Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#5261 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 August 2007 - 10:07 PM

Е, ние още не можем да пускаме водата, ама вече успешно си пускаме лампата =).
Рисунката ще ви я пратя на лично утре, вие ако реште пуснете я тук. Утре ще ми дадът кабела та да я кача на компа.
User's Signature

В приятелството няма породи!

#5262 Потребителят е офлайн   Arizona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 11:01 PM

Цитат

зощото идват клиенти със предварително платена резервация и след като дойдат се отказват при наличие на домашен любимец така връщам пари и губя почиващи клиенти

MNogo losho za vashija biznes i starnii hora i malko mi e cudno,zashtoto ima prijatelka sas strahotna vila v Primorsko pocti celogodishno ima pocivashti ot Balgarija i cuzbimna i nikoj do sega ne i e pravil problem ce vav vilata sa domashnite i lubimci 9 godishno haski i dve kotki.Ami kato si otide edin do kolkoto znam idva drug.Mnogo zalko za kuco a povece podrobnosti za nego naprimer rdoslovie tat cip
User's Signature

Golden Nicol kennel

#5263 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2007 - 11:05 PM

Bini, не се страхувай.Моето куче живее на двора, веднъж при силен вятър беше яла найлонови торбички(познах по следите).Не знам колко е изяла, но после ги изкара нормално.Найлона от кренвирша е по-мек отколкото на пазарските торбички.
Вече задуха ли вятър почвам да дебна за хвърчащи пликчета, но по-безопасно ми се струва да я прибирам вътре.

#5264 Потребителят е офлайн   akitafan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 09:44 AM

Цитат

Цитат

Сега като се прибрах видях, че е изяла едно найлонче от кремвирш!

Няма страшно, ще го намериш утре сутрин на "митницата" ...
Лара такива неща е изяждала .... 3 врати, ръба в коридора, безброй рола тоалетна хартия, въжетата не съм ги броила, купуваме ги 3 наведнъж. Също така всякакви дребни предмети, основно пластмасови, четка за тоалетна, мои бижута и т.н. себестойността на списъка не е малка :) Всичко обаче се предва на сутринта, ако нещо много ти трябва може да ги го извадиш bl) Освен това се беше научила да си пуска водата във ваната, е вече отвиваме крана като излизаме .....
Та по-трърдите предмети са обвити в слуз за да не драскат червата. Все пак трябва да сме внимателни. Лара от месеци живее в "стерилна" обстаноска, не е докпвала нищо от много време, защото и ние се научихме да я пазим. Тя живее в коридора и банята когато е сама. А вчера се прибираме, отварям вратат, тя в хола, свила уши и седи .... стана ми лошо. Първо помислихме, че е влизал крадец, но всичко си е на мястото. После се оказа, че хазаите влезли в 11:30 сутринта да показват апартамента на бъдещи наематели, понеже ние ще се местим. Кучето се чупило в коридора, гонили я по коридора на блока, хванали я, но не я затворили обратно в неиния си коридор, а я зарязали да си седи в хола. Не беше пипнала нищо.... седяла и се е чудила какво ще обяснява, защо е в хола oleeee

b) Ах тази Лара какви ги върши само! аз не мога да се "похваля" с такива подвизи с Тайра - тя за 1 и 2 месеца нищо не е изяла или счупила, просто не е за вярване!
Лара има ли нови снимки?

Поздрави от Дениз и Тайра!!!

#5265 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 12:23 PM

Абе хора, аз тъкмо се похвалих, че Дженис не е яла наскоро нищо което не трябва (освен ръцете ми), и вчера изяла една салфетка, която нямам си на идея как е достигнала, и зарядното на GSM-а ми, откачи се един пирон който държеше един кабел, който бях закачил на тавана, само за една минута ме нямаше докато взема нов, и тя гадината, незнам как е достигнала и зарядното въобще.... Идеше ми да и шибна такъв некучешки шамар, че да го помни цял живот, досега ми прегриза само кабела на телевизията и ДВД-то, сега като прегриза и зарядното, за момент, найстина се поколебах дали да не обядва с няколко часа по рано, песници и шамари. Но пък аз съм много спокоен човек, така, че....
User's Signature

Save Our Wildlife.
So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!

