Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 23 July 2007 - 02:00 PM
North face, наистина много прилича на леля си, камоли в моцунката.
Прешъс е все такава лудетина. Имаме малък проблем с хапането когато играе, но не може да се нарече чак проблем. Много силно стиска, ръцете са ми в рани. Има цяла стая с играчки, най-различни да не и омръзват, но тя не, ръцете ми са най-вкусни.
А истинският проблем е, че от както сме тук постепенно сменихме храната от Роял Канин на Вибарк, както е описано в книгите да се сменя. Първият ден малко, после малко повече и така.. Имаме цял човал от нея, а доктора ни каза, че тя е добра храна на едно ниво с Роял Канин. Сега от няколко дни обаче не яде. Трябва да яде по 4 пъти на ден, но тя яде 2 пъти най-много. Или и е нещо некомфортно или не и харесват. В моментя нямам кола и нямам път към Несебър. Да и сменям ли храната? Не знам какво да правя :( . Ветеринаря ни даде мостра на нова добра храна Хил`с. Нейните гранули са за бебета, но са по-едрички и тях ги използвах за обучение (Знаеме вече седни), но тях ги яде. Смесих и ги с другата храна тя се опита максимално да обере само Хил`с, но тя вече свършва. Какво да правя. Да и купя ли друга храна. Роял Канин, Хил`с или нещо?
п.п. Понеже ползвам чужд компютър не мога да пусна снимки да видите колко е пораснала, но ако остане време ще пусна.
Публикувано: 23 July 2007 - 02:27 PM

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 23 July 2007 - 04:44 PM
Публикувано: 23 July 2007 - 05:28 PM
Публикувано: 23 July 2007 - 05:44 PM

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 23 July 2007 - 06:16 PM

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 23 July 2007 - 11:46 PM
Не се притеснявай пробвай като killaruna87 да понямокряш гранулките с вода или бульон. Няма проблем с накисването на гранулите. Като цяло ми е направило впечатление, че всички ядат по-малко през лятото, просто храносмилането изисква енергия, а получената от него такава в тея жеги не може да се изхаби правилно с тичане особено при северните породи. Даже, ако храните кучовци с по-скъпи гранули, по-висок клас ви препоръчвам да намалите малко дажбите като грамаж. И се разхождайте внимателно да не получи някой топлинен удар...

Гледайте филма EARTHLINGS, заслужава си!!!
Публикувано: 24 July 2007 - 09:20 AM
Save_The_World, научих я на седни доста трудно, но определено не мога да я науча на "Не", но има време. Още е малка, но има команди, които ще се стремим да знаем, като "Мирна", "Не" и "Ела тук".
Доколкото жегите наистина е голямо мъчение. Днес и напълних съвсем малко в едно легенче студена вода и тя влезе вътре и почна да я рови. Разплиска всичко. b) Много и се иска да излезе на вън, на сянката в двора, но и остава още дълго време къщен живот. На 21 ни е третата ваксина, значи в край на Август ще почнеме да се извеждаме. Нямам търпение.
А в София поне имахме климатик и като седи по цял ден включен Прешъс се чувстваше добре, но тук без климатик е голямо мъчение... s)
Преместихме се в най-хладната стая. Слагаме легенчета, студена вода, доколкото мога да и помагам. Нямам търпение да дойде зима, да и е хубаво на нея.
Публикувано: 24 July 2007 - 11:08 AM
Публикувано: 24 July 2007 - 11:19 AM
Публикувано: 24 July 2007 - 12:26 PM
Цитат
Не знам къде сте прочели, че трябва да смените храната, или имате предвид минаване от starter за бебета нa junior за подрастващи след 2-рия месец?
Royal canin имат подходящи храни за всякакви възрасти и породи. Hill's ние не сме пробвали, защото не съм намирала на пазара, но казват, че е добра. Има и други марки качествени хранули.
Която храна й харесва, и я яде с апетит, от нея й давайте, стига да е висок клас.

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 24 July 2007 - 12:33 PM
Цитат
Не знам при хъскитата как е, но мисля че както и при смяната за млечните зъби, си е индивидуално, би трябвало до към 8 -10 месеца b)

Публикувано: 24 July 2007 - 12:46 PM
Цитат
Цитат
Не знам къде сте прочели, че трябва да смените храната, или имате предвид минаване от starter за бебета нa junior за подрастващи след 2-рия месец?
Royal canin имат подходящи храни за всякакви възрасти и породи. Hill's ние не сме пробвали, защото не съм намирала на пазара, но казват, че е добра. Има и други марки качествени хранули.
Която храна й харесва, и я яде с апетит, от нея й давайте, стига да е висок клас.
Не съм прочела, че трябва да се смени. Просто имаме цяло човалче подарък храна Вирбак. Сменихме я постепенно, от начало я ядеше, но после загуби апетит. Всички ми казват, че яде по-малко заради големите жеги.
Тя обича много Хилс и Роял Канин. В София имаме Роял Канин.
А за козинката се надявах да си я смени тук. l)
Публикувано: 24 July 2007 - 01:01 PM
/за Вирбак знам, че е фирма за разни добавки, лекарства, препарати, каишки и др. аксесоари, но може да имат и храни, човек не може да знае всичко/
Рано е да сменяте козина на 2 месеца ... w)

Публикувано: 24 July 2007 - 01:34 PM

В приятелството няма породи!