Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#61 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 September 2004 - 07:17 PM

Еми на 19 няма да съм в София а пък след това са Русе и Добрич но все някога ще се видим

#62 Потребителят е офлайн   Елен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2004 - 11:31 AM

В един друг форум, да не му правя реклама за да не се сърди администратора:)) едни момчета питат за кучетата дето намирали водка Аляска. Може да им отговориш за тези качества на хъскитата:)))))))
User's Signature

Качена снимка

#63 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2004 - 12:08 PM

Цитат

В един друг форум, да не му правя реклама за да не се сърди администратора:)) едни момчета питат за кучетата дето намирали водка Аляска. Може да им отговориш за тези качества на хъскитата:)))))))

А стига бе!! Я ми пусни една бележка да го видя тоя форум.......
между другото съм поръчала на Пламен всичко каквото ми каза на Червен бряг нали все забравям че иние имаме черен пудел )))) та той ще търси всичко необходимо

#64 Потребителят е офлайн   danny_lady Икона

Публикувано: 18 September 2004 - 09:04 PM

ЗДРАВЕЙТЕ!ИМАМ 2 ХЪСКИТА-МАЙКА И ДЪЩЕРЯ.БЕЗКРАЙНО МНОГО ГИ ОБИЧАМ.ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ КАК МОГА ДА ГИ ЗАПИША ДА ЧЛЕНУВАТ В НЯКОЙ КЛУБ.КАКВИ СА ИЗИСКВАНИЯТА,ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ НЕЩА ОТ ТОВА НЕЩО И НЕДОСТАТЪЦИТЕ?

#65 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2004 - 10:55 PM

[еми за мене повече са положителните но сигурно има и отрицателни......
В клуб Северни кучета можете да се запишете лесно )))) Всеки четвъртък на ул.Дунав №7 кафе Ибис
вярвям да намерите сродни души,подходящт партньор за вашите красавици......има уеб сайт там има инфо за клуба и всичко необходимо
Северни кучета

#66 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2004 - 10:18 AM

Здравейте по вашите въпроси мога да цитирам само своя опит незнам дали е много правилен но на мене ми върши идеална работа:))))))) Когато имаме малки кученца и остане някое само винаги му е скучно понеже е ясно на всички ,че не можем на 100% да сме с него пък и така ще се разглези много....
когато го оставям само в стаята винаги му оставям вода , някоя друга играчка, ако м/у и 5м някое от кожените коълчета да си чеша зъбките и ако въпреки това го чуя да драска по вратата тропам с крак пред вратата и с по строг тон му се скарвам или леко я окрехвам и казвам ясно и строго НЕ е ясно е,че като затворя то почва отново но като го повторя наколко пъти в няколко поредни дни се научава. Но не е хубаво до остава само по цял ден.
За ръцете в никакъв случай не му разрешавайте!!!!! отново със строга команда НЕ и леко тупване по муцуната

#67 Потребителят е офлайн   Actor#39s best fan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2004 - 06:58 PM

Опс! Аз на Актор му давам ръката си и боли не боли - търпя! Майка ми право казваше да не му давам ръката си. Ще го отуча. Не знаех. Всички хора, които имат кучета си навират ръцете в устата му, но това са все пак дребни породи. Хъскито някой ден може и ръката ми да скъса, като съм го научила така. Ама ще го отуча. Иначе той само мяйка ми и баща ми слуша...
User's Signature

Хъски...хъски...хъски I'm love in it ![br][br][br][br]ИВО И КЛАВДИЯ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

#68 Потребителят е офлайн   Vabank Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2004 - 09:46 PM

Хъски на около 8 месеца... това да не е нашата Розичка - Vabank Desert Rose? Ако е тя, добре дошъл в отбора:))
User's Signature

Качена снимка Почивайте в мир, мили ангели!

#69 Потребителят е офлайн   Djoana Bigfoot Икона

Публикувано: 29 September 2004 - 12:28 PM

Ако само това са ви проблемите може да се радвате!
Нашето ни изяде къщата:
1. На няколко места изгриза балатума
2. Види ли черен кабел е изяден( на зарядното ми, на телевизора ВКЛЮЧЕНИ)
3. Нагриза мебелите-редовно и давам пръчки ф2-3см
4. Изпокъса тапетите в долния край къдито не са залепени много добре
5. Разпори дивана и донапрена го накъса на парчета 2-3см
И много други. Когато и се карам го обръща на игра и започва да ме обикаля ида пдскача. Направих "биячка "-навита хартия, но веднъж я забрави на достъпно за нея място и тя я накъса.
С две думи много непокорно и игриво куче, но МНОГО любвеобилно-постоянно е върху нас ни дъвче

#70 Потребителят е офлайн   Captian Jack Sparrow Икона

Публикувано: 03 October 2004 - 09:21 AM

Марио, звънни ми на домашния телефон, да разкажеш какво прави Роузичка и за да се разберем за татуировката. Между другото, нейната сестричка - Дарк Лейди (Дарси), вече на няколко изложби печели много престижни награди.

