Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 15 July 2007 - 12:08 PM

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 15 July 2007 - 12:45 PM
Публикувано: 15 July 2007 - 07:21 PM
Цитат
Е ти си бил сериозно информиран. Аз пък си мисля, че за всичко съм информиран, и като се надъхам за нещо, точно за него се оказвам най-неинформиран! Ама нищо, справяме се. Между другото тая книжка за хъските е интересно да прочетеш за нравите, поведението и тези неща. Другите не са съвсем така както описва авторката! То това сигурно може да го изпълни човек с нечовешко спокойствие, каквото е и моето, ама нестава, Дженис си знае нейното и си прави каквото си иска. Пък аз, като направи беля и ме погледне жално с тези сини очи, какво мога да и кажа, да не говорим пък да и се скарам!

Публикувано: 15 July 2007 - 08:21 PM
9 годишен опит с куче, не може да се опише в никакви книги. Опит му е майката. Въпреки, че аз се грижа за кучо от около 2 години... Моеже би малко повече.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 15 July 2007 - 09:15 PM
Ние много съжаляваме, че не пишем, нямам голям достап до компютър и за това не мога и да кача снимки. Ще се се опитам по някое време.
Иначе пътувахме добре. През целият път сме спали и мирували. Като опознахме временния си дом малко го опикахме, ама вече си вършиме работите където трябва.
Днес я разходих из двора на ръце. Беше и много интересно, за пръв път видяла свят b) .
Това е от нас на кратко. Ще се опитам да пусна снимки като се добера до компютър пак.
Публикувано: 15 July 2007 - 09:51 PM
Ако все пак решиш да си вземеш куче от обява, поискай да видиш родителите. Избери си кученце, чийто родители имат ако не родословие, то поне добри експертни оценки.
От зоо магазин, няма да можеш да си намериш чистопородно кученце.
Иначе мога да дам един сайт с наполовина хъски и на половина аляски маламути, някой от които посмъртно не бих познала, че не са чистопородни. И ще го покажа сайта, защото пък са адски красиви.

Публикувано: 15 July 2007 - 09:53 PM
Цитат
9 годишен опит с куче, не може да се опише в никакви книги. Опит му е майката. Въпреки, че аз се грижа за кучо от около 2 години... Моеже би малко повече.
Поздрави от морето на всички!
Ние много съжаляваме, че не пишем, нямам голям достап до компютър и за това не мога и да кача снимки. Ще се се опитам по някое време.
Иначе пътувахме добре. През целият път сме спали и мирували. Като опознахме временния си дом малко го опикахме, ама вече си вършиме работите където трябва.
Днес я разходих из двора на ръце. Беше и много интересно, за пръв път видяла свят .
Това е от нас на кратко. Ще се опитам да пусна снимки като се добера до компютър пак.
Ами много си я обичкам, не ми дава сърце да и повиша тон. Не искам да я глезя, ама пък не искам и да става насила!
Лелле до морето. Не е ли малка за такива пътувания, пък и в кола или в влак. Незнам де поне аз така си мисля. Мене ми беше жал да я превозя от София до нас, та какво остава до морето.

Публикувано: 15 July 2007 - 10:00 PM
Save_The_World, прекрасно разбирам, че я обичаш страшно много, но ще почне да ти се качва на главата много, да знаеш. Не мисля, че е добра идея да я оставиш да прави бели защото те е жал. Разбирам, мъничка е, сладичка е, но я приеми като дете. Как би постъпил ако детето ти се изака на средата на стаята при положение, че има гърне? И то има хубави и мили очички, ама трябва да разбере, че така не трябва.

Публикувано: 15 July 2007 - 10:56 PM
Публикувано: 16 July 2007 - 06:50 AM
Цитат
Save_The_World, прекрасно разбирам, че я обичаш страшно много, но ще почне да ти се качва на главата много, да знаеш. Не мисля, че е добра идея да я оставиш да прави бели защото те е жал. Разбирам, мъничка е, сладичка е, но я приеми като дете. Как би постъпил ако детето ти се изака на средата на стаята при положение, че има гърне? И то има хубави и мили очички, ама трябва да разбере, че така не трябва.
Аз вече си имам дете, Дженис, за друго не искам да помислям в близките 20 години. + това детете ми ще го бия защото реве, а не защото прави бели! bgflag

Публикувано: 16 July 2007 - 10:49 AM
Публикувано: 16 July 2007 - 11:56 AM
Мерси предварително.
Публикувано: 16 July 2007 - 12:14 PM
Цитат
Мерси предварително.
Сайта е www.ndbkc.com

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 16 July 2007 - 12:38 PM
Цитат
Цитат
Мерси предварително.
Сайта е www.ndbkc.com
Би било добре сайта да се обновява понякога wink