Цитат
Ооо,Нира е толкова сладка и изглежда страхотно!
Имали ли сте бебчета?
П.С.Злати,съжелявам,ако те притеснявам,но ще ми отговориш ли на въпросите по-горе?
Цитат
Сега един въпрос най-вече към Злати и Ели като собственички на развъдници!
Искам да ви питам какви са плюсовете и минусите,когато си съсобственик на дадено куче?
Също искам да Ви питам дали всички малки могат да са съсобственост с развъдника,откойто са взети,или развъдчикът определя кои точно?
П.С.Злати,втакъв случай,Дива и Кейти къде ще ходят?
Поздрави!
Да но за Кейти и Дива на ЛС
Ок според мен съсобственоста е добро нещо стига да намериш подходящия човек b) а това е много трудно ние за 13г. сме намерили само двама души на които сме отдали кучета в съсобственост....много е трудно. А един бъдещ
истински запален собственик на хъски ( примерно )не би трябвало да се дърпа от такова нещо а напротив да се радва....ще получава безценна помощ по отглеждане,поддръжка и т.н. естествено на всички трябва да е ясно,че повечето кучета в съсобственост са изложбени и ще трябва да посещават изложби,на които не е задължително да присъства съсобственика....минусът ако може така да се нарече според мен е че кучката трябва да роди и то само с избран от развъдчика мъжки а за мъжко куче (*имам значително по малко наблюдения за мъжки кучета в съсоб.) , че трябва да е на линия за бъдещи планове в развъждането на развъдчика и естествено да посещава изложби victoryVVV
И всичко това естествено издържано в договор не поражда никакви притеснения и за двете страни.
По този повод искам да кажа колко съм щастлива да съм съсобсвеничка с Мая и Криси Попови ( соб. на J.BIS,J.CH. Elegant Lady of Golden Nicol & Karizma of Golden Nicol) и с нашата прекрасна хендлерка Светла Величкова w)