Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 08 August 2007 - 11:01 PM
Цитат
MNogo losho za vashija biznes i starnii hora i malko mi e cudno,zashtoto ima prijatelka sas strahotna vila v Primorsko pocti celogodishno ima pocivashti ot Balgarija i cuzbimna i nikoj do sega ne i e pravil problem ce vav vilata sa domashnite i lubimci 9 godishno haski i dve kotki.Ami kato si otide edin do kolkoto znam idva drug.Mnogo zalko za kuco a povece podrobnosti za nego naprimer rdoslovie tat cip

Golden Nicol kennel
Публикувано: 08 August 2007 - 11:05 PM
Вече задуха ли вятър почвам да дебна за хвърчащи пликчета, но по-безопасно ми се струва да я прибирам вътре.
Публикувано: 09 August 2007 - 09:44 AM
Цитат
Цитат
Няма страшно, ще го намериш утре сутрин на "митницата" ...
Лара такива неща е изяждала .... 3 врати, ръба в коридора, безброй рола тоалетна хартия, въжетата не съм ги броила, купуваме ги 3 наведнъж. Също така всякакви дребни предмети, основно пластмасови, четка за тоалетна, мои бижута и т.н. себестойността на списъка не е малка :) Всичко обаче се предва на сутринта, ако нещо много ти трябва може да ги го извадиш bl) Освен това се беше научила да си пуска водата във ваната, е вече отвиваме крана като излизаме .....
Та по-трърдите предмети са обвити в слуз за да не драскат червата. Все пак трябва да сме внимателни. Лара от месеци живее в "стерилна" обстаноска, не е докпвала нищо от много време, защото и ние се научихме да я пазим. Тя живее в коридора и банята когато е сама. А вчера се прибираме, отварям вратат, тя в хола, свила уши и седи .... стана ми лошо. Първо помислихме, че е влизал крадец, но всичко си е на мястото. После се оказа, че хазаите влезли в 11:30 сутринта да показват апартамента на бъдещи наематели, понеже ние ще се местим. Кучето се чупило в коридора, гонили я по коридора на блока, хванали я, но не я затворили обратно в неиния си коридор, а я зарязали да си седи в хола. Не беше пипнала нищо.... седяла и се е чудила какво ще обяснява, защо е в хола oleeee
b) Ах тази Лара какви ги върши само! аз не мога да се "похваля" с такива подвизи с Тайра - тя за 1 и 2 месеца нищо не е изяла или счупила, просто не е за вярване!
Лара има ли нови снимки?
Поздрави от Дениз и Тайра!!!
Публикувано: 09 August 2007 - 12:23 PM

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 09 August 2007 - 02:17 PM
Веднъж се наложи да дърпаме конци отзад, щото не щяха да излязат сами l) горкия много го измъчиха... но всичко си излезе. Инак, много обича да си хапва хартийките от тоалетна хартия, които остават ... рулата ли, как да ги обясня не знам. Сега сме го ограничили и много го пазим да не ги яде. Първо си играе с хартишката и после си я хапва вкусно - вкусно... angelpik А как излиза - нямам си и представа
Между другото, случвало се е да си хапне и хавлиена кърпа - тях ги изкарва отпред s)
Публикувано: 09 August 2007 - 02:53 PM

Публикувано: 09 August 2007 - 03:04 PM
Публикувано: 09 August 2007 - 06:16 PM
Не се ядосвай на Дженис за кабела. Бебе е и не разбира. И аз направо откачих като се изпишка точно пред мен на леглото, но какво да се прави. Като бяхме в приятели заедно с Прешъска тя им прегриза едно не вклучено зарядно в контакт на 4 части. Лепихме го там и тръгна. Добре, че не искаха ново. n)
А Прешъс също е яла неща като салфетки, но ми казаха, че хартията се изхвърля най-лесно. Яла е кабели, бях го закрила единственият открет кабел с килим и кърпи. Тя го беше открила и одъвкала. Като го пипнах ме хвана ток. Разтресе ме чак до рамото. Добре, че не беше тя и, че нямаше тежки последствия.
Публикувано: 09 August 2007 - 06:24 PM
Цитат
Не се ядосвай на Дженис за кабела. Бебе е и не разбира. И аз направо откачих като се изпишка точно пред мен на леглото, но какво да се прави. Като бяхме в приятели заедно с Прешъска тя им прегриза едно не вклучено зарядно в контакт на 4 части. Лепихме го там и тръгна. Добре, че не искаха ново. n)
А Прешъс също е яла неща като салфетки, но ми казаха, че хартията се изхвърля най-лесно. Яла е кабели, бях го закрила единственият открет кабел с килим и кърпи. Тя го беше открила и одъвкала. Като го пипнах ме хвана ток. Разтресе ме чак до рамото. Добре, че не беше тя и, че нямаше тежки последствия.
Е то значи като Нейшънъл Джеографик, тук в Перник идва някъде около 6-7, че и по късно, значи тези дни трябва да е наминало покрай Перник, а пък то и попринцип за кучетата да се прочете нещо ново, интересно няма да е зле.

Публикувано: 09 August 2007 - 06:31 PM
А имам въпрос към North face, защото получих доста различни отговори, а тя ще знае най-добре.
Кога ще почне да си сменя бебешката козинка и зъбките?
Когато я взехме козината и изобщо не падаше когато я решех, но сега си отделя козина. Това добре ли е? А като си сменя козината цялосно ли се сменя или само на определени места?
Публикувано: 09 August 2007 - 06:47 PM
Иначе като ям и давам по малки парченца плодове. Диня, днес праскова. Яде плодове и зеленчуци с удоволствие.
Имах си аз да не яде. Тя яде пръст от цветя, плат, найлон, кабели.. каквото и дам ще яде. l)
Bansko, много е красива! w)
Публикувано: 09 August 2007 - 07:34 PM

Публикувано: 09 August 2007 - 08:38 PM
Цитат
Тара е просто прекрасна! w) w) w) Какво стана с другарчето, което и планувахте, на път ли е d) d)
Публикувано: 09 August 2007 - 08:40 PM
Цитат
А имам въпрос към North face, защото получих доста различни отговори, а тя ще знае най-добре.
Кога ще почне да си сменя бебешката козинка и зъбките?
Когато я взехме козината и изобщо не падаше когато я решех, но сега си отделя козина. Това добре ли е? А като си сменя козината цялосно ли се сменя или само на определени места?
r) Зъбките се сменят обикновенно около 4м. по скоро започват да ги сменят тогава. Хубаво е през този период да се дава допълнително калций. За козинката е рано по принцип бебешкия пух се сменя след 6-7м. и постепенно се сменя по цялото тяло. Сега пак може малко да и пада но мисля,че не я сменя.