Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 21 August 2006 - 09:45 PM
Sn@kebite дай от тези кокали дето траят по 2-3 седмици много искам. При нас свършват за няколко часа. Давам и ги през 2-3 дни за да си почиства зъбите.

In Life only Death is certain.
Публикувано: 22 August 2006 - 12:32 AM
Цитат
Ами да ти кажа на него много бързо му омръзват и заради това се задържат толкова дълго. Поиграе си малко и след това не ги поглежда с дни, докъто пак му станат интересни l) .

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 22 August 2006 - 11:11 AM
Цитат
super best честита ни стотна страница victoryVVV victoryVVV victoryVVV
Публикувано: 23 August 2006 - 09:49 PM

Публикувано: 24 August 2006 - 07:25 AM
Цитат
Забелязвам че нира става много енергична от тич хапчета не се спира. Да впопитам вашите хъскита имат ли апетит моита нещо няма и много отслабна лятото и неиска да яде кучешки храни bl) s)
Публикувано: 24 August 2006 - 07:32 AM
Ицето
Аз лично използвам само поводи и нашийници от тип "алпиниско" въже като повода предпочитам да бъде душач. А за нагръдник....слагам им само кото ще теглят или ще караме колело или пък за по дълга разходка....но това последното е по рядко явление най вече го ползвам за първите две упражнения oo
Публикувано: 24 August 2006 - 07:41 AM
Цитат
И аз забелязвам нещо такова. Иначе и моята категорично отказва гранули. Смених 180 вида защото си мислех че е от самата храна ама явно не е. Сега кара само на пилешко месо. Да се надяваме че като стане по хладно пак ще започнат да ядат.
Някой да е хранил хъскито си с Advance ? Какви са впечатленията ?

Публикувано: 24 August 2006 - 10:05 AM
Публикувано: 24 August 2006 - 11:05 AM

SIBERIAN HUSKY - your best friend
Публикувано: 24 August 2006 - 02:04 PM
Poli за Никита не знам тя май още е много малка за да прави такива номера.

Публикувано: 24 August 2006 - 03:56 PM
Цитат
С много добри впечатления сме 1super също от Бош и Чикопи
Публикувано: 24 August 2006 - 08:42 PM
Съдя от посва в "Да пазим и развиваме породите"!
И отново си права - има много проблеми при сибирците,(и не само),свързани с неконтролеруемото и невнимателното развъждане на породата!
Хора,които притежават немска овчарка със сини очи и по-пухкава козина,(видна кръстоска),твърдят,че кучетата им са чистокръвни хъскита и дори шампиони!А,като ги хванеш на тясно със окраската,казват,че е много ценна и рядка! NNN
Толкова са жадни за пари и така безогледно лъжат,че да ги хванеш за гърлото!
И не само това,ами и кученцата продават на цени по-високи от тези на най-добрите развъдници! bash
Нямат срама!
Публикувано: 24 August 2006 - 09:36 PM
оф писнало ми е
Публикувано: 24 August 2006 - 10:00 PM
Най-накрая всичко ще си дойде на мястото и повече няма да има такива проблеми.Породата ще е в невероятен възход и всички кучета ще са клубни.
Ще възтържествува доброто!
Знам,че звучи като приказка,леко невъзможно поне засега,но трябва да вярваме и да се борим!
Най-малко пък ти трябва да се притесняваш!!!
Не знам дали има развъдник,който да е толкова известен в и извън България,колкото "Голдън Никол"!!!
Та това е единственият развъдник,който съм познавал дори само като име,но все пак ПОЗНАВАЛ от 2001-ва насам!
Вабанк също ми станаха познати през същата тази година!
Кучетата ти са страхотни и поросто хората не знаят какво пропускат!
Проблемът си е техен!
П.С.Злати,заинтригува ме,като спомена за комбинацията баща и дъщеря,(не знам дали съществува и майка и син)!Да те питам с каква цел се правят и не е ли опасно?
Поздрави!