Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 24 July 2007 - 03:24 PM
Цитат
Ау, много е сладко. Честито отново! w)
И ние имаме подобна снимка w)

Публикувано: 24 July 2007 - 03:30 PM
Отдавна не сме писали... Чета редовно, но сякаш нямам много време да пиша ;)
Иска ми се да ви разкажа малко за "обучението" на нашия малчо.
Той вече е на три годинки и разбира всичко - ама буквално всичко. Знае да сяда, да ляга, да се тръска, дава лява и дясна лапа, когато поискаме... изобщо всички циркаджийски номера, когато му е изгодно си ги прави d) bravoS
Ако разбере, че го очаква лакомствоооо.... тогавааа... тогава изрежда всичко без дори и да го караш angelpik
В момента очакваме бебета и ремонтираме малко вкъщи. Решили сме бебешката стая да я запазим от космите колкото се може, ииии в началото да не са в много близки контакти бебетата с кучо. Затова по време и след ремонта не го пускаме да влиза в стаята. (инак той си е цар вкъщи и си ходи където си поиска).
Обяснили сме му много внимателно и подробно (ама точно като на човек), че положението е такова и там не може да се влиза.
Ииии... работим си ние нещо в стаята, въртим се вътре... влизаме, излизаме и той по едно време бавно-бавно се намъква... но с внимание да не го 'хванем'. Поглеждам го аз, и му казвам спокойно: Миличък ти не можеш да влизаш тука - айде навън... и то милото свива ушички и си прави от неговата си физиономия angelpik "еееее, пак не мина номера"... и се измъква лека-полека
Малко се поулях в разказа, но мисълта ми е, че всичко разбира и знае МНОГО добре кое трябва и кое не трябва да прави, но като си е решил да прави нещо, и се пробва - току виж му минал номера...
Големи са сладури... да са ни живи и здрави - за да ни радват, защото без тях е твърде скучно w)
Публикувано: 24 July 2007 - 04:28 PM
Както се очертава ще си взема от Northfest ,имат точно каквото аз искам - мъжко и черничко ,но ще трябва да го почакам още 40 дена.... както и да е радвам се че има такова място от където мога да събера информация за породата ...и ще пиша пак като си взема дивака d)
Публикувано: 24 July 2007 - 04:45 PM
Цитат
Много сладка история l)
И Лара е професор у дома, цар на номерата ... но забравя всичко прекрачи ли прага
d)
Шемет, да ти е здраво и игриво хъсчето d) w) Снимай и качвай, и аз си умирам за бебешки снимки!!!!! w)
Публикувано: 24 July 2007 - 05:42 PM
Пожелавам го на всеки човек... За втори път изживявам подобно нещо... Прекрасно е, няма нищо по-хубаво, поне аз не съм изживявала.. Толкова ми се иска цял живот да се занимавам само с кучета...

В приятелството няма породи!
Публикувано: 24 July 2007 - 06:08 PM
Прикачени файлове
-
P3210014.jpg (132.79K)
Брой сваляния: 26

Публикувано: 24 July 2007 - 06:10 PM
Прикачени файлове
-
P3220037.jpg (287.13K)
Брой сваляния: 29

Публикувано: 24 July 2007 - 06:12 PM
Прикачени файлове
-
P3220040.jpg (300.45K)
Брой сваляния: 21

Публикувано: 24 July 2007 - 06:38 PM
Знам, че е страхотно, да е живо и здраво, разказвай за него, как се казва, пусни още снимки b) дано го нацелиш в кадър wink

JulyVell Siberians
Публикувано: 24 July 2007 - 06:44 PM

Публикувано: 24 July 2007 - 08:59 PM

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!