Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#3429 Потребителят е офлайн   hihik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 February 2007 - 09:46 PM

Цитат

Ами казват, че много тупортяла лятото били хвърчели косми на терасата им и всевъзможни глупости само и само да я махним, но няма да я огрее. Имала била алергия да ми го докаже с медицинско документ има и други кучета във входа ама не трябва с нас да се заяжда. Ами тя досега да се е трупясала след като е толкова алергична нали падали много косми от нея bash fow a)

Съчувствам ти, имам си такива съседи и аз. То не бяха измислици за алергии, за цапане, за ВИЕНЕ.. Единственото което ми помогна- бях изрядна, осведомих останалите съседи (нормалните) за цялата лудост, която се инсцинира и консултирах адвокат, като осведомих за тази ми консултация въпросните хора. Не че това реши всички проблеми, но ги лимитира до момент, в който вече започнаха да правят наказуеми от закона неща и там щеше да се намесва полиция и т.н. та като чуха за полиция се смириха.

Кучето стои ли само?

Да не пиша дълги постове- с две думи, мисли един ход преди нея и накрая ще се откаже.

#3430 Потребителят е офлайн   jechkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 09:48 PM

тая комшийка не е добре с главата...То и моита сигорно ще ми дига скандали като си взема хъски,но кой е слуша?!

#3431 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 February 2007 - 10:03 PM

Цитат

Ами казват, че много тупортяла лятото били хвърчели косми на терасата им и всевъзможни глупости само и само да я махним, но няма да я огрее. Имала била алергия да ми го докаже с медицинско документ има и други кучета във входа ама не трябва с нас да се заяжда. Ами тя досега да се е трупясала след като е толкова алергична нали падали много косми от нея bash fow a)

Не се притеснявай, едва ли може да направи нещо сериозно. Въпроса е в това че има хора които в яда си могат да направят нещо лошо за кучето. За това не влизай в конфликт с нея, не се заяждай, в крайна сметка кучето живее у вас, а не у тях ...
Внимавай да не и пълниш балкона с косми, макар че тя винаги ще ги намира. Аз имам една съседка, която излиза да си реше косата на прозореца на стълбите, за да не падат собствените и косми в собствената и къща. l) А че кучето тропа, е много важно, нека докаже, че не тропаш ти, че как добре можеш да тропаш само да пожелаеш охоо wink Не се впрягай!
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#3432 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 10:12 PM

Цитат

Радост внимавай с тази съседка.Да не тръгне да трови Нирка.Huskypower благодаря за изчерпателния отговор.Тя първо започна например вечерята да си я яде сутринта и т.н.А сега почти спря хапва само някъде изяжда едното си ядене.Утре мислим да я заведем на преглед при вет,макар че предполагам какво ще ми каже но за всеки случей.Вече я храним по два пъти 1super
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#3433 Потребителят е офлайн   Radost_t_d Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 February 2007 - 10:27 PM

Цитат

Цитат

Ами казват, че много тупортяла лятото били хвърчели косми на терасата им и всевъзможни глупости само и само да я махним, но няма да я огрее. Имала била алергия да ми го докаже с медицинско документ има и други кучета във входа ама не трябва с нас да се заяжда. Ами тя досега да се е трупясала след като е толкова алергична нали падали много косми от нея  bash  fow  a)

Съчувствам ти, имам си такива съседи и аз. То не бяха измислици за алергии, за цапане, за ВИЕНЕ.. Единственото което ми помогна- бях изрядна, осведомих останалите съседи (нормалните) за цялата лудост, която се инсцинира и консултирах адвокат, като осведомих за тази ми консултация въпросните хора. Не че това реши всички проблеми, но ги лимитира до момент, в който вече започнаха да правят наказуеми от закона неща и там щеше да се намесва полиция и т.н. та като чуха за полиция се смириха.

Кучето стои ли само?

Да не пиша дълги постове- с две думи, мисли един ход преди нея и накрая ще се откаже.

Ами мисля, че си ходи на работа което означава, че по-малко и пречи
Ама не те винаги са ни правили проблеми и не само за кучето гадовете
Казва че била разпитала какво може да направи и щяла да действа
направо следващия път като ми дойде пред вратата ще я халосам много
здраво белкем и дойде акъла в главата bash
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#3434 Потребителят е офлайн   jechkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 10:30 PM

според мен нищо не може да направи,до колкото знам единствено не трябва да дига шум след 10 вечера и от 14:00 до 16:00

#3435 Потребителят е офлайн   Radost_t_d Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 February 2007 - 10:34 PM

Почти не стои сама, а и нямаме проблем със стоенето тя си ляга да спи и не прави бели кротка ми е, но се разиграва когато съм в къщи и за това тропа трябваше да и кажа, че аз си скачам и да я видя тогава как щеше да запецне
User's Signature

#3436 Потребителят е офлайн   jechkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 10:35 PM

