Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 19 August 2007 - 09:03 PM
Цитат
Хахахах, това направо разби, но си е вярно де! Е то този поглед разваля дисциплината, това е основния проблем, аз не се разнежвам от него, ама наще, те така и като я затворя и като почне да вие. "Ама не ти ли е жал", е да де то защото ми е жал и го пускаш или му даваш храна и в следващия момент вече те хапе! d)

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 19 August 2007 - 10:22 PM
Цитат
кафяво и черно куче направят скачка
и майката е черната .
Какви е най вероятно да се родят кучетата ?
Може ли да има поне едно кафяво ?
Хората гледат връзки, гледат родителите, но не само. Те гледат родителите на родителите на родителите и чак тогава дават предположение какво КАЧЕСТВО ще са кучетата. От двама хубави одители не винаги се раждат хубави бебета. ЗА това хората са против хаотичното развъждане.
И да, изложбите не са мъка за кучето. Там има други кучета, има игри има забавления.
Но иначе можеш да направиш предоложение какъв ще е цветът на бебетата, но дали ще бъде вярно това предположение?

В приятелството няма породи!
Публикувано: 20 August 2007 - 08:21 AM
ПС. Как пита дали е нормално докато спи да му се мърдат лапичките и да шава. Според мен да сънува е нормално, но бихте ли ми казали..?
Публикувано: 20 August 2007 - 10:28 AM
Цитат
ПС. Как пита дали е нормално докато спи да му се мърдат лапичките и да шава. Според мен да сънува е нормално, но бихте ли ми казали..?
Честито бебе w)
Както прочетох в един по-стар пост, сме общо взето комшии b)
Като започнете да го извеждате, идвайте в Южния парк /в района за кучета/ - има доста хъските, и не само ...
d)
п.п. По дърветата са разлепени обяви за изгубеното хъски в Дианабад,
много е красиво, дано съвестни хора да са го прибрали, и да го върнат на стопаните !

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 20 August 2007 - 02:00 PM
Цитат
Цитат
ми за по принцип и няма нужда 50 пъти
да повтаряш едно и също нещо не сме малумни.
И АЗ също не говоря специялно за твоите. Има нужда да го повтарям, повярвай ми.
Once For All, And All For Once. Peace People! bgflag

Публикувано: 20 August 2007 - 02:21 PM

Тук така се е загледала навън, че сигурно за момент си помисли, че може да лети.

Можете да си представите от снимката колко близо е до мен, представете си какво стана с мен след като направих снимката!

Връща се отново, а аз съм се съвзел след първия сблъсък готов за снимане!

Точно пред нея има цветя, след като се опита да ги изяде и не и се отдаде, само ги наблюдаваше!

Иска да захапе някое листо, но добричкия стопанин я гледа с много остър поглед, и аз съм против цветята, но все пак....
Тук се вижда какво точно толкова иска да захапе

След като мина тръпкат и желанието да "опасе" някое цвете, сега се наслаждава на хубавата гледка навън!

Публикувано: 20 August 2007 - 03:34 PM
Прикачени файлове
-
cvete_1.JPG (52.84K)
Брой сваляния: 37
Публикувано: 20 August 2007 - 05:27 PM
Цитат
vaseto, да те радва много малкия сладур! Ще се радваме на снимки!
Два дни останаха, утре вечерта ще я изчипкам, и в сряда сутринта сме на първата разходка! :)

Публикувано: 20 August 2007 - 05:30 PM
Цитат
Биричка и моята обича, представи си ако беше пълна. Почне от дясно в ляво и чат пат да се оригне! bgflag Страшен сладуран/а е, да ти е жив/а и здрава, още много години да и се радваш, защото така като я гледам е същата лигня като дженис, тя как обича бирените ботилки направо....! bgflag

Публикувано: 20 August 2007 - 06:03 PM
Цитат
Цитат
Биричка и моята обича, представи си ако беше пълна. Почне от дясно в ляво и чат пат да се оригне! bgflag Страшен сладуран/а е, да ти е жив/а и здрава, още много години да и се радваш, защото така като я гледам е същата лигня като дженис, тя как обича бирените ботилки направо....! bgflag
За щастие беше празна!Никита като малка обичаше да си играе с такива бутилки и особено с мерителната чашка за храната! l) Поздрави на всички cheers
Прикачени файлове
-
zver4e.JPG (74.12K)
Брой сваляния: 35

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +