Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#261 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 December 2005 - 08:20 PM

Влизам в тази тема с невероятно тъжна новина за мен s) Вчера на 30.11.2005г. На пътя между Дупница и Самоков,близо до Белчин баня е ЗАГУБЕНА Elegant Lady of Golden Nicol или Лейди w) s) няма да се впускам в подробности при какви обстоятелства е изчезнала....за мен това е форс мажор .......Лейди е с микрочип,стопаните и предлагат възнаграждение!!!!!! Моля ако някой има информация нека се свърже с нас
0887/617184 - Мая Попова /собственичка на Лейди /
0886/836739 - Злати
Ето и две снимки на Лейди
Качена снимка

Качена снимка

#262 Потребителят е офлайн   Ice Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 December 2005 - 09:10 AM

Снощи взех кученцетоо d) super best
Ето ви снимки :

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Малката Айси е много палава.Постоянно ръба нещо как да я спра?Няма ли като порастне да прави повече поразии?
bl)
Ръба килима също ouu
Спи в моята стая защото много скимтеше в банята сама.Трябва да я свикна да стои сама повече време защото съм на училище.Днес изпробвах като я оставя сама в стаята и пусна музика дали ще скимти- скимтеше само щом песента свърши l)

#263 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2005 - 04:51 PM

Честито Ice super super super
Да ти е жива и здрава малката Айси w)

#264 Потребителят е офлайн   hihik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2005 - 07:05 PM

Blazy, надявам се кучето да се намери. Но щом има чип, все някой ветеринар ще го открие. Пуснете обяви със снимката и номера на чипа на всички ветеринари в областта- да знаят.

Ice, голяма е сладурана, да ти е жива и здрава и дано да се веселите заедно дъъълги години.

#265 Потребителят е офлайн   unknown Икона

Публикувано: 06 December 2005 - 01:34 AM

Здравейте.
Мисля, че ще е правилно да се представя.
Казвам се Иван. Днес разбрах за този сайт, но набързо зае място измежду любимите ми r) . Имам две кучета(кокери(майка и дъщеря)):
Качена снимкаКачена снимка
Това е само майката,но след 2 дни ще ви покажа и бебето.
и една котка(непородиста):
Качена снимка
Естествено не живеят под един покрив, но да не ви занимавам с глупости, а да карам по същество...
Много харесвам хъски. Не само искам, а и ще си взема хъски!
Заел съм се да пиша това, поради едно леко затруднение, което ме споходи, а именно: Четейки всичките 18 страници по темата леко се пообърках. Колкото банално да е за ветераните по въпроса, моля ви да ме посъветвате от кой развъдник да си взема куче. Идеята ми е следната: Искам чисто бяло хъски. Нямам претенции за очите, защото според мен никой не обича кучето си, заради цвета на очите, а просто защото то е неговия най-добър приятел, който никога няма да го предаде. Та, да продължа по същество. Имам нужда и от още съвети: Как мислите, по-добре е аз да си възпитам кучето(като се има предвид, че не съм особено добър в тази област) или да го заведа на училище за кучета? Ако може да ми кажете някаква ориентировъчна цена за бебето и евентуално за училището. Еми това е засега. После пак ще питам r) . Знам,че правя правилния избор, както и всички вие, и искрено се надявам да ме посъветвате.

#266 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2005 - 08:14 AM

Такаа...да започнем отначало! Бяло хъскенце едва ли ще намериш в скоро време...знам,че не са се раждали наскоро такива! Щом казваш,че не те интересува цвета но очите...тогава не би трябвало да те интересува и цвета на козината!Това за развъдника...тук има представители на 3 развъдника,доколкото знам! Всички те са много добри,с кучета шампиони... Знам,че Вабанк имат хъскенце за продажба! Няма да казвам цена,питай тях r) Колкото до обучението....ами,няма да е лесно! Надявам се сте наясно,че хъскито НЕ Е куче пазач(ако за такова обучение говорим)! Хъскито е своенравно куче,но все пак не мисля,че е необходим специален курс за послушание! А и ако си вземеш кученце от развъдник,знам че винаги ще ти помагат със съвети самите собственици! А и,разбира се,за това е и този форум! r)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#267 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2005 - 12:00 PM

Здравей Иван r) Радвам се,че си изчел целия форум super и си решил да вземеш бебе от развъдник bravo bravo bravo Така....бялите хъскита наистина са рядкост и това може би им е и чара love Аз имам щастието да имам двама бели красавци Арън и Аризона
Arizona
пускам на Аризона снимката като линк че е много голяма а Аръдн го има на сайта ни. Лично аз не съм такъв голям любител на белите хъскита за разлика от майками ,която умира за тая може би от факта,че си падам по по тъмните хъскита от всяка разновидност. Вероятно повечето развъдчици ще ти пишат на мейл или лична но аз предпочитам да пиша тук във форума така освен на тем може и на някой друг да сме полезни. Иначе и ние имаме три котки в момента Тигърчо,Пършинк и Меги c) 19 хъскита но това не пречи на моето дете да мечтае за мраморно дакелче oleeee . И в момента само една красавица шоколадова свободна за продажба ето я и нея
Качена снимка
На 6м. има вече една престижна награда от изложбата в София там взе bebe BIS, с изградени навици,татуирана,с родословие и т.н. super
Но когато си вземеш хъски ако е от бебе първо трябва да 3м. да си е у вас това сигурно го знаеш след като имаш кучета вече r) а при хъскито е важно от малко да се отработи командата Ела тук и забранителната команда " Не или ФУ " това може да се тренира още от вкъщи като малко но винаги командата да е една и съща а не примерно за ела тук да се използват още 5думи. Според мен когато порасне кучето към5м. е хубаво да посещавате заедно някъде у-щу така ,че и вие и то да се учите правилно super Мисля,че в темата за възпитание и обучение има доста интересни неща super
Успех

#268 Потребителят е офлайн   hihik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2005 - 04:57 PM

Ах че хубавица. Ако имах къде да я гледам, утре долитах до България да я взема и на всичкото отгоре адски си прилича с Фильу w) w) .

