Цитат
Цитат
Цитат
Няма по-красива картина от 5-6 гонещи се по поляната хъскита.
Всъщност има - 8-9+ гонещи се по поляната хъскита и не само хъскита въобще северни кучета 1super.
В тубата има страшно много такива клипове- уникално е въпреки че не е нищо в сравнение с гледката наживо 1super А ако е заснежено.. рая на земята b)
Не знам за вас , но аз тази картина я гледам всеки ден. ;)
Не мога да кажа, че не съм имал проблеми с бягства, още повече , че Макс е злояд и от бисквитки не се впечатлява. Почнах да го пускам от повод още от първата разходка. Сега имам проблем, че трудно ходи по голяма нужда когато е на повод. Най - много бягаше когато беше между година и година и половина. Даже два пъти спа в парка и се прибра на сутринта. Какви безсънни нощи бяха , цяла нощ обикаляхме да го търсим.... Сега рядко се отделя от мен за по- дълго време, ако в квартала има разгоненена, или подгони заек на полето. В първия случай, обикновено знам къде е женската и отивам направо там (прибира се и сам след два-три часа), а в втория случай го изчаквам 20-30 мин и той се връща на мястото от което ме е загубил. Имам късмет, че до блока в който живея има прекрасно място за разходка - огромна поляна широка 5-600метра и дълга 2км, с две рекички и горичка. То всъшност и за това си взехме такова куче.
Знам , че опасността да не излезе на улица и да го блъсне кола, да го хване някой и да не ми го върне ги има, въпреки тях никога няма да го лиша от тези разходки.