Цитат
Малка поправка- 4-та женска в клас шампиони се казва - U- Marina de la Valle de Morava - А аз и казвам Тина,което е объркало Злати при представянето. Представянето на Тина за мен беше образец за изключителна колегиалност и как да се изразя киноложка взаимнопомощ. Нашият Миро както се вижда от снимката беше около Тина преди ринга. Разтичваше я преди ринга Мехо
от Сърбия, но нямаше възможност да я представи защото трябваше да тича да представя своето куче. при мъжките в открит клас. И така аз боса по чорапи защото краката ми бяха отекли се озовах пред ринга с Тина в ръка. Някой ми донесе обувките/добре че си бях с костюма/ и с Тина бяхме в ринга. Е не знам дали мойте ръце или тези на италианеца до мен трепереха повече, само знам че сърцето ми щеше да изфръкне защото аз не съм хендлер и водя куче ама много рядко какво ли остава на европейски подиум сред цвета на хендлерите в Европа. От "инфарктната" за мен ситуация точно преди да се започне голямото тичане, ме избави Марсел от Cool Water приключил с представянето на неговия мъжки.Бързо разменяне на номера попиване на потното чело на Марсел и Тина продължи представянето си с Марсел до пристижното 4 място.
Незная как е било по другите рингове но на ринга на хъските за пореден път струеше изключително дружеска атмосфера. Конкуренти си помагаха и аплодираха. За пример Чукчите ни "дадоха" ток за сешуара, Густи от Волф Пойнт даваше полезни съвети за груминга. Целувки усмивки прегръдки.
Използвам случая че се разписах и аз от форума лично да благодаря на Светлето, Пламен, Злати за изключително доброто представяне на нашите кучета и тези на нашите приятели. Макар и да се повтарям специални благодарности на Пепи и Миро без които с толокова много кучета нямаше да се справим,на приятелите от нашата група които бяха с нас и ни подкрепяха.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИЗЬОРИ!!!! victoryVVV
И както казва Нанко честито на всички които имаха възможността и куража да бъдат на Европейското, самото присъствие сред елита на кучешкия свят е успех!! bgflag bgflag