Цитат
r) Зъбките се сменят обикновенно около 4м. по скоро започват да ги сменят тогава. Хубаво е през този период да се дава допълнително калций. За козинката е рано по принцип бебешкия пух се сменя след 6-7м. и постепенно се сменя по цялото тяло. Сега пак може малко да и пада но мисля,че не я сменя.
Мерси за отговора.
rusanov74, това е много добра новина!
Save_The_World, да и ние я затваряме в една голяма стая с едно легло, шкаф и това е. Там спим двете за да не стават проишествия.
Днес се добра да двора. Като отворих вратата на нейната стая и фъсс да я няма. Гонила съм я 20 минути из двора. Направо се поболях от страх да не падне в дупката от стоежа зад къщата. Тя тича през градина, работи аз боса.. направо ме заболяха краката. Изяде половината листа по пътя си. Накрая я сгащих точно преди да излезе извън двора през една дупка в оградата. Изкарах си ангелите.
Още не е сигурно, но планираме да се запишем за изложбата в Русе в края на Септември. Всичко зависи, разбира се от Прешъс и от мен. Трябва да се постарая да я науча на стойка, а тя да се постарае да запомни. Вече знаем "Редом", което много ще помогне. Но още нищо не е сигурно като се приберем в София тогава ще се поинтересувам повече .. формуляри и т.н., защото хич не сме запознати.