Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 17 October 2007 - 02:37 PM
Публикувано: 17 October 2007 - 03:48 PM
Цитат
Цитат
mrT това наистина не е вълчи пръст, това е една сладка възглавничка :wub: :P
Ето нашият вълчи пръст. Бленика има и на двата предни крака, до колкото знам може и на задните. :blink:
Става дума не за пети пръст а за шести! ;)
Ми аз до колкото виждам си е пети :-
ама не е "вълчи" ;D

JulyVell Siberians
Публикувано: 17 October 2007 - 07:16 PM

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 17 October 2007 - 07:27 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 17 October 2007 - 08:01 PM
Цитат
Цитат
Цитат
mrT това наистина не е вълчи пръст, това е една сладка възглавничка :wub: :P
Ето нашият вълчи пръст. Бленика има и на двата предни крака, до колкото знам може и на задните. :blink:
Става дума не за пети пръст а за шести! ;)
Ми аз до колкото виждам си е пети :-
ама не е "вълчи" ;D
??? Това към мен ли е??? Ако да не си спомням някъде да съм слагала термина " вълчи " :rolleyes:
Публикувано: 17 October 2007 - 08:06 PM
Цитат
Добре ще пратя и-мейл. А таксата на място там ли се плаща?
Публикувано: 17 October 2007 - 08:09 PM
Пак...
Публикувано: 17 October 2007 - 08:12 PM
Поздрави на всички сибирци от нас :P

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 17 October 2007 - 09:03 PM
Цитат
Цитат
Добре ще пратя и-мейл. А таксата на място там ли се плаща?
Ще попитам и ще ти кажа но като ходиш до БРФК клуба не е толкова далеч...има няма 10 мин пеша :P
Ето и малко снимки от мен
Прикачени файлове
-
Uini_Bandit.jpg (41.31K)
Брой сваляния: 169 -
Uini_Bandit2.jpg (55.2K)
Брой сваляния: 170
Публикувано: 17 October 2007 - 09:04 PM
??? Това към мен ли е??? Ако да не си спомням някъде да съм слагала термина " вълчи " :rolleyes:
[/quote]
:huh: За "вълчите" не :sviruka:

JulyVell Siberians
Публикувано: 17 October 2007 - 09:09 PM
[/quote]
[/quote]
:huh: За "вълчите" не :sviruka:
[/quote]
Ок,разбрахме се ...понякога става объркване като се цитират повече мнения ;)
Публикувано: 17 October 2007 - 09:13 PM
Публикувано: 17 October 2007 - 09:13 PM
Цитат
Пак...
Някои започват и на 6, други на 10. Спокойно, има време :blink:
North Face можеш да ги изтриеш, само трябва да цъкнеш на опцията

JulyVell Siberians
Публикувано: 17 October 2007 - 09:20 PM
Публикувано: 17 October 2007 - 11:03 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Мястото на провеждане на изложбата ще бъде обявено в момента когато ръководството на
БРФК обяви мястото на провеждане на CACIB-София.Специалката ще бъде на същото място но от 9.00 часа, за да може след това кучетата да участвуват и на CACIB-а.По назад в темата поясних и за съдията,посочих и емайл адреси за записване.За експертна оценка се допускат да участват кучета без родословие и кучета с бяло родословие от всички породи от 5 породна група.Записването за експертна оценка става на място.Кучета за експертна оценка се оценяват накрая след като свърши оценяването ня кучетата по каталог.Кучетата за експертна оценка не получават титли не участват в конкурси освен в конкурса за млад водач.
Първите 4 записани кучета са самоедите на г-жа Александра Сергиева!!!!С което печели и специалната награда на спонсора за първия записал се участник на изложбата.Определени са и по малки наградки за първите записали се от съответната порода.За да бъде актуална заявката е необходимо и да платите таксата за изложбата.Таксите са посочени в темата специалка за северни кучета в Изложби състезания календар.
Таксите за специалката се заплащат всеки четвъртък от 19 -21 часа на г-жа Катя Петрова
в кафе Ибис ул Дунав 7 /улицата се намира зад Датското посолство/.Или чрез пощенски запис на адрес:
София 1574 жк.Христо Смирненски Бл.44 Вх.Д ап.67 Катя Драганова Петрова
Не може ли на бюрото на БРФК да я запиша.. и кафето ми е далече и часа ми е неудобен при БКК-то. :(
И кое е мястото? Зала Христо Ботев ли? :huh:
Bini malka sladurano.V ofisana BRFK se zapisvat kuceta i se zaplashta taksa samo za CACIB-izlozbi i CAC izlozbi posoceni ot organizatorite.Za specialkite zapisvaneto stava po nacin posocen ot organizatora na specialkata.AZ napisah EMAIL ZA ZAPISVANE -ndavidovska@yahoo.fr ;vabank@mail.bg
kojto ne moze da dojde do kafeto izprashta poshtenski zapis na posocenija po gore adres.Znaci izprashtash zajavka po emajla i kato hodish do BRFK da se zapisvash za CACIB ,minavash pokraj Centralna poshta i puskash zapis za specialkata

Golden Nicol kennel
Публикувано: 18 October 2007 - 12:19 PM
А пък Юни и Бандит са страхотни. :wub:
Публикувано: 18 October 2007 - 01:29 PM
Тара също има пето пръстче на предните лапички, но не съм се опитвала да режа нокътчето или да го махам по някакъв начин.Малко дере при игра.
Да ви питам: защо често киха? Особено като започнем да си играем с нея у дома или навън-започва да киха по 10-на пъти. Това на какво се дължи-от космите си или от друго? Нормално ли е за хъските това? А определено не е болна.Поздрави на всички във форума!
Публикувано: 18 October 2007 - 01:49 PM
Айде след като разяснихме въпроса с пръстите да минем на друго. ;D
monenci спокойно и ние сме така. Казаха ми че най вероятно и е влязло прах в нослето, така че не се безпокой. Въпреки че 10 пъти е много, не мисля че е нещо сериозно, но..... не знам. По принцип е нормално, така че не се притеснявай
Поздрави на всички, а и North face хъскитата ви са просто прекрасни :wub: :->)