Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#441 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 February 2006 - 02:27 PM

Красота!!! w)
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#442 Потребителят е офлайн   hihik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 02:30 PM

Между другото, онази кошничка горе.. може ли да ми я прати някой? l) dribble w)

#443 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 02:44 PM

Аз вече си я резервирах l)
User's Signature

Качена снимка

#444 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 09 February 2006 - 03:02 PM

Цитат

Ама че са красиви. Рядко се вижда нещо по-хубаво от щастливи, боричкащи се хъскита.

(love) О,те още какви роли изпълняват почти не им остава време да се боричкат
Момченцето от първата снимка ги прави на рицари, после им крещи ,че той е Кинг Конг /това му е последен хит / и те са му слуги b) bl)
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#445 Потребителят е офлайн   Vabank Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 03:12 PM

Да не забравим за коронния "Нинджа-Самураа-ай!!!!" номер l)
Много съжалявам, че няма звукови приложения r) , ефектът си струва... b)
User's Signature

Качена снимка Почивайте в мир, мили ангели!

#446 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 03:28 PM

Сигурно е много хубаво да отраснеш с хъскита. w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#447 Потребителят е офлайн   hihik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 04:52 PM

Цитат

(love) О,те още какви роли изпълняват почти не им остава време да се боричкат
Момченцето от първата снимка ги прави на рицари, после им крещи ,че той е Кинг Конг /това му е последен хит / и те са му слуги b) bl)

b) b) b)

Хихихи не е лесно да си хъски, а? b)

#448 Потребителят е офлайн   cveti_an Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 08:35 PM

Сега:нека първо по въпроса за Вабанк:на мен много ми харесват и вашите кучета,аз споменах,че трябва да се вземат кучета от развъдници!!!!,а лично мое мнение,е че не ми харесва отглеждането в клетки и това ,че някои не мисли като мен.... ...на Коце уточнявам,че никаде не съм правила сравнение между аквариум и кучешки бокс,така че намесата беше излишна ..на Норт файс пък ще кажа:ти нали правиш разлика между кеннел в чужбина,които си показал и кеннел в БГ???? маи има огроооооооооооооооооомна разлика,която си личи на снимките иначе на всички много поздрави,кефите ме и не искам да се караме,а просто да обсъждаме кое е наи-добро за нашите любимци,нали така? super best

#449 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 09 February 2006 - 08:40 PM

Моля, пишете на български !!!

#450 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 09 February 2006 - 09:18 PM

Цитат

Сега:нека първо по въпроса за Вабанк:на мен много ми харесват и вашите кучета,аз споменах,че трябва да се вземат кучета от развъдници!!!!,а лично мое мнение,е че не ми харесва отглеждането в клетки и това ,че някои не мисли като мен....  ...на Коце уточнявам,че никаде не съм правила сравнение между аквариум и кучешки бокс,така че намесата беше излишна ..на Норт файс пък ще кажа:ти нали правиш разлика между кеннел в чужбина,които си показал и кеннел в БГ???? маи има огроооооооооооооооооомна разлика,която си личи на снимките  иначе на всички много поздрави,кефите ме и не искам да се караме,а просто да обсъждаме кое е наи-добро за нашите любимци,нали така?  super best

Ами правя азщото и съм работила в kennel в чужбина и наистина знам за какво става дума най-вече за тези които съм дала снимки + Vallee de Morava -France
Там и в Испания се гледат и като бройка най-много хъскита и съм имала щастието да ги видя отблизо и да видя и как се работи в такива развъдници.И мога да ти кажа какви са основните разлки
1разлика - размер на дворовете
Другото изобщо не е чак толкова розаво колкото си го мислиш.
А аз пък искам да те питам ти дали правиш разлика м/у човек/развъдник /гледащ кучета в апартамент и голям развъдник даже айде не и толкова голям! И при това сравнение разликите са повече от ооооооооооооооооооогромни не само в класите на кучетата l) И аз не искам да се карам но да ми се сравнява разъдник с двайсет кучета с човек,който гледа две кучета в апартамент /изключвам съсобственостите по другите апартаменти /е направо налудничаво. Такива в Европа няма!!!!