#5266 Потребителят е офлайн   katerinke Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 02:17 PM

И нашия Бъко яде какво ли не bl)
Веднъж се наложи да дърпаме конци отзад, щото не щяха да излязат сами l) горкия много го измъчиха... но всичко си излезе. Инак, много обича да си хапва хартийките от тоалетна хартия, които остават ... рулата ли, как да ги обясня не знам. Сега сме го ограничили и много го пазим да не ги яде. Първо си играе с хартишката и после си я хапва вкусно - вкусно... angelpik А как излиза - нямам си и представа
Между другото, случвало се е да си хапне и хавлиена кърпа - тях ги изкарва отпред s)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимкаКачена снимка
Качена снимка

#5267 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 02:53 PM

Някой да знае кога излиза списанието "Моят приятел кучето", и някъде Онлайн може ли да се дръпнат някой от броевете, гледам, че доста издания има с статий за сибирското хъски, предполагам, че и да искам си ги взема, няма да ги има в наличност, пък и какво по хубаво да откраднеш чужд труд без да плащаш. Да живее Бил Гейтс! d)
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5268 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 03:04 PM

Мерси много на всички за помоща. Задължена съм ви.

#5269 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 06:16 PM

Save_The_World, списанието е месечно и броевете не могатда се дръпнат, но могат да се поръчат. Да, изминали са доста броеве с хъскита. Лично имам само един. s) Сигурно ако имам средства ще си поръчам и другите, но се съмнявам да пише нещо кой знае колко различно.
Не се ядосвай на Дженис за кабела. Бебе е и не разбира. И аз направо откачих като се изпишка точно пред мен на леглото, но какво да се прави. Като бяхме в приятели заедно с Прешъска тя им прегриза едно не вклучено зарядно в контакт на 4 части. Лепихме го там и тръгна. Добре, че не искаха ново. n)

А Прешъс също е яла неща като салфетки, но ми казаха, че хартията се изхвърля най-лесно. Яла е кабели, бях го закрила единственият открет кабел с килим и кърпи. Тя го беше открила и одъвкала. Като го пипнах ме хвана ток. Разтресе ме чак до рамото. Добре, че не беше тя и, че нямаше тежки последствия.

#5270 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 06:24 PM

Цитат

Save_The_World, списанието е месечно и броевете не могатда се дръпнат, но могат да се поръчат. Да, изминали са доста броеве с хъскита. Лично имам само един. s) Сигурно ако имам средства ще си поръчам и другите, но се съмнявам да пише нещо кой знае колко различно.
Не се ядосвай на Дженис за кабела. Бебе е и не разбира. И аз направо откачих като се изпишка точно пред мен на леглото, но какво да се прави. Като бяхме в приятели заедно с Прешъска тя им прегриза едно не вклучено зарядно в контакт на 4 части. Лепихме го там и тръгна. Добре, че не искаха ново. n)

А Прешъс също е яла неща като салфетки, но ми казаха, че хартията се изхвърля най-лесно. Яла е кабели, бях го закрила единственият открет кабел с килим и кърпи. Тя го беше открила и одъвкала. Като го пипнах ме хвана ток. Разтресе ме чак до рамото. Добре, че не беше тя и, че нямаше тежки последствия.

Е то значи като Нейшънъл Джеографик, тук в Перник идва някъде около 6-7, че и по късно, значи тези дни трябва да е наминало покрай Перник, а пък то и попринцип за кучетата да се прочете нещо ново, интересно няма да е зле.
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5271 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 06:31 PM

Нещо ново в кучешкия животец на Прешъска: Може да си отваря вратата. Скача и я отваря. Вече никъде не мога да мръдна, към нейната стая няма ключ. Гордея се с нея, че е толкова умна, но все пак. Но иначе е адски доволна като я отвори. Идва при мен, махайки с опашка. l)

А имам въпрос към North face, защото получих доста различни отговори, а тя ще знае най-добре.
Кога ще почне да си сменя бебешката козинка и зъбките?
Когато я взехме козината и изобщо не падаше когато я решех, но сега си отделя козина. Това добре ли е? А като си сменя козината цялосно ли се сменя или само на определени места?

