Публикувано: 27 June 2007 - 11:24 PM
Здравейте. Току що се регистрирах и това ми е първото мнение. Незнам дали да пиша тук, но таа прецених. Ако съм сгрешил, моля мнението ми да бъде преместено на правилното място. Да започна направо. Значи, откакто се помня, винаги съм меко казано обожавал кучетата. Не знам какъв човек съм, но като видя куче, (може би ако изкл
чим бездомните) ми се пронизва сърцето. Независимо каква порода е. До преди една година живеех в Козлодуй, където апартаментът ми беше тристаен, и сигурно не е минал и ден без да убеждавам родителите си да си вземем куче. Баща ми попринцип е луд по кучетата също, но майка ми е животномразка. отказва да гледа каквито и да било животни. Постоянно ми разправяше неща от рода на "Като си вземем кой ще го разхожда/чисти след него/къпе и впрочем. Само това и ги върти. Аз я убеждавах, че ако си купим куче, тя няма да положи и 1 път каквато и да било грижа за него, но за съжаление не ми вярваше, а директно сменяше темата. Напоследък тактически я питам, какво е направи ако един ден се върне от работа и я посрещна, заедно с един малък приятел на вратата, а тя казва, че ще го изхвърли, но с усмивка и със сигурност не го мисли. Забравих да спомена, че имам и сестра, която също много иска куче. Сега живея в София, но след няколко дни ще ходя за лятната ваканция в Козлодуй, при баща ми, и ще си поговорим отностно една покупка на хъски. Хъски, заедно с немската овчарка са ми любимите породи кучета, но за съжаление отново живея в тристаен апартамент(без кухнята и банята), а немската овчарка, доколкото знам си изисква двор задължително. Живея в кв. Стрелбище на 200 метра от Южният парк. Всеки ден ще извеждам хъскито минимум по два пъти на разходка, от по час/час и половина. Заедно със сестра ми, ще го дарим с много, ама много обич, просто ви е бедна фантазията. Мислите ли, че на едо хъски ще му е добре в 3 стаен апартамент с много разходки в паркът и с много обич? Почти няма да остава само и ще му отделям постоянно внимание. Не съм агресивен човек, няма да ми е голям проблем, ако ми се изходи където му падне. Голяма работа. Ще почистя и край. :)
Ще отделя 300 лева за хъски. Кажете от къде най-добре да купя, като се има в предвид, че това ще стана (80%-тово) чак на есен, към Септември. Благодаря на всички, които ще ме посъветват и ще ми помогнат. wink worthy