Цитат
Еми Huskypower написа, че на тази възраст очите на кученцето вече трябва да са си определили цвета. Ако са чисто синички едва ли ще станат кафяви.. r)
Докато аз нямам никакви проблеми с пишкането. Още от първият ден тя пишка само при вестниците. Много е чистичка и има хигиенни навици.
И моята е "чиста", такива хигиенни навици има, че усра целия апартамент. Ми каквото и да опитвам не става, тя си знае нейното и си сере дето си ще. Опитах малко по строго, ама така пък става едно тоално нищо! И незнам, опитвам се от време на време да и вкарам малко мозък, и като разрушава апартамента, поне да не го усира. Вчера в такова лайно стъпих, викам си лелеле, абе някой да не е докарал някоя крава да гледаме. Такова лайно никъде няма, трябваше да го снимам. Пък остави другото не съм усетил, че съм го настъпил и през целия апартамент, умазах и усмърдях всичко. То в книгата която взех си пишеше, че трябва клетка за добро възпитание, но тези сини очи ме отказаха, но не е късно да взема една клетка и да започна с строгостите, шото аз я глезя а тя си прави квото си ще. Слагам и вестник, следя я. Може половин час да се върти и да и се пика, но няма да го направи там дето трябва, щом я пусна и тя хуква в хола и на най-централното място се изсира най-нахално и нагло и идва при мен и почва да се гали.
п.п. Между другото за храната по горе, това за рибата. В книгата пишеше, че около 30% там някъде от храната трябва да съдържа риба!