Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 24 August 2007 - 04:30 PM
Изложби, изложби, да водим кучетата си на изложби, най-доброто нещо! Който е измислил изложбите трябва да му издигнат паметник. На кое място освен на изложбата може да се покаже, красотата, възпитанието и интелигентноста на едно куче. Три пъти ура за изложбите. bravoS bravoS bravoS 1super 1super

Save Our Wildlife.
So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 24 August 2007 - 05:05 PM
Цитат
Три пъти ура за идиотите !!! очевидно в този форум са много . Спирам да пиша това не е форум за сибирско хъски . И не казвам че моето е наий - хубавото , а казах че съм направил правилният избор за куче от бг развъдниците .
Уау, егати и готиното. Това обида ли трябваше да е. Е, нищо чадо мое, няма безгрешни хора, простено да ти е. Е сега пък спираш да пишеш, недей, без теб няма да е фън, ще ни липсваш, няма кой да ни дава мнения и съвети, без теб сме за никъде ! ! ! Особено за "идиотите" които не разбират нищо, трябва да им даваш съвети, напътствия, инче без твоето компетентно мнение по въпроса развъдчиците ще почнат да спират да развъждат хъскита, хората няма да си купуват и край на породата в БГ, защото никой не разбира повече от теб за хъскитата! cry2

Save Our Wildlife.
Публикувано: 24 August 2007 - 05:10 PM
Цитат
Спирам да пиша това не е форум за сибирско хъски .
Е ти пък нищо не каза, Това никога не е било форум за сибирско хъски, а за мадагаскарска дива патица и южнокитайски дървесен глиган!

Save Our Wildlife.
Публикувано: 24 August 2007 - 05:15 PM
Save_The_World Направо ми се повръща от теб бееее. Писна ми да иронизираш изложбите и да плюеш върху труда на хората. Разбери изложбите не са да се показваме те са много повече от това ouu Ето ти прост пример за да има твоята кучка документ за произход то нейните родители са посещавали такива изложби и са си взели нужните оценки за разплод / о,ужас как ще ги погледнеш тези кучета сега l) та те са ходили на изложби l) l) l) /и съответно когато е дошло времето са рег. връзката в клуба и хоп - крайния резултат твоето куче е с родословие. Само незнам как ще преживееш сега факта,че родителите на твоето куче са посетили такова мероприятие като изложбата l) l) l)
Публикувано: 24 August 2007 - 05:23 PM
Цитат
Save_The_World Направо ми се повръща от теб бееее. Писна ми да иронизираш изложбите и да плюеш върху труда на хората. Разбери изложбите не са да се показваме те са много повече от това ouu Ето ти прост пример за да има твоята кучка документ за произход то нейните родители са посещавали такива изложби и са си взели нужните оценки за разплод / о,ужас как ще ги погледнеш тези кучета сега l) та те са ходили на изложби l) l) l) /и съответно когато е дошло времето са рег. връзката в куба и хоп - крайния резултат твоето куче е с родословие. Само незнам как ще преживееш сега факта,че родителите на твоето куче са посетили такова мероприятие като изложбата l) l) l)
Леллеле, немога да повярвам, просто ще взема да се гръмна, въобще не влагам никаква ирония бе хора, да си прережа ли вените за да разберете, че не съм против изложбите и искам и моето куче да отиде на изложба, немога да разбера как да го кажа, че не съм против изложбите и искам и моето куче да отиде на изложба. Направо, искате да ме сравните със земята, другите заговорят за изложби и нищо, аз заговоря за изложби и почвате, бил съм иронизирал, бил съм против, и какво ли още не. Аз като отида на изложба някой ден ще гледам да съм анонимен вие ще ме обесите за атракция и ще ме хвърлите в някоя река да ме изядът рибите, искате да ме изкарате някакъв изрод, и като отида на изложба, да ме гледат като престъпник едва ли не. North Face просто незнам с какво си заслужих това твое отношение към мен, и всички които си мислят, че иронизирам и се подигравам с изложбите. Аз от колко време разправям, че искам да заведа Дженис на изложба, интересувам се за информация относно изложбите, и сега бил съм иронизиран, честно ти казвам направо сълзи ми напират в очите, вие се подигравате с сериозноста ми. cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 cry2

Save Our Wildlife.
Публикувано: 24 August 2007 - 05:33 PM
Спрете се! Достатъчно простотии се изписаха вече.
Save the World понякога, както можеш да забавляваш, така и дразниш! Не веднъж потребителите са ти правили забележка
Bansko, ако можеш въздържай се да очачествяваш пишещите тук като идиоти, защото така ще предизвикаш само разправии и нищо друго!
Save the World понякога, както можеш да забавляваш, така и дразниш! Не веднъж потребителите са ти правили забележка
Bansko, ако можеш въздържай се да очачествяваш пишещите тук като идиоти, защото така ще предизвикаш само разправии и нищо друго!

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 24 August 2007 - 05:40 PM
Дразня се, защото мислят, че иронизирам изложбите, ти знаеш, че се интересувам от това. Случайно да съм попитал нещо, и да е прозвучало иронично. Те ме изкараха изложбо-мразец и като отида на изложба някой ден, трябва да се покривам с качулка да не ме разпознаят! cry2 cry2 cry2 cry2 cry2

Save Our Wildlife.
Публикувано: 24 August 2007 - 09:46 PM
Хайде да престанете вече че нищо смислено не се получава, като искате се карайте на лични. В последната страница едно смислено мнение няма. Save_The_World замисли се малко защо всички ти правят забележки и защо ги правят само на теб. Ако целиш да трупаш мнения направи си тема и акай само там а не навсякаде. Гледам само от днес имаш 5 съобщения минимум. Лошо няма стига да пишеш нещо смислено а пък то глупости.

In Life only Death is certain.
Публикувано: 25 August 2007 - 10:55 AM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +