Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 13 September 2004 - 07:17 PM
Публикувано: 17 September 2004 - 12:08 PM
Цитат
А стига бе!! Я ми пусни една бележка да го видя тоя форум.......
между другото съм поръчала на Пламен всичко каквото ми каза на Червен бряг нали все забравям че иние имаме черен пудел )))) та той ще търси всичко необходимо
Публикувано: 20 September 2004 - 10:55 PM
В клуб Северни кучета можете да се запишете лесно )))) Всеки четвъртък на ул.Дунав №7 кафе Ибис
вярвям да намерите сродни души,подходящт партньор за вашите красавици......има уеб сайт там има инфо за клуба и всичко необходимо
Северни кучета
Публикувано: 22 September 2004 - 10:18 AM
когато го оставям само в стаята винаги му оставям вода , някоя друга играчка, ако м/у и 5м някое от кожените коълчета да си чеша зъбките и ако въпреки това го чуя да драска по вратата тропам с крак пред вратата и с по строг тон му се скарвам или леко я окрехвам и казвам ясно и строго НЕ е ясно е,че като затворя то почва отново но като го повторя наколко пъти в няколко поредни дни се научава. Но не е хубаво до остава само по цял ден.
За ръцете в никакъв случай не му разрешавайте!!!!! отново със строга команда НЕ и леко тупване по муцуната
Публикувано: 24 September 2004 - 06:58 PM

Хъски...хъски...хъски I'm love in it ![br][br][br][br]ИВО И КЛАВДИЯ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Публикувано: 29 September 2004 - 12:28 PM
Нашето ни изяде къщата:
1. На няколко места изгриза балатума
2. Види ли черен кабел е изяден( на зарядното ми, на телевизора ВКЛЮЧЕНИ)
3. Нагриза мебелите-редовно и давам пръчки ф2-3см
4. Изпокъса тапетите в долния край къдито не са залепени много добре
5. Разпори дивана и донапрена го накъса на парчета 2-3см
И много други. Когато и се карам го обръща на игра и започва да ме обикаля ида пдскача. Направих "биячка "-навита хартия, но веднъж я забрави на достъпно за нея място и тя я накъса.
С две думи много непокорно и игриво куче, но МНОГО любвеобилно-постоянно е върху нас ни дъвче
Публикувано: 27 October 2004 - 12:02 AM

Публикувано: 31 October 2004 - 01:29 AM

Хъски...хъски...хъски I'm love in it ![br][br][br][br]ИВО И КЛАВДИЯ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Публикувано: 06 November 2004 - 02:50 AM
Да си призная честно Топчо ми е слабост. Истински сладур!
Кога е снимана тази реклама?

Публикувано: 06 November 2004 - 10:51 AM
А иначи да това е Топчо:-)))))) голям герой 8часа продължиха снимките само в павильона........
Публикувано: 27 December 2004 - 10:56 PM
Напротив аз лично се кефя ,че не го прави да не е лайка я:-))))
Публикувано: 27 December 2004 - 11:02 PM
Цитат
Напротив аз лично се кефя ,че не го прави да не е лайка я:-))))
Че не се ли навиват опашките на хъскитата?

Публикувано: 27 December 2004 - 11:25 PM

движение в тръст

стойка

а тук състояние на опашката при полу-брат и полу - сестра на Актор