#71 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2004 - 12:02 AM

Уважаеми колеги искам да ви представя нашите нови Inter CH. /чакащи официално потвърждение от FCI / CH. Blazing Star of Siberian Lady & Multy CH. Toffee Coffee de la Vallee de Morava
Качена снимка

Качена снимка

#72 Потребителят е офлайн   Actor#39s best fan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2004 - 12:42 AM

Честито!!!
User's Signature

Хъски...хъски...хъски I'm love in it ![br][br][br][br]ИВО И КЛАВДИЯ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

#73 Потребителят е офлайн   Actor#39s best fan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2004 - 01:29 AM

Към всички fans на сибирското хъски. Преди два дена гледах един филм " Снежни хъскита" Разказва се за един негър, който е известен зъболекър и живее на някакво слънчево местенце ( не си спомням къде). Всичко му е добре, обаче излиза че получава наследство от Аляска. Тогава майка му му признава, че е осиновен. Той се отправя към Аляска и там разбира, че майка му ( черна ) е много известна и добра жена. Обичана е от абсолютно всички. Но скоро разбира и за някои нейни хобита. Като например СЪСТЕЗАНИЯ С ХЪСКИТА, които той получава като наследсто заедно с една мизерна къщичка и едно друго куче. Първоначално не му пука за 8те хъскита и го е страх от едно хъски ( Демон май се казваше и този демон има същия страшен поглед като на Актор). В крайна сметка те излизат много умни кучета. Познават си паничките по имената. Е че този негър решава да ги впрегне ( без Демон ест.) И подрежда ги той, и изведнъж идва Демон и сяда, за да го впрегнат най-отпред. Онзи се качва на шейната, а Демон си мърда "веждите" нагоре надолу, кафевите му намигват, а едно други си клатят глвите, пък друготе вече ги забравих. И познайте! Събориха го! Направо се изтърси като човал с картофи. Един ден пък влезе в една кола и ги накара да я теглят и му беше готино де. После май- го повлякоха по един баир, не си спомням добре. Е, че накрая негъра реши да захапе ухото на Демон ( бяха му казали двама, че така се научавали на уважение). Захапа го и Демон стана послушен, а баща му каза, че не вярвал някой да е толкова тъп, за да го направи. Е, пропуснах най-важното, там дето бащата бил някакъв особняк дето само иска кучетата, че тоя го спасява от виелици заедно с кучетата и тн. , ама гледайте го тоя филм. Хубав е.
User's Signature

#74 Потребителят е офлайн   Actor#39s best fan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2004 - 02:50 AM

Блейзи, на рекламата на Аляска е Топчо. Познах го на секундата, пък майка ми не повярва, че е той. Мислила, че не е бг рекламата, ама вече я убедих. Видях в сайта ви.
Да си призная честно Топчо ми е слабост. Истински сладур!
Кога е снимана тази реклама?
User's Signature

#75 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2004 - 10:51 AM

Миналата зима някаде към края на януари.
А иначи да това е Топчо:-)))))) голям герой 8часа продължиха снимките само в павильона........

#76 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2004 - 05:05 PM

Blazi чак сега забелязах че очаквате мадама от Румъния.Поздравления!И кафява, и с различни очи-сигурно е красавица.Хайде пращай снимки!
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#77 Потребителят е офлайн   Actor#39s best fan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2004 - 08:06 PM

Абе я аз да питам на всички ли хъскита им се къдрят опашлите, защото на Актор не му се навива.
User's Signature

#78 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2004 - 10:56 PM

да се навива ИЗКЛЮЧЕНО не и с този татко а и мама също!!!!!!!!
Напротив аз лично се кефя ,че не го прави да не е лайка я:-))))

#79 Потребителят е офлайн   Actor#39s best fan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2004 - 11:02 PM

Цитат

да се навива ИЗКЛЮЧЕНО не и с този татко а и мама също!!!!!!!!
Напротив аз лично се кефя ,че не го прави да не е лайка я:-))))

Че не се ли навиват опашките на хъскитата?
User's Signature

#80 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2004 - 11:25 PM

Според мен това е един от основните проблемина породата у нас. За хъскито при възбудено състояни може да качва опашката на гърба но не и да я завива в спокойно състояние тя трябва да е отпусната надолу а е хубаво при движение в тръст да е изпъната хоризонтално.
Качена снимка
движение в тръст

Качена снимка
стойка
Качена снимка
а тук състояние на опашката при полу-брат и полу - сестра на АкторКачена снимка

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5