#5272 Потребителят е офлайн   Bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 06:44 PM

искам да ви представя две нови снимки на lOVE ME TENDERLY OF GOLDEN NIKOL ...

Прикачени файлове

• Прикачен файл  tar.jpg (360.15K)
    Брой сваляния: 37

#5273 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 06:44 PM

Лелее моят си отваря вратата от първия ден.. d)
Днес си намери една праскова. Като му я взех се разплака. Бебе.
User's Signature

#5274 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 06:47 PM

Какво трябваше да значи "Лелее"? r)

Иначе като ям и давам по малки парченца плодове. Диня, днес праскова. Яде плодове и зеленчуци с удоволствие.
Имах си аз да не яде. Тя яде пръст от цветя, плат, найлон, кабели.. каквото и дам ще яде. l)

Bansko, много е красива! w)

#5275 Потребителят е офлайн   Bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 06:47 PM

Кралицата на цветята ! Така нарекох тази снимка , макар че половината от лицето на Тара е в цветята , тя с огромен ентусиазум души всички цветя .

Прикачени файлове

• Прикачен файл  tar.jpg (357.4K)
    Брой сваляния: 36

#5276 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 07:03 PM

Bini не съм сигурна, какво имах предвид с "лелее" bl) , ама сега като го чета е прозвучало гадно, съжалявам..
User's Signature

#5277 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 07:34 PM

Моята вече се качва къде ли не, днес ми взе филия хляб от ръцете, мърлата с мърлите, един път си тичаше нещо и по едно време се забави, отивам в коридора, тя пробила дупка на една диня и си лиже, все едно сладолед, направо беше за снимка. Е ваще дръжки трябва да са много ниски та да си отваря сама, тук са много на високо и още не ги достига, и добре, че е така, иначе и до магазина нямаше да мога да отида и да я оставя сама. Защото сега примерно като изляза до магазина или до някъде я затварям в стаята, иначе, като се върна сигурно ще заваря невероятна гледка! bgflag
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5278 Потребителят е офлайн   Husky Lara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 08:38 PM

Цитат

Кралицата на цветята ! Така нарекох тази снимка , макар че половината от лицето на Тара е в цветята , тя с огромен ентусиазум души всички цветя .

Тара е просто прекрасна! w) w) w) Какво стана с другарчето, което и планувахте, на път ли е d) d)
User's Signature

Aurora@Vabank
[br]
Качена снимка
Качена снимка

#5279 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 09 August 2007 - 08:40 PM

Цитат

Нещо ново в кучешкия животец на Прешъска: Може да си отваря вратата. Скача и я отваря. Вече никъде не мога да мръдна, към нейната стая няма ключ. Гордея се с нея, че е толкова умна, но все пак. Но иначе е адски доволна като я отвори. Идва при мен, махайки с опашка. l)

А имам въпрос към North face, защото получих доста различни отговори, а тя ще знае най-добре.
Кога ще почне да си сменя бебешката козинка и зъбките?
Когато я взехме козината и изобщо не падаше когато я решех, но сега си отделя козина. Това добре ли е? А като си сменя козината цялосно ли се сменя или само на определени места?

r) Зъбките се сменят обикновенно около 4м. по скоро започват да ги сменят тогава. Хубаво е през този период да се дава допълнително калций. За козинката е рано по принцип бебешкия пух се сменя след 6-7м. и постепенно се сменя по цялото тяло. Сега пак може малко да и пада но мисля,че не я сменя.
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#5280 Потребителят е офлайн   rusanov74 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 August 2007 - 09:31 PM

намерихме алтернатива за кучето ни и сме щастливи за което. хъскито на вила " тера верде " * * * орешак вече не се продава , остава си при нас! cheers

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни