Здравейте.
Мисля, че ще е правилно да се представя.
Казвам се Иван. Днес разбрах за този сайт, но набързо зае място измежду любимите ми r) . Имам две кучета(кокери(майка и дъщеря)):

Това е само майката,но след 2 дни ще ви покажа и бебето.
и една котка(непородиста):

Естествено не живеят под един покрив, но да не ви занимавам с глупости, а да карам по същество...
Много харесвам хъски. Не само искам, а и ще си взема хъски!
Заел съм се да пиша това, поради едно леко затруднение, което ме споходи, а именно: Четейки всичките 18 страници по темата леко се пообърках. Колкото банално да е за ветераните по въпроса, моля ви да ме посъветвате от кой развъдник да си взема куче. Идеята ми е следната: Искам чисто бяло хъски. Нямам претенции за очите, защото според мен никой не обича кучето си, заради цвета на очите, а просто защото то е неговия най-добър приятел, който никога няма да го предаде. Та, да продължа по същество. Имам нужда и от още съвети: Как мислите, по-добре е аз да си възпитам кучето(като се има предвид, че не съм особено добър в тази област) или да го заведа на училище за кучета? Ако може да ми кажете някаква ориентировъчна цена за бебето и евентуално за училището. Еми това е засега. После пак ще питам r) . Знам,че правя правилния избор, както и всички вие, и искрено се надявам да ме посъветвате.