Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 04 August 2007 - 01:17 PM
Цитат
ПоДБиса ти верно е "измършавял" l) Някой админ е вилнял. wink
shemet, ако не се лъжа родословието ти е готово, може би е в клуба или там не знам от кого точно ще си го взимаш.
тук май вече става нещо като чат, което не е добре.

JulyVell Siberians
Публикувано: 04 August 2007 - 04:44 PM
Сега моля някой да ми обясни нещо.
Задължително ли е кучето да участва в клуба, ако ходим по изложби? Аз искам да го запиша в клуба, но ми е много дълече, има ли друг начин освен лично?

В приятелството няма породи!
Публикувано: 04 August 2007 - 04:46 PM
Цитат
Цитат
ПоДБиса ти верно е "измършавял" l) Някой админ е вилнял. wink
shemet, ако не се лъжа родословието ти е готово, може би е в клуба или там не знам от кого точно ще си го взимаш.
тук май вече става нещо като чат, което не е добре.
Ето пак, защо трябва да го подчертаваш сега ще ме помислят за неграмотен, при положение, че пиша една дума за части от стотната неможе ли да ми се случи да ми трепне ръката, не си проверявам правописа след всеки пост!
А колкото до подписа той не е просто измършавял, така се е вталил като Парис Хилтън след прекарани 20 дни в затвора за шофиране в нетрезво състояние!
Обаче не е човешко по някога колко ми е кеф да ми сложат бан на IP-то, но да изразявам свободно мнението си до последно! bgflag

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 04 August 2007 - 06:00 PM
Цитат
Задължително ли е кучето да участва в клуба, ако ходим по изложби? Аз искам да го запиша в клуба, но ми е много дълече, има ли друг начин освен лично?
Членството в клуба не е само за ходене по изложби. При всяко положение ако искаш кучето ти да има развитие и някакво бъдеще в породата у нас ще е по-добре да станеш член на клуба. Не е задължително да присъстваш на всички сбирки или да ходиш до клуба лично ако не си от София. (даже да си от София пак не е задължително) Всичко е въпрос на добра воля и желание. Не е задължително да отидеш лично, можеш да изпратиш молбата и сумата за членство по поща или човек. Аз съм правила така за някои хора, които не са от София. Варианти има стига да имаш желание.

JulyVell Siberians
Публикувано: 04 August 2007 - 06:30 PM
Цитат
Цитат
Членството в клуба не е само за ходене по изложби. При всяко положение ако искаш кучето ти да има развитие и някакво бъдеще в породата у нас ще е по-добре да станеш член на клуба. Не е задължително да присъстваш на всички сбирки или да ходиш до клуба лично ако не си от София. (даже да си от София пак не е задължително) Всичко е въпрос на добра воля и желание. Не е задължително да отидеш лично, можеш да изпратиш молбата и сумата за членство по поща или човек. Аз съм правила така за някои хора, които не са от София. Варианти има стига да имаш желание.
А това неможе ли да стане след като се разбере дали кучето ти въобще става за някакъв вид изложба, и има ли някъде по подробна информация, че влизах май в един сайт, ама той горкия не обновявам от 3 000 години най-малко. Освен за изложби и за чифтосване за какво друго служи, и колко е таксата, доколкото разбрах е 25 лв на месец, някъде има ли дето е изброени с простички изречения, каква ти е ползата ако членуваш в този клуб?! Благодаря предварително!

Публикувано: 04 August 2007 - 07:48 PM
Публикувано: 04 August 2007 - 07:51 PM
Тичат доволни,че им се размина тренировката поради исипалия се пороен дъжд d) но незнаят,че утре първо с тренировката ще започнем по отрано. l)
Прикачени файлове
-
dve_sestri.jpg (72.04K)
Брой сваляния: 26
Публикувано: 04 August 2007 - 07:53 PM
Публикувано: 04 August 2007 - 07:54 PM
п.с. Ето и целия ни днешен игрив албум има и малко снимки на най-малките -бебетата на Зизу w)
Прикачени файлове
-
Princess_2m.jpg (62.84K)
Брой сваляния: 25
Публикувано: 04 August 2007 - 07:57 PM
Цитат
Ще ги покажа на Сибир да видим каква ще е реакцията.
Бтв знае ли се вече къде ще ходят, толкова ми се иска да имам връзка със собствениците на братчетата и сестричетата от България...
И трите ще стават рускинчета l)
Публикувано: 04 August 2007 - 07:58 PM
Публикувано: 04 August 2007 - 08:02 PM
Цитат
Моля, r) Да всички си имат нови стопани. Едното братче си го оставят соб. на Грейси а и още две от момчетата са в София. Така да се каже повечето са концентрирани тук.
Публикувано: 04 August 2007 - 08:03 PM
Цитат
Цитат
Ще ги покажа на Сибир да видим каква ще е реакцията.
Бтв знае ли се вече къде ще ходят, толкова ми се иска да имам връзка със собствениците на братчетата и сестричетата от България...
И трите ще стават рускинчета l)
Те нали са 6. Едно при мен. А другите две къде са?

В приятелството няма породи!
Публикувано: 04 August 2007 - 08:05 PM
Публикувано: 04 August 2007 - 08:06 PM
Цитат
Ние разбрахме, че хората от клуба били в почивка и чак септември ще се заваряват.. поне нашето.
Цитат
Супер, а за това момченце при собствениците на Грейс знам. Те ни казаха като бяхме да посещаваме Прешъс първият път. Значи две момчета в София, това е добре. Дано и те да се интересуват от роднините си. А Принцес за развъдника ли е?
Нямам търпение да пусна снимки. Станала е много голяма. Вече ми тежи като я вдигам. Над 5 кила е. На втората ваксина беше около 5.
Не знам дали съм го пускала това фъстъчено видео. Малката Прешъска джавка много сладко играейки си: Сладурана
Публикувано: 04 August 2007 - 08:14 PM
Публикувано: 04 August 2007 - 08:18 PM

Публикувано: 04 August 2007 - 08:25 PM
Цитат
Много жалко, беше ми надеждата.