Цитат

просто да обсъждаме кое е наи-добро за нашите любимци,нали така?

Най - доброто е да са обичани и здрави w) Лично аз съм щастлива,че кучетата ми живеят навън близко до своята природа, козината им е супер особено сега!!!
А тебе какво те притеснява от снимките cl) да вярно е че не са от сезона а от пролетта но ми е любопитно явно имаш някакъв надявам се личен опит или така са ти казари топразвъдчици?
И друго в този ред на мисли ще ми кажеш ли с какво е по нещасно кучето което живее на двор и това в апартамент ? Първо аз ще кажа моето мнение
И при двата вида отглеждане кучета ще получават еднаква доза любов, през зимата едните са на парно а другите за снега и аз лично мисля че и дата вида външни и вътрешни се полагат еднакви грижи даже аз по двасет отгоре l) Поне аз полагам и семейството ми също ние сме по 5-6часа с кучетата си .
И друго ми е чудно ако едно хъски е затворено през деня в коридора на апартамента докото стопаните му са на работа до вечерта ,кое го отличава като движение от кучето във воалиера? С тази разлика ,че някой живеят свободно и само вечер се прибират да спят във воалиери super best
И все пак аз лично смятам,че няма лошо едно хъски /когато е едно / да живее в апартамент но и не виждам нищо лошо когато живеят в развъдник. А даже и познавам хора,които пък пак живеят в къщо кучето им е само едно по цял ден е свободно но ако те излизат га затварят във воалиера с малко дворче...това също го има
Това е от мен засега ето и снимка от Френски развъдник

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#451 Потребителят е офлайн   cveti_an Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 February 2006 - 09:36 PM

! За сужаление нямам опит,туи като отглеждам дете на Ъ години,но вече му доиде времето да отгледам и ь животинче :))))наистина не мога да буда компетента,така ,както сте вие,развудниците,аз мога само да се поуча от вашия опит,затова и ми е толкова интересен този форум....надявам се,не сум засегнала някои от вас,всички развудници са добри,те все пак са РАЗВУДНИЦИ и с нешто са заслужили своето име...аз например от мнооого дулго време се запознавам с породата,но както казах,просто не му беше дошло времето да си взема,сега смятам да го направя...за апартамента си права естествено!Просто ми е грозен самия факт"клетка"....иначе се сугласявам,че е ь000 пути по-добре на вун(особено за тази порода),отколкото в апартамент с оште Ъ души и оште Ч кучета например ..........а,прави ми впечатление,че има някаква вражда между развудниците,а не би трябвало...все пак всички за една кауза се борите-качествени кучета

#452 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 09 February 2006 - 09:47 PM

cveti_an, моля, пишете на български !!!

#453 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2006 - 09:49 PM

Цвети,мила w) и аз три години гледах повече синът ми от колкото помагах в семейния развъдник и те разбирам напълно b) Хъскито е идеално за деца.
Вражда...едва ли просто е нормално да има конкуренция,понякога сърдити,недоволни но смея да се похваля ,че точно заради нея нашата порода е толкава развита и върви напред и вече имаме и награди от Европейските първенства super
User's Signature

Качена снимка

#454 Потребителят е офлайн   cveti_an Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 February 2006 - 02:21 PM

Ясно!Разбрах вси4ко:)))))...И запо4нах да се сугласявам с вас super 4ак днес успях да про4ета целия форум и ми станаха ясни оште много неща,за което се радвам.....само не разбирам защо ги изкараха наи-непослушните,наи-дивитв ку4ета,които ядат маси,килими,ка4ват се по масите,бягат,не слу6ат стопаните и още мнооооооооооого мога да цитирам:))))))))) толкова ли е стра6но да отглейдаш хаски? oleeee не стига и малката,4е ми рисува по килима,ами и сега сте баде изяден ouu worthy ....и друго,бялото хаски с какви о4и е кафеви или сини,или това няма зна4ение,те рядкост ли са?хаиде,поздрави на вси4ки d)

#455 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2006 - 03:54 PM

Цитат

толкова ли е стра6но да отглейдаш хаски?

/Аз нямам но много искам/но мисля че то е много умна,красива и любвеобилна порода.
User's Signature

Качена снимка

#456 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2006 - 07:14 PM

Ами хъскитата са хитра порода super От моя опит съм си извадила извод,че за възпитанието на малкото хъски е най -важен бебешкия период 3-6м. тогава то е най-податливо на обучение.Ако като малко му се създадът ясен режим,ясни команди и се внимава с разглезването мисля,че няма ад имате проблеми после. Трябва ясно да се покаже кой е шефа. А иначе за разните поразийки b) ,че кое ли бебе не ги прави независимо от коя порода.

Цитат

и друго,бялото хаски с какви о4и е кафеви или сини,или това няма зна4ение,те рядкост ли са?

Очите нямат никакво значение r) независимо от цвета.А конкретно за белия цвят да той наистина е по рядък от другите .....ние имаме две мъжки бели кучета единия се казва Ардън със сини очи на 5г и 9м. w) а другия Аризона /накратко / той е бял със светло кафяви очи ....това е той като по малък (love)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  Arizona.jpg (29.15K)
    Брой сваляния: 102

User's Signature

Качена снимка

#457 Потребителят е офлайн   cveti_an Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 February 2006 - 07:43 PM

Прекрасен е!Направо великолепен! (love) благородно ти завиждам super best е,това е резултат на големиа труд,които сте полозили....Браво,отново victoryVVV
и мерси за инфото:)

#458 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2006 - 07:49 PM

Цитат

Прекрасен е!Направо великолепен! (love) благородно ти завиждам super best е,това е резултат на  големиа труд,които сте полозили....Браво,отново victoryVVV
и мерси за инфото:)

Благодаря ако си свободна заповядай на изложбата на 19.02 -САС София и ще го видиш това бяло чудо Аризончо-оризончо както му викам аз l) Ще го избеля с Аче и сме там l) l) l)
User's Signature

Качена снимка

#459 Потребителят е офлайн   North Light Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 February 2006 - 12:24 AM

Здравейте :)
Помислих добре върху всички ваши съвети и след голямо обсъждане решихме да си вземем кученцето от развъдник :)
Да си призная честно отначало се почувсвах малко кофти,защото бях с нагласата,че съвсем скоро ще си вземем мъника...но думите на hihik определено ми повлияха :"Най-сигурно си е от развъдник. Всъщност височината е най-малкия проблем. От развъдник ще вземеш ЗДРАВО, уравновесено кученце, което ше е гледано с любов и КОМПЕТЕНТНО . Самият развъдник ще ви даде съвети, ще ви напътства в началото за доброто на малкото. Две мнения по въпроса просто няма, ако искате здраво (отново да подчертая този факт) кученце, по-добре е да се обърнете към хора, които се занимават сериозно и с любов с кучета.

Колкото до цената, по-добре е да предвидите третата сума. Ако ще да се наложи известно време да събирате пари и да се наложи да изчакате малко. Ако искате всичко описано горе, времето е без значение."
Да,наистина искам да си взема малкото вълче колкото се може по-скоро,но някак си се осъзнах,че това е малко егоистично от моя страна-така де-държах се като малко дете,което няма търпение желанието му да стане реалност :) Сега съм твърдо решила да се въоръжа с търпение и да дочакам подходящото кучило (което ще стане сигурно чак през пролетта :( )
П.П.Коце,мерси-определено ще ми е нужен успех в начинанието :)

#460 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2006 - 11:05 AM

North Light Поздравления за търпението и правилното решение super
Така ще имаш време да опознеш породата и нейните особености и да ве влюбиш още повече (love) Аз съмата съм чакала някой от моите кучета да ги взема по една година r) А сега имам радостта да познавам и момиче от форума,която търпеливо чака своето мечтано бебе хъски вече....5/6месеца че май и повече и през това време научи много полезни неща за породата и когато бебето дойде при нея тя ще е напълно подготвена за него bravoS w)
User's Signature

Качена снимка

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »