Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 20 February 2007 - 11:28 PM
Вчера изгубихме нашия любимец-Бенджи,порода АСТ!(повече информация има на страницата на породата).
Днес,благодарение на разлепените обяви из квартала(Стрелбище),влязохме в контакт с момче,което вчера е намерило кучето ни и то е пренощувало у тях!!!Но на сутринта ,когато го е разхождал в Южния парк заедно със своето куче,порода-Дог,го е спряло младо момиче с куче-Хъски,женско,жълтеникаво на цвят и го е попитала дали това куче е изгубено и че тя познава неговите собственици!Взела го е като е казала,че ще ни се обади!Той и се е доверил,тъй като въпреки,че не я познава лично и друг път я е виждал на поляната с кучето и!!!Била много убедителна,а той пропуснал да и вземе координати!!!
Проблемът е,че никой друг до сега не е влязъл в контакт с нас,а ние не се сещаме да имаме такава позната!!!Може да е объркала кучето с някое друго.......и така.....
Молим,ако имата някаква информация за това момиче-пишете или се обадете на тел: 0878916111 или 0878906022
МОМИЧЕТО Е СРЕЩАНО НА ПОЛЯНКАТА В ДЯСНО ОТ ГЛАВНИЯ ВХОД НА ЮЖНИЯ ПАРК!!!
БЛАГОДАРИМ!!!

WWW.BELINSKI.INFO
skype--> АЛБЕН БЕЛИНСКИ
Публикувано: 21 February 2007 - 08:49 AM
Цитат
С голямата маска (love)
Публикувано: 21 February 2007 - 09:07 AM
Публикувано: 21 February 2007 - 11:39 AM
Публикувано: 21 February 2007 - 04:15 PM
Малките кученца са много сладки,аз смятам когато Ари роди да си оставя едно бебе,сиво или кафяво.исках да попитам някой от развъдниците дали мога по нататък да чифтосам моето куче,с някое от техните,при условие че моето няма родословие?
майката и бащата на Ари имат родословия,но на оплождането не е присъствал човек от комисията и няма как да се извади и на малката... s)
а кучетата от развъдниците ви са страшно красивиw) ,искам да я чифтосам със сив или кафяв
Публикувано: 21 February 2007 - 06:00 PM
Цитат
Аз не съм от тези към които си отправил/а въпроса но не мисля че би могло да стане подобно нещо. Задължително условие е и двамата родители да са с родословия за да може и на бебета да бъде издадено такова.
Възможно е да и се направи експертна оценка и да и се изкара "бяло" родословие при условие че отговаря на стандарта но не мисля че има голям шанс за мъжкар от развъдник.

In Life only Death is certain.
Публикувано: 21 February 2007 - 06:25 PM
Председател на БККАСТ
Антоанета Попантонова
Публикувано: 21 February 2007 - 07:05 PM
Цитат
Цитат
Аз не съм от тези към които си отправил/а въпроса но не мисля че би могло да стане подобно нещо. Задължително условие е и двамата родители да са с родословия за да може и на бебета да бъде издадено такова.
Възможно е да и се направи експертна оценка и да и се изкара "бяло" родословие при условие че отговаря на стандарта но не мисля че има голям шанс за мъжкар от развъдник.
да,знам че малкуте немогат да имат родословие,но просто кучетата от развъдниците са много красиви и в добро физ. състояние,затова питам без да имам претенции за родословието на бебетата
Публикувано: 21 February 2007 - 07:24 PM
Цитат
Работата не е там дали ти искаш родословия за бебета. Нещата са доста по сложни. Не знам дали ще намериш развъдчик който да се съгласи да предостави мъжкото си куче за разплод при условие че женската няма родословие. Друг е въпроса че правилника на клуб "Северни кучета" го забранява (доколко знам) а те всички членуват в този клуб. А има и още един момент нали се сещаш че няма нищо безплатно (поне в повечето случаи) или ще трябва да платиш за "услугата" ако евентуално одобрят кучето ти или ще трябва да им предоставиш право на избор на кученце - а при липса на родословие това отпада.

Публикувано: 21 February 2007 - 07:32 PM
w) 1super (love) BEER BEER super best
Публикувано: 21 February 2007 - 07:35 PM
Публикувано: 21 February 2007 - 07:46 PM
Цитат
Мен женското, ама и двете са такива сладки бебета... w)
Публикувано: 21 February 2007 - 07:57 PM
http://img.data.bg/i.php?id=246400
http://img.data.bg/i.php?id=246405
http://img.data.bg/i.php?id=246408
http://img.data.bg/i.php?id=246411
Публикувано: 21 February 2007 - 08:36 PM
Цитат
Аз също. Такива хубави кучета се гледат в дом, не в обор (или там каквото е). Ако родителите им нямат родословие, значи не са чистокръвни хъскита.
Публикувано: 21 February 2007 - 10:07 PM
И още един въпрос - как да да я науча вече да не ходи до тоалетна на терасата, а само като е навън?

Всичко е възможно, стига да има желание.
Публикувано: 21 February 2007 - 10:45 PM
Грубо казано това е поредната гавра с породата събра ли се някакви и решили айде да си имаме кученца пък и парички да спечелим.А че по този начин съсипват породата и труда на хора които години наред се борят за създаването на линии внасяне на качествени екземпляри и т.н не им пука.
А на снимката пухкави сладки бебета да са живи и здрави.Нищо повече не мога да кажа за породистото и качественост от една снимка.

Golden Nicol kennel
Публикувано: 21 February 2007 - 11:00 PM
Цитат
Аз не съм и очаквал да са регистрирани. Просто само като видя условията в които живеят и ми става ясна цялата картинка.