Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 24 August 2007 - 12:29 AM
За по - голяма сигурност поне аз така правя храня по малко кучето преди изложба , но действително не е добре да не яде нищо , като се има в праедвид , че то може да се изходи ра но сутрин , особено след ставане от сън .
Много рязко критикувате госпожата , мисля , че е неуместно или е някаква ответна реакция за защита . Действително няма нужда , защото хъскита в България има на едно място - и то се нариче Golden NIkol , който каквото иска да говори , но това е цялата истина .
Публикувано: 24 August 2007 - 07:51 AM
Цитат
Относво разходките - всеки се преценява сам за неговите кучета и според времето си. Интересно ако човек работи по 8 часа на ден, как ли ще стане с 4-те извеждания r)

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 24 August 2007 - 07:57 AM
Говорим си за хранене преди изложба /това поне разбрах аз / моя личен опит ми е показал едно нещо r) и то е наблюдавай кучето.Прди път не храня кучета,преди изложба също но има и иключения от моето си правило,имам кучка Ванесса,която пък ако не закусва става превъзбудена особено на изложби и аз така се принуждавам храня я малко сутрин преди изложба,след това преди ринга се разхождаме и тя си свършва нуждите. Затова смятам,че всяко куче трябва да се наблюдава неможе всички под един калъп.
А иначе за ежедневните разходки....много е хубаво да можем по 3 или 4 пъти да сме в парка или двора с кучетата си но реално повечето хора са с осем часов работен ден и просто нестава s) . Аз съм на принципа ако може да стиска да стиска ако не може да си има място където да си ходи по нужда /баня,тераса примерно /
п.с. За водичка и дума не може да става за лишаване ;) Нито у дома нито на изложби!!!Вода трябва да има.
Публикувано: 24 August 2007 - 08:06 AM
Цитат
насере в ринга b)
Аааа,ясно аз понеже спрях да му чета постовете....и затва съм изпуснала нишката r)
Публикувано: 24 August 2007 - 09:13 AM
Цитат
gsm: 0899 597 336 - ilian
Yeaaaa, много готино, първи пост в форума : "Може ли някой да ми подари хъски". Е незнам де може да има някой желаещ! super best

So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!
Публикувано: 24 August 2007 - 09:18 AM
Цитат
Цитат
bl) bl) bl) жива да не бех .... не е бил много умен тоя дето го е писал. Все едно да не пиеш вода, за да не пшкаш и да не ядеш, за да не .... ае нема нужда!
Ами аз съм си правил експеримент и съм карал 2 седмици без никаква храна, само на вода, но тялото е изградено от 75% вода, няма как да не пиеш, някой може да експериментира. Чувал съм, че 3 дни без вода настъпва това състояние на тялото наречено СМЪРТ. Но за кучето незнам какви са му параметрите, без какво колко може д аиздърж, пък честно да си кажа не искам и да пробвам. Това найстина е много дивашко, ето има и още един дето се бъзика с оставяне на кучето на гладна смърт, като аз с балите цимент! 1super

Публикувано: 24 August 2007 - 09:44 AM
На манекенките примерно, им забраняват да ядат 24ч преди ревю,
за кучетата не знам как е - като дойде време за изложба, ще питаш пак.
Сега се концентрирай към разходките и възпитанието на Дженис b)

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 24 August 2007 - 10:40 AM
Прикачени файлове
-
_____000.jpg (46.47K)
Брой сваляния: 25
Публикувано: 24 August 2007 - 10:41 AM
Цитат
На манекенките примерно, им забраняват да ядат 24ч преди ревю,
за кучетата не знам как е - като дойде време за изложба, ще питаш пак.
Сега се концентрирай към разходките и възпитанието на Дженис b)
24 часа, това не е ли леко самоубийствено, те не стига че са торба с кокали, това преди всяко ревю да гладуват по 24 часа не е ли малко пресилено. Е то така никой не е умрял, ама това си е грубо, когато Денис я хвана разтройство когато я взех и я заведох на ветеринар, и той каза два дни глад, не точно де, но почти, и ако знаеш какво правеше, направо подивяваше.

Публикувано: 24 August 2007 - 10:51 AM

Публикувано: 24 August 2007 - 11:10 AM
Мисля, че няма срок на годност. Никакви паспорти не се издават. Вписва се информацията на специялна страница в паспорта. Твоят паспорт от сините ли е?

В приятелството няма породи!
Публикувано: 24 August 2007 - 11:18 AM
Прикачени файлове
-
________________.JPG (47.96K)
Брой сваляния: 24
Публикувано: 24 August 2007 - 11:19 AM
Прикачени файлове
-
_______.JPG (59.72K)
Брой сваляния: 25
Публикувано: 24 August 2007 - 11:24 AM
Публикувано: 24 August 2007 - 11:25 AM
Публикувано: 24 August 2007 - 12:25 PM
Цитат
А лепенките в родословието могат ли да се залепят по-късно, защото още не съм го взел? Този синия паспорт ветеринаря ли трябва да го издаде, и последно дано не ставам нахален, този данък за кучето къде трябва да го платя. Извинете но не се занимавам с бумащини и съм малко зле относно тези работи!

Публикувано: 24 August 2007 - 12:39 PM
Цитат
Цитат
А лепенките в родословието могат ли да се залепят по-късно, защото още не съм го взел? Този синия паспорт ветеринаря ли трябва да го издаде, и последно дано не ставам нахален, този данък за кучето къде трябва да го платя. Извинете но не се занимавам с бумащини и съм малко зле относно тези работи!
Еми при мен аз съм от Русе данъка се плаща в общината с паспорта!Новия паспорт се издава от вет-а както каза North Face се дава листче с лепенки с 15-цифрения номер на микрочипа!Ето виж в тази тема има повече инфо!
Публикувано: 24 August 2007 - 01:03 PM
За по - голяма сигурност поне аз така правя храня по малко кучето преди изложба , но действително не е добре да не яде нищо , като се има в праедвид , че то може да се изходи ра но сутрин , особено след ставане от сън .
Много рязко критикувате госпожата , мисля , че е неуместно или е някаква ответна реакция за защита . Действително няма нужда , защото хъскита в България има на едно място - и то се нариче Golden NIkol , който каквото иска да говори , но това е цялата истина . [/quote]
Не критикувам госпожата, казвам си мнението. Не помня някога да съм влизала в спорове или пререкания с нея и винаги сме обсъждали нещата в рамките на добрия тон, дори мненията ни да са били различни. Това за ответната реакция не го разбирам. bl) Аз не съм на 12.
И какво общо има с това - къде в България има хъскита ... понеже климата и без това не еподходящ за тях тук. wink За Golden Nicol уважавам мнението ти, но нe го споделям. Хубаво е човек да си има собствено мнение, хубаво е да го отстоява, аз много уважавам това. Но едновременно с това е хубаво да има опит, да е видял много неща, да уважава труда на другите, да може да осъзнае грешките си и да признае успехите на другите, защото е лошо човек да бъде "kennel blind" надявам се да разбираш какво искам да кажа.

JulyVell Siberians