и на дядо си една от американските легенди Inisfree's Ice-T r) по който те са имбреднати r) r) r)
Ето и малко снимки:

Глори

Kefren
и тяхните бебета на 3 дена

Публикувано: 21 April 2005 - 08:45 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 22 April 2005 - 11:36 AM
ето я и моята хубавица на 4 дена

Публикувано: 22 April 2005 - 06:26 PM
Публикувано: 26 April 2005 - 03:19 PM
imam jensko husky, koeto shte razda do edna sedmica i sam dosta pritesnena, taj kato mi e parvo kuche i nikoga ne sam go izjivjavala. lekari me naplashiha, che moje da ima zatrudnenia pri izlizaneto na malkite, no che ne bilo fatalno ako v takav sluchaj se izchaka da dojde doktor do 4-6 chasa. tova mi se struva dosta riskovano, oshte poveche, che kuchetata naj-chesto rajdali prez noshtta. osven tova mi objasniha, che ne trjabvalo da se rajdat na po-niska temperatura ot 25 gradusa, koeto pri men e malko trudno, taj kato tja po princip si jivee na balkona i misleh tam da si gi rodi. blagodarja vi predvaritelno. shte se radvam, ako njakoj sashto mi dade site, v kojto moga podrobno da procheta za cjalata procedura po rajdaneto, no specialno za husky.
Публикувано: 26 April 2005 - 05:19 PM
Публикувано: 27 April 2005 - 09:14 AM
Публикувано: 27 April 2005 - 12:40 PM
Цитат
тук мога само да добавя r) отново не трябва да дупха иначе вече времето си е ок а за къщичката.....незнам по скоро бебетата трябва да са в родилно легло....в смисъл къщичката е затворена и вътре почти не се вижда нищо има вероятност майка без да иска да се завърти нещо и да стъпче някое или ако пък някое бебе се е завряло в някой ъгъл и майката така се настани около другите и може да го затисне с гърбъ си.....а леглото все пак е открито и като има тези напречни дъски дори и бебето да е отишло в някой ъгъл тези дъски пречат на майката да го затисне r)
Публикувано: 27 April 2005 - 02:15 PM
Цитат
Цитат
тук мога само да добавя r) отново не трябва да дупха иначе вече времето си е ок а за къщичката.....незнам по скоро бебетата трябва да са в родилно легло....в смисъл къщичката е затворена и вътре почти не се вижда нищо има вероятност майка без да иска да се завърти нещо и да стъпче някое или ако пък някое бебе се е завряло в някой ъгъл и майката така се настани около другите и може да го затисне с гърбъ си.....а леглото все пак е открито и като има тези напречни дъски дори и бебето да е отишло в някой ъгъл тези дъски пречат на майката да го затисне r)
ясно, това ще го направя с леглото за бебета. няма да ги оставя така или иначе в къщичката. а и ме е страх да ги ражда навън, още повече, че ще се застудява. мерси много.