Dogo Argentino
Публикувано: 18 January 2005 - 12:02 AM
И кажи за какво точно искаш дого...изложби, домашен любимец или с други цели?
Нории Ели,и аз имам честта да се снимам с него b) Като звездите на БГ l) Дори да го водя и да се глезим w)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 18 January 2005 - 11:10 AM
Няма лоши кучета !!!те са такива каквито ние ги моделираме
Как не сме се засекли там - ние ходим вече 7 години r)

what will be to be.....[br][br]
Публикувано: 18 January 2005 - 11:42 AM
Публикувано: 18 January 2005 - 12:01 PM
еееееееееее жалко че не сме се познавали,но ти липсват снимки на Карина,Прилепа,Доро,Касчей и май ще забравя някой --общо взето това е морската тумба кучета все породи "убийци"правещи си купона на пясъка или във водата без да създават проблеми за околните,напротив почиващите около нас им се радваха и редовно си правеха снимки.
Е, понякога има и хър мър,но винаги сме овладявали нещата r)
Имам снимки,но на фото лента,ще питам как да стане и да кача някои да видят хората че догото е наистина е свестно куче r)

what will be to be.....[br][br]
Публикувано: 18 January 2005 - 12:45 PM
dogoman - пусни снимки на Черо като "куче убиец на докторица с ръкав",а също и как прескачат препятсвията с моите фльорци и лабрадора b)
n) , оздравя ли или още се бориш с грипа...
Публикувано: 18 January 2005 - 01:42 PM
Цитат
Това не го разбрах bl) b)
Аааа чакай малко...реутаните май почват да подгряват-искаш да кажеш на мене и на ТЕДИ че имаш възможност да се глезиш с известно куче, тъй ли? r) d)
Цитат
И аз си мечтая такива неща ама за друга порода r)
Публикувано: 18 January 2005 - 02:17 PM
кога ще доведеш Черо ,Габи си "точи" млечните зъби върху Шера b) ,
а от него сигурно ще се уплаши - нищо че е добричък и го е виждала b) ... бебе е...
Публикувано: 18 January 2005 - 03:05 PM
Това е Черо(сори за лошото качество но нямам скенер и снимам рисунките с цифров фотоапарат-без светкавица, защото графита се отразява)Имам разрешение да поствам тук тази рисунка!(за тези които негодуват b) )

И едно игриво "куче убиец"

Публикувано: 18 January 2005 - 03:36 PM
А тези снимки с препятствията при тебе ли са,trenertg?(в твоето училище)Много е послушен Черо.
А за специалката, аз я очаквам с голямо нетърпение!
Коки, от къде е Диабло?И не каза какво дого ще си взимаш...
А между другото и аз често ходя на Равда!Това лято пропуснах,но миналото бях и се надявам следващото да отида пак.Странно как Сепо не ми е направил впечатление (I LOVE THIS DOG! w) )
Ели правилно си разбрала за снимането;)
За рисунките ти казах...

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 18 January 2005 - 03:52 PM
и искам да го видя като пристигне w) ,жалко че няма да е в Сф. да го намачкам b)
Публикувано: 18 January 2005 - 03:59 PM
надявам се Златан да ги пусне скоро и да се посмеем много е смешен Черо ,когато го карат да прави нещо ,което не му е по - сърце... b) ,особено в жега
Публикувано: 18 January 2005 - 04:03 PM
Кучето ще е от Босна и херцеговина!Но да не казвам нищо, за да бъде изненада b)
Бях написала Италянско, но съм объркала...
А досега гледах клипчета (мерси бате ;) ) с догота...направо ме изумяват.Може да пуснем някои от тях тук, или във видеотеката...
Дого,като работно куче,като водач на слепи,естествено като ловно и куче което висеше на ръкава на някой доктор l)
А за характера съм много съгласна!
Еми ако не иска той аз ще ги пусна;)
Да той ми е разказвал, че само и само да не го карат да прави едно и също нещо ще го направи l)

Публикувано: 18 January 2005 - 05:49 PM

Напред и нагоре
Публикувано: 18 January 2005 - 06:06 PM
nike,здравей и добре дошъл/дошла!Разкажи нещо повече за твоето дого!Мъжко или женско, кои са родителите и тн...Кажи какво по-точно те интересува, защото както казах в началото мога много да говоря b) Основните неща си ги пише в началото на темата иначе.Имаш ли снимка на твоето кученце?

Публикувано: 19 January 2005 - 01:14 PM
Цитат
Значи боя с кучета е позволен??Е тия неща не ги уважавам.Помня баща ми беше ходил на бой между дого и питбул...Никое куче не спечели, но догото умря след около 3 дена от загуба на кръв. a)