Цитат
За Ларе е късно, от нея пионерче няма да стане, ясно е това.... но следващото искам да е славейче хахахаха
Мисля да поканя Кити и стопанина и на гости в нас. Какво може да се очаква от кучето домакин, трябва ли да взема предпазни мерки за да предотвратя прерикания помежду им?
Да въпрос на характер е. "Славейчетата" се раждат "славейчета". Аз в същност имам две такива. Баща и дъщеря са. От същия татко имаме и други "славейчета", понякога директни потомци, понякога внуци. Поведението се предава по наследство и с подходящо обучение може да се постигне много. При хъскито типа нервна система се води холерико -сангвиничен тип, и при всеки индивид това преобладава в различна степен до сангвинико-холеричен тип. Според мен "славейчетата" (направо въведохме ново понятие хахаха) са именно от вторите. Те също имат типичното за хъски поведение, и като млади са също доста магаренца и темерутчета, но едни такива весели и добрички :blink: като цяло сравнително добре управляеми, което разбира се не значи, че ще ви липсват инфарктни ситуации с тях или ще оставят подреждането в къщи докато вас ви няма.
Относно гостито, да вероятно Лара ще ходи по петите на другото куче, да не би то нещо да с облагодетелства намирайки нещо в паничката и или да добара някоя играчка... така че може би ще се перчи, но ако не мземете да ги храните или да вадите играчките на Лара, може би няма да има конфликти. А може пък и да не съм права, защото всичко зависи от характера на самото куче и възникналите ситуации.