за това никой не може ти каже нещо,казваш така си ходя и си тропам и т'ва е!Отиди и купи едни успокоителни на тая и ги подари

#3437 Потребителят е офлайн   hihik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 10:38 PM

Цитат

Ами мисля, че си ходи на работа което означава, че по-малко и пречи Ама не те винаги са ни правили проблеми и не само за кучето гадовете Казва че била разпитала какво може да направи и щяла да действа направо следващия път като ми дойде пред вратата ще я халосам много здраво белкем и дойде акъла в главата bash

Аха, питах, защото ако не ходи на работа- както моите съседи, то се отварят вратички за лъжи, че кучето вие и лае прекалено много. Не се карай много с нея, просто да не събудиш някой дявол в тази жена. Принтирай си общинските разпоредби и следващия път като дойде и ги забий под носа със спокоен и уверен тон. А ако започне да върши глупости, свирни пак тук- ще им намерим цаката.

Бъди внимателна, ама не се притеснявай излишно, защото аз си отрових нервите 2-3 години с такива глупости. Не си струва и кучето е само извинение, просто такива хора винаги ще намерят за какво да се оплакват.

Абе чудя се, някаква уговорка ли има между такива .. хм.. хора че във всеки вход по света има поне един? wink

#3438 Потребителят е офлайн   Wyvern Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 10:39 PM

Могат да се оплакват единствено ако кучето се опитва да хапе хора или непрекъснато вие или лае. Но в такъв случай и други щяха да се оплакват. Така че спокойно нищо не могат да направят. За всеки случай си пази кучето.
User's Signature

In Life only Death is certain.

#3439 Потребителят е офлайн   jechkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 11:15 PM

мале колко неосведомени хора има на тоя свят.в един форум за продажби и покупки вижте какво видях :"Малко хъски можеш да си намериш за по 50лева (около 5-6 месеца) , а за немската овчарка са малко по скъпи."

#3440 Потребителят е офлайн   Wyvern Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 11:20 PM

Някой има бебета които не е могъл да продаде и сега сваля цената само и само за да се отърве от тях. Колко са хъскита е друг въпрос.
User's Signature

#3441 Потребителят е офлайн   Wyvern Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2007 - 01:39 AM

Честита Баба Марта на всички. Да сте живи и здрави и вие и хъскитата ви.BEER
User's Signature

#3442 Потребителят е офлайн   Husky Lara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2007 - 03:58 AM

Честита Баба Марта на всички съфорумници r) и на тяхните кучета nok !

Да сте здрави и засмяни!

И да не забравите да закичите и хайванчетата l) l) l)

User's Signature

Aurora@Vabank
[br]
Качена снимка
Качена снимка

#3443 Потребителят е офлайн   Husky Lara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2007 - 04:00 AM

bl) Забравих да закача мартеницата bl)

Хайде със здраве!

Прикачени файлове

User's Signature

Aurora@Vabank
[br]
Качена снимка
Качена снимка

#3444 Потребителят е офлайн   Husky Lara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2007 - 05:59 AM

Цитат

Почти не стои сама, а и нямаме проблем със стоенето тя си ляга да спи и не прави бели кротка ми е, но се разиграва когато съм в къщи и за това тропа трябваше да и кажа, че аз си скачам и да я видя тогава как щеше да запецне

Радост,
Само не се притеснявай излишно. Както каза някой по нагоре ако не е кучето, друго ще е.
Действай дипломатично (разбирай лицемерно) и не си изпускай нервите. Това ще е най-голямото мъчение за съседите ви, като виждат, че не могат да те разлюлеят.
Никой не може да ти каже копче, камо ли някой да те накара да си махнеш кучето.
СПОКО! wink

User's Signature

Aurora@Vabank
[br]
Качена снимка
Качена снимка

#3445 Потребителят е офлайн   jechkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 March 2007 - 09:42 AM

Честита Баба Марта на всички

#3446 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 01 March 2007 - 09:59 AM

И от мен Честита баба Марта, на всички желая много здраве за вас и вашите четирикраки приятели и успехи във всяко едно начинание victoryVVV
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#3447 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2007 - 10:43 AM

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!!ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!!!!!!!СЕГА ЩЕ СЛОЖА ПО ЕДНО ККОНЧЕ С БЯЛО И ЧЕРВЕНО НА КАИШКАТА НА НИКИТА ЗА 1-ВИ МАРТ
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#3448 Потребителят е офлайн   Radost_t_d Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 March 2007 - 12:27 PM

Много ви благодаря на всички наистина се поуспокоих след като прочетох написаното от вас
За вечерта ще се постарая да не тропа ама през деня не виждам защо да не се раздвижи малко няма само да ми спи в къщи
сега ми е ясно Нира защо когато се връщахме от разходка като малка ходеше и пикаеше на плачето пред вратата им е те не разбраха де, но явно е усещала, че са гадняри l)

Честита баба Марта. Много успех, здраве и любов от домашните ни любимци и от най-близките ни хора cheers
User's Signature

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена