Цитат
Save_The_World Направо ми се повръща от теб бееее. Писна ми да иронизираш изложбите и да плюеш върху труда на хората. Разбери изложбите не са да се показваме те са много повече от това ouu Ето ти прост пример за да има твоята кучка документ за произход то нейните родители са посещавали такива изложби и са си взели нужните оценки за разплод / о,ужас как ще ги погледнеш тези кучета сега l) та те са ходили на изложби l) l) l) /и съответно когато е дошло времето са рег. връзката в куба и хоп - крайния резултат твоето куче е с родословие. Само незнам как ще преживееш сега факта,че родителите на твоето куче са посетили такова мероприятие като изложбата l) l) l)
Леллеле, немога да повярвам, просто ще взема да се гръмна, въобще не влагам никаква ирония бе хора, да си прережа ли вените за да разберете, че не съм против изложбите и искам и моето куче да отиде на изложба, немога да разбера как да го кажа, че не съм против изложбите и искам и моето куче да отиде на изложба. Направо, искате да ме сравните със земята, другите заговорят за изложби и нищо, аз заговоря за изложби и почвате, бил съм иронизирал, бил съм против, и какво ли още не. Аз като отида на изложба някой ден ще гледам да съм анонимен вие ще ме обесите за атракция и ще ме хвърлите в някоя река да ме изядът рибите, искате да ме изкарате някакъв изрод, и като отида на изложба, да ме гледат като престъпник едва ли не.
North Face просто незнам с какво си заслужих това твое отношение към мен, и всички които си мислят, че иронизирам и се подигравам с изложбите. Аз от колко време разправям, че искам да заведа Дженис на изложба, интересувам се за информация относно изложбите, и сега бил съм иронизиран, честно ти казвам направо сълзи ми напират в очите, вие се подигравате с сериозноста ми. cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 cry2