Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 12 January 2007 - 04:13 PM
Дали пък няма някакви документи?Трябва да попитам. oo
Публикувано: 12 January 2007 - 04:28 PM
Цитат
Цитат
Което по никакъв начин не пречи да заповядаш в клуба да се видим b)
разбира се че не е с родословие, мойто куче е клонинг, все пак имам някакви документи за клонирането та ще дойда на срещата да се консултирам ;)
b) Все пак ще се радвам да се запознаем с вас двамата.
Публикувано: 12 January 2007 - 04:53 PM
Цитат
Не мога да разбера защо като хората искат да дойдат в клуба да не могат, а второто прозвуча като лична нападка! Все пак се извинявам, че се меся при вашата порода a)
Публикувано: 12 January 2007 - 05:39 PM
http://chillout.hit.bg/hwf.jpg
и кой каза че хъскитата не могат да летят?

Намалявай снимките. 400, 500 пиксела в широчина.
Публикувано: 12 January 2007 - 06:40 PM
Цитат
Цитат
Не мога да разбера защо като хората искат да дойдат в клуба да не могат, а второто прозвуча като лична нападка! Все пак се извинявам, че се меся при вашата порода a)
Според мен няма такова нещо като да не мотаг да дойдът в клуба напротив victoryVVV Но не трябва да се бърка идването и членството в клуба с родословиетов клуба членувът първо любителите на породата и като цяло на Северните кучета това може да са хора без кучета но фенове на породата,може да са хора с кучета без документи пак не пречи да са членове на клуба....и не на последно място и хората собственици на кучета с родословие.
Но все пак клубът има правила по които се работи/развъжда и те трябва да се спазват за да ги има нашите любими севернячета oo
Публикувано: 12 January 2007 - 07:40 PM
Цитат
Омръзна ми да чувам изказвания от рода на "Е ще дам 100 лв и ще ми изкарат родословие" Ами sorry ама не става така (освен ако не е фалшиво и никаква работа да не върши). Между другото това е едно от малкото неща в България които не се купуват с пари. Правилата са за това да се спазват.

In Life only Death is certain.
Публикувано: 12 January 2007 - 07:53 PM
Публикувано: 12 January 2007 - 08:00 PM
Клубът е приемник на секция "Северни кучета" към Софийското киноложко дружество. Членството в клуба е доброволно и не изисква кандидатът да притежава куче от северна порода, достатъчно е да се интересува от една или повече северна порода и да е съгласен да спазва устава и правилниците на клуба.
За 2005 г. членският внос е в размер на 25 лв. годишен внос плюс 10 лв. встъпителен за лицата, които кандидатстват за членство през тази година. Лица, които са били приети за членове на клуба и са били изключени поради неплащане на чл.внос, заплащат в троен размер встъпителната вноска при повторно кандидатстване за членство. Заплатеният членски и встъпителен внос не се връща на лица, които решат да се откажат от членство в клуба.
Не мисля че ще бъде проблем това че си от Варна. Освен разбира се че пропускаш сбирките.

Публикувано: 12 January 2007 - 08:06 PM
Цитат
В клуба и в момента членуват хора от цяла България, а и от чужбина. Не е проблем къде живеете, важното е да попълните молба за членство и да платите членския си внос. Членството в клуба е по желание.
Което ми напомня да кажа в клуба на клубния сайт да има възможност за подаване на онлайн заявка за членство в клуба и номер на банкова сметка, за да се изпрати членския внос. b)
Публикувано: 12 January 2007 - 09:08 PM
Публикувано: 12 January 2007 - 09:33 PM
Цитат
Ти да не говориш за Бенджи от Варна на Калоян? (който е на снимката тук).
Иначе не, кучето, за което писах е кафяво бяло, имам и негова снимка, но е на хартия ... все още.
Прикачени файлове
-
Benji.jpg (30.43K)
Брой сваляния: 51

JulyVell Siberians
Публикувано: 12 January 2007 - 09:34 PM
Цитат
имам сибирско хъски на около година и половина е, с родословие, баща (Fargo Dorotin) и майка (Akira Kiara Fon Ruskaia) шампиони, и искам да попитам къде трябва да го запиша, за да мога да го водя на изложби и тн?

Това прилича много на Маверик. Той ли е?
... или верно е клонинг wink b)

JulyVell Siberians
Публикувано: 12 January 2007 - 09:37 PM
Цитат
Иначе не, кучето, за което писах е кафяво бяло, имам и негова снимка, но е на хартия ... все още.
Ами май не е същото това за което говоря аз в момента е на 9 години и е най-добре обученото хъски което съм виждал (до степен да се разхождат без повод навсякаде и команди като "умри за мен" и подобни). Собственика му мисля че се казва Димитър (не съм съвсем сигурен). Живеят във Владиславово в момента.Той ми беше казал че от време на време контактува с теб и помислих че за него става въпрос. Ако не извинявай грешката е моя.

Публикувано: 12 January 2007 - 09:40 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 12 January 2007 - 10:37 PM
Цитат
Считай, че си казал в клуба wink , онлайн-заявката за членство и аз съм си помислила, но с разплащанията е по-сложно... Въпреки че - банкова сметка и ок също става.