#269 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2005 - 05:14 PM

Цитат

Няма ли като порастне да прави повече поразии?

ЕЕЕ Ице спокойно! Ти днес си я взел ...още и е непознато... l) Ше видиш след един два дни кво ше стане у вас!!! l) d) d) d) Честито да ти е !!! Да е живо и здраво ... и само хубави моменти! r) d)

#270 Потребителят е офлайн   unknown Икона

Публикувано: 06 December 2005 - 06:18 PM

shadow, аз не искам куче пазач, но не искам и неконтрулируемо куче, защото съгласи се, че не е приятно ти да викаш по парковете, а да изглежда, че си сам :)

#271 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2005 - 06:32 PM

Дам...така си е! Ами няма да ти е лесно с хъскенцето b)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#272 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2005 - 11:35 PM

С търпение и постоянство всичко става

#273 Потребителят е офлайн   unknown Икона

Публикувано: 07 December 2005 - 02:03 AM

И за да не кажете, че съм несериозен, като ви казах,че ще ви покажа и бебето на мойта кокера - ето го:
Качена снимка
Тука е на два месеца и поливина. Тя не че сега е много по-голяма (на 1.12.2005 направи 3 месеца).

P.S.Всъщност като се позамисля май не им е тука мястото на тея снимки, ама както и да е. Надявам се никой да не се "отврати" като види снимката на кокер въс форума за Хъски.

#274 Потребителят е офлайн   krt Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 December 2005 - 11:14 PM

интересувам се какво трябва да се гледа при избора на хъски ?! може ли някой да обясни по обстойно какво как трябва да е bl)

#275 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2005 - 12:35 PM

Цитат

интересувам се какво трябва да се гледа при избора на хъски ?! може ли някой да обясни по обстойно какво как трябва да е bl)

Здрасти r)
На първо място трябва да се каже ,че има разлики какво хъски ще избираш...голямо или малко / на възраст / Но да кажем,че повечето хора избират бебета но около 60 дена oo
1. Бебето трябва да е жизнено,игриво и весело
2. опашката не трябва да е завита като на лайка
3. желателно е като го погледнеш да не е прекалено рунтаво и ушите му да не старчат като перки на самолет
Е това е в общи линии за външния вид а останалото са документите
1. Трябва да има вет. паспорт ако е над 60 дена с две ваксини и обезпаразитено
А ако кученцето е клубно то ще си има собствено родословие, ще бъде или татуирано или ще има микрочип super
Ето и малко снимки на хубави бебета
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#276 Потребителят е офлайн   dpgeorg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 December 2005 - 01:18 PM

Цитат

Привет на всички хъскита ! Радвам се да ви видя и да говорим тук за тази порода. Супер

ISKAM DA POPITAM DALI NIAKOI IMA HUSKI S MALKI ZASHTOTO MNOGO ISKAM HUSKI. nok dribble

#277 Потребителят е офлайн   dpgeorg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 December 2005 - 01:32 PM

ИНТЕРЕСУВАМ СЕ ОТ ПОРОДАТА ХЪСКИ.БЕБЕ НА ОКОЛО 60 ДЕНА КОЛКО СТРУВА. d) ТАЗИ ПОРОДА Е МНОГО КРАСИВА И СИГУРНО Е СКЪПА. angelpik

#278 Потребителят е офлайн   dpgeorg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 December 2005 - 02:12 PM

RADVAM SE CHE SHTE GOVORIM ZA TAZI PORODA. cheers ZDRAVEITE!!! bravo

#279 Потребителят е офлайн   dpgeorg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 December 2005 - 02:22 PM

Цитат

Привет на всички хъскита ! Радвам се да ви видя и да говорим тук за тази порода. Супер

АЗ СЪЩО МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ ЩЕ ГОВОРИМ ЗА ТАЗИ ПОРОДА.

bravo МОЖЕ ЛИ ДА ПОПИТАМ ДАЛИ НЯКОЙ ПОДАРЯВА ХЪСКИ?МНОГО ИСКАМ ТАКОВА КУЧЕ. nok АКО ПОДАРЯВАТЕ ПИШЕТЕ НА dpgeorg@abv.bg или на pdianova@abv.bg nok w)

#280 Потребителят е офлайн   dpgeorg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 December 2005 - 04:59 PM

Цитат

Ehaaa,super! Ako vi kaja,4e sum gledala Snejni ku4eta(Snow dogs) pone 5 puti.... w) Tam sum vidqla nai-krasivite huskita b)

АЗ СЪЩО СЪМ ГО ГЛЕДАЛА.СТРАХОТЕН Е!!! super best

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема