Dogo Argentino
Публикувано: 05 January 2007 - 04:17 PM
Браво, браво и на вас и на кученцето и на майките и на дечицата! Това е много хубаво и е много добре за бебока, че ще свикне да играе с децата, да се държи добре с тях bravoS w) bravoS

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 05 January 2007 - 04:49 PM
Много се радвам на такива клипчета w) БРАВО shnorhi bravoS Само така super best cheers
Публикувано: 08 January 2007 - 08:22 PM
искам да попитам на каква възраст спира да расте на висо4ина догото,и искам да разбера кое е холката ,имам още един въпрос,ку4ето на снимката е на 7 месеца,искам да знам задните краиници не са ли по дълги от предните,и се образува леко вдлъбнатина по средата.
Прикачени файлове
-
ABCD0010.JPG (49.02K)
Брой сваляния: 63
Публикувано: 08 January 2007 - 11:02 PM
Цитат
искам да попитам на каква възраст спира да расте на висо4ина догото,и искам да разбера кое е холката ,имам още един въпрос,ку4ето на снимката е на 7 месеца,искам да знам задните краиници не са ли по дълги от предните,и се образува леко вдлъбнатина по средата.
На 9 - 10 месеца догото е на 90% от размера си. Някои твърдят, че и спира напълно развитието на височина.
Наскоро четох изказване на титуляра на един от водещите развъдници в Европа, който съветваше новите собственици на дого, да скрият кучетата си от хорските погледи докато не навършат поне 10 месеца.
На възраст от 7 месеца е малко рано да се обсъжда кучето, още повече по една снимка...
В зряла възраст холката трябва да е на нивото на крупата.
Поне от това, което се вижда от снимката, кучето се развива нормално и добре.
Публикувано: 09 January 2007 - 09:56 AM
По-голямото кръгче е холка, по-малкото крупа. Нали са така, несъм им объркала местата?
Прикачени файлове
-
holka_krupa.JPG (11.54K)
Брой сваляния: 58

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 09 January 2007 - 09:35 PM
Цитат
Цитат
Много се радвам на такива клипчета w) БРАВО shnorhi bravoS Само така super best cheers
d) ей, какво ще ми кажеш за моето куче, не знам с какво да го храня ?
Здравей sneji_suni ! Не виждам какво общо има цитата с храната на едно куче bl) Какво да ти кажа за твоето куче bl) недоумявам. Даже и на снимка не съмго виждал. А да го видя невиждам какво мога да ти кажа r)
П.С. За храната си питал и на правелните места. Там има хора които наистина могат да ти дадът добър съвет 1super
Публикувано: 10 January 2007 - 08:07 PM
Слушахте ли новините тази вечер, в англия разгромили мрежа отглеждаща питбули за боеве. И наште дупедавци журналистите прокараха идея породи от вида на питбул и дого аржентино да бъдат забранени и у нас. Стига с тази целенасочена информация хора. Не предизвиквайте гнева на една от най-големите гилдии - тази на кучкарите. Ние също можем да "хапем". И кучешката захапка ще ви се стори като ухапване от комар в сравнение с наща. Намерете си други теми за разискване. bash
Има лоши хора, които обучават животните за такива цели.От тях трябва да се търси отговорност, а не от клетите създания. d)
Има лоши хора, които обучават животните за такива цели.От тях трябва да се търси отговорност, а не от клетите създания. d)

www.infidance.com
Публикувано: 10 January 2007 - 08:13 PM
Цитат
Да,така е a) има гадни хора на този свят и то много!!!Не трябва да се наказват кучетата а тези които ги превръщат в зверове като тях самите!!! bash
Публикувано: 11 January 2007 - 09:33 AM
Ние тук хубаво си говорим, но въпросът е, че никой от тези хора, които не искат и не обичат тези кучета няма да отвори форумът и да се вслуша в това, което пишем тук. Мисля за някаква идея да направим малко реклама на нашата порода по някакъв начин, очаквам и от вас идеи и предложения r)