Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#4721 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 July 2007 - 12:08 PM

Мисля да си взема и втората, но си казах да го науча на командите от първата. Всмисъл аз искам да го науча на основни коанди които ще с ами от ползва, и ако успея да го науча на тях, след това нищо не ми пречи да си експериментирам с други команди и да са успешни и да не са все тая! Съжалявам, че неможах да ти го щракна с фотоапарата, ма нещо не се получава като хората!
User's Signature

Save Our Wildlife.
So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!

#4722 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 12:09 PM

Цитат

И последно w)

Ей, какво сладко, кога и моята ще стане голяма. С нетърпение чакам, ама ей на нестава! :)
User's Signature

Save Our Wildlife.

#4723 Потребителят е офлайн   sheme7a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 12:45 PM

Има много да чакаш b) Преди да си взема още немската овчарка времето ми летеше супер бързо а сега каточели е спряло.Особено с тая сладурана Сара просто нямя нищо общо с немската овчарка.Сара има един такъв весел и безгрижен характер докато Бък беше скучен много изпълнителен и той не играеше той чакаше команда и я правеше можеше да му кажа стой тук и той цял ден щеще да стой без да помръдне.Като доидеха братовчедчетата аз му казвах пази ги и той само при тях те го гушкат радват му се той само стой и ако някой доидеше към тях почваше да го ръмзи и лае. а сега на сара и дай да си играе по цял ден d)
User's Signature

Качена снимка

#4724 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 12:55 PM

Ние имаме 3 книги за кучета. Една за хранене, друга за команди и трета специално за НОК. Поръчах си само тази, която е специално за хъски. Е, нямам търпение да дойде = )
User's Signature

В приятелството няма породи!

#4725 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 07:21 PM

Цитат

Ние имаме 3 книги за кучета. Една за хранене, друга за команди и трета специално за НОК. Поръчах си само тази, която е специално за хъски. Е, нямам търпение да дойде = )

Е ти си бил сериозно информиран. Аз пък си мисля, че за всичко съм информиран, и като се надъхам за нещо, точно за него се оказвам най-неинформиран! Ама нищо, справяме се. Между другото тая книжка за хъските е интересно да прочетеш за нравите, поведението и тези неща. Другите не са съвсем така както описва авторката! То това сигурно може да го изпълни човек с нечовешко спокойствие, каквото е и моето, ама нестава, Дженис си знае нейното и си прави каквото си иска. Пък аз, като направи беля и ме погледне жално с тези сини очи, какво мога да и кажа, да не говорим пък да и се скарам!
User's Signature

Save Our Wildlife.

#4726 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 08:21 PM

E то за това не те слуша, като и прощаваш белите. Поне и покажи, че си сърдит!
9 годишен опит с куче, не може да се опише в никакви книги. Опит му е майката. Въпреки, че аз се грижа за кучо от около 2 години... Моеже би малко повече.
User's Signature

#4727 Потребителят е офлайн   viki17 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 09:11 PM

грешка

#4728 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 09:15 PM

Поздрави от морето на всички! d)
Ние много съжаляваме, че не пишем, нямам голям достап до компютър и за това не мога и да кача снимки. Ще се се опитам по някое време.

Иначе пътувахме добре. През целият път сме спали и мирували. Като опознахме временния си дом малко го опикахме, ама вече си вършиме работите където трябва.

Днес я разходих из двора на ръце. Беше и много интересно, за пръв път видяла свят b) .

Това е от нас на кратко. Ще се опитам да пусна снимки като се добера до компютър пак.

#4729 Потребителят е офлайн   wwflubo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 09:34 PM

Как да разпозная чистокръвното хъски от останалите хъскита, някой ако може да ми даде съвет да гледам за точно-определен белег или група от белези да ми помогне плс. Искам да си взема хъски и затова питам

#4730 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 09:51 PM

Искаш чистокръвно хъски? Единственият съвет, които аз мога да ти дам е да си вземеш от развъдник.
Ако все пак решиш да си вземеш куче от обява, поискай да видиш родителите. Избери си кученце, чийто родители имат ако не родословие, то поне добри експертни оценки.
От зоо магазин, няма да можеш да си намериш чистопородно кученце.
Иначе мога да дам един сайт с наполовина хъски и на половина аляски маламути, някой от които посмъртно не бих познала, че не са чистопородни. И ще го покажа сайта, защото пък са адски красиви.
User's Signature

#4731 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 09:53 PM

Цитат

E то за това не те слуша, като и прощаваш белите. Поне и покажи, че си сърдит!
9 годишен опит с куче, не може да се опише в никакви книги. Опит му е майката. Въпреки, че аз се грижа за кучо от около 2 години... Моеже би малко повече.

Поздрави от морето на всички!
Ние много съжаляваме, че не пишем, нямам голям достап до компютър и за това не мога и да кача снимки. Ще се се опитам по някое време.

Иначе пътувахме добре. През целият път сме спали и мирували. Като опознахме временния си дом малко го опикахме, ама вече си вършиме работите където трябва.

Днес я разходих из двора на ръце. Беше и много интересно, за пръв път видяла свят .

Това е от нас на кратко. Ще се опитам да пусна снимки като се добера до компютър пак.

Ами много си я обичкам, не ми дава сърце да и повиша тон. Не искам да я глезя, ама пък не искам и да става насила!

Лелле до морето. Не е ли малка за такива пътувания, пък и в кола или в влак. Незнам де поне аз така си мисля. Мене ми беше жал да я превозя от София до нас, та какво остава до морето.
User's Signature

Save Our Wildlife.

#4732 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 10:00 PM

ето, вижте
Save_The_World, прекрасно разбирам, че я обичаш страшно много, но ще почне да ти се качва на главата много, да знаеш. Не мисля, че е добра идея да я оставиш да прави бели защото те е жал. Разбирам, мъничка е, сладичка е, но я приеми като дете. Как би постъпил ако детето ти се изака на средата на стаята при положение, че има гърне? И то има хубави и мили очички, ама трябва да разбере, че така не трябва.
User's Signature

#4733 Потребителят е офлайн   Svetoslav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2007 - 10:56 PM

Не присъства ли дисциплината в обучението на кучето, според мен то ще се прави на господаря ще гризва така лекичко l) . С една дума то ще властва където живее. Такаче повишаваи тон. Мене са ми разправяли как един се скарал и маи малко шамаросал 1 дратхар и тои 4 дена като го видел се напишквал bl) .Е не бива чак такива краиности но повишаване на тон трябва. "Не" задължително. wink

#4734 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 06:50 AM

Цитат

ето, вижте
Save_The_World, прекрасно разбирам, че я обичаш страшно много, но ще почне да ти се качва на главата много, да знаеш. Не мисля, че е добра идея да я оставиш да прави бели защото те е жал. Разбирам, мъничка е, сладичка е, но я приеми като дете. Как би постъпил ако детето ти се изака на средата на стаята при положение, че има гърне? И то има хубави и мили очички, ама трябва да разбере, че така не трябва.

Аз вече си имам дете, Дженис, за друго не искам да помислям в близките 20 години. + това детете ми ще го бия защото реве, а не защото прави бели! bgflag
User's Signature

Save Our Wildlife.

#4735 Потребителят е офлайн   Polikarp(A) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 08:07 AM

save the world,имаш ли 12?!като ти чета постовете.................... bash

#4736 Потребителят е офлайн   sheme7a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 10:49 AM

Трябва при възпитаването на куче кучето да разбере кой е господарят защото за него семейството в което живее е като глутница.И ако позволиш на кучето да се чувства твой господар то ще прави каквото си пойска.А най-малкото на което трябва да го научиш е "НЕ" и като тръгне да прави беля ти му казваш на висок тон "НЕ" и то няма да я направи и след няколко пъти то ще знае че не трябва дори и да опитва да прави това нещо.Като го видиш че се гласи да си свърши нуждата където не трябва му се скарай занеси го там където може и като свърши каквото трябва го похвали и му дай наградка и така много бързо ще го отучиш.Даже са ми казвали че е хубаво и всеки път като тръгне да си върши работата да се използва някаква дума примерно "ГЪРНЕ" и то да почне да асимилира тази дума с вършенето на физиологичните си нужди и след време като го извеждаш за да се облекчи то ще знае че като му кажеш Гърне трябва да се изходи.
User's Signature

Качена снимка

#4737 Потребителят е офлайн   sheme7a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 11:56 AM

Интересува ме каде се намира БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ " СЕВЕРНИ КУЧЕТА" и как става записването за член,защото сайтът им нещо не работи или поне този който аз проверих http://www.ndbkc.dir.bg
Мерси предварително.
User's Signature

Качена снимка

#4738 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 12:14 PM

Цитат

Интересува ме каде се намира БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ " СЕВЕРНИ КУЧЕТА" и как става записването за член,защото сайтът им нещо не работи или поне този който аз проверих http://www.ndbkc.dir.bg
Мерси предварително.

Сайта е www.ndbkc.com
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#4739 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 12:33 PM

Цитат

+ това детете ми ще го бия защото реве не защото прави бели

l)

Добре че сина ми не чете тоя форум b)
Толкова бой е изял и никакъв ефект, с кучетата всичко е много по различно ..
User's Signature

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!

#4740 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 12:38 PM

Цитат

Цитат

Интересува ме каде се намира БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ " СЕВЕРНИ КУЧЕТА"  и как става записването за член,защото сайтът им нещо не работи или поне този който аз проверих http://www.ndbkc.dir.bg
Мерси предварително.

Сайта е www.ndbkc.com

Би било добре сайта да се обновява понякога wink
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238