Dogo Argentino
Публикувано: 23 January 2005 - 10:21 PM
Но и да коментираме и да не коментираме истината е че явно тази жена ще търпи последствията. Въпросът е може ли да се помогне с нещо. Да се огласи този случай да се разбере поне цялата истина. Тези хора явно са живели под някакво напрежение доста време.
Незнам ако напишем всички по едно писмо до някой вестник или .... незнам какво мислите??????
Публикувано: 23 January 2005 - 10:50 PM

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 23 January 2005 - 10:53 PM
Цитат
Но и да коментираме и да не коментираме истината е че явно тази жена ще търпи последствията. Въпросът е може ли да се помогне с нещо. Да се огласи този случай да се разбере поне цялата истина. Тези хора явно са живели под някакво напрежение доста време.
Незнам ако напишем всички по едно писмо до някой вестник или .... незнам какво мислите??????
Май сме писали по едно и също време с една и съща мисъл ;) Съгласна съм.Статията е малко съкратена, защото иначе е много дълга.Наистина незнам как са търпяли тези хора 3 години под такова напрежение, но се надявам скоро да се оправят нещата.

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 24 January 2005 - 01:53 PM

Напред и нагоре
Публикувано: 24 January 2005 - 03:33 PM
Аz съ6то съм zапленена от теzи великолепни и благородни ку4ета и бих желала да раzбера какви са условията при zакопуване на такова?
Има ли договор м/у раzвъд4икът и новият стопанин и какво съдържа той?
Как стой положението с у6ите?Бих ли могла да zакупя ку4енце с ве4е копирани у6и?
Благодаря предварително...и да не пропусна каква е цената на иzложбен много перспективен екzемпляр на около 4 до 6 месе4на въzраст?
Публикувано: 24 January 2005 - 03:58 PM
Значи за условията и договора нека DogoMan да ти обясни, а за другите неща...
За ушите зависи от кого го купуваш. А и ако искаш направо с купирани уши трябва да чакаш и да търсиш...Според мене за времето което ще чакаш можеш и ти да ги купираш. Защо държиш кученцето да е направо с купирани уши? За сега няма актуални кученца на такава възраст обаче. За изложбен и много перспективен екземпляр мога да те ориентирам между 1500 и 2500 евро(не става въпрос за България).Цената на такова Българско куче мисля че е ОКОЛО 500 лева. Говорим все пак за много перспективно куче. За възрастта обаче, както казах засега няма актуални кученца на тази възраст.
По въпроса за Джеймс си давам срок до утре да съм намерила вече телефоните и адресите на някои вестници!Немога да знам истината и да стоя отстрани със скръстени ръце и само да цъкам колко е проста държавата. Може да не направя нищо, но ще дам колкото мога!

Публикувано: 24 January 2005 - 11:23 PM
Цитат
Значи за условията и договора нека DogoMan да ти обясни, а за другите неща...
За ушите зависи от кого го купуваш. А и ако искаш направо с купирани уши трябва да чакаш и да търсиш...Според мене за времето което ще чакаш можеш и ти да ги купираш. Защо държиш кученцето да е направо с купирани уши? За сега няма актуални кученца на такава възраст обаче. За изложбен и много перспективен екземпляр мога да те ориентирам между 1500 и 2500 евро(не става въпрос за България).Цената на такова Българско куче мисля че е ОКОЛО 500 лева. Говорим все пак за много перспективно куче. За възрастта обаче, както казах засега няма актуални кученца на тази възраст.
По въпроса за Джеймс си давам срок до утре да съм намерила вече телефоните и адресите на някои вестници!Немога да знам истината и да стоя отстрани със скръстени ръце и само да цъкам колко е проста държавата. Може да не направя нищо, но ще дам колкото мога!
Желая кученцето да е с копирани уши,защото в страната в която живея е забранено,а и нямам възможност да стоя в Бг един,два месеца до като раните на кученцето заздравеят.
Питаш защо искам кученце от Бг ли,ами много просто,защтото смятам,че имаме качественни Догота и желая да подкрепя по този начин разваждачите на Дого Аржентино у нас!
Отглеждала съм Дого и знам,че не биха нападнали човек ако стопанинът им не е в опастност така,че за мен случаят с Джеймс е повече от ясен,отново корупции и беззаконие...нищо ново за жалост :(
Публикувано: 25 January 2005 - 01:06 AM
Публикувано: 25 January 2005 - 09:50 AM
d) догоман кога ще дойдете да си играем - габи вече е във форма и иска да си хапне дого bl)
Публикувано: 25 January 2005 - 05:52 PM
Цитат
споко той е голям b) , пък и жилав
Публикувано: 25 January 2005 - 08:04 PM
Цитат
mik, мненията ни за качеството на породата в България, се разминават. Но, това е друг въпрос... Иначе, тук има два развъдника, които наистина работят. Във Варна - "Де Медалор", на Красимира Герджикова и Добромир Йорданов /който е и представител на клуба и отговорник по развъдната дейност за региона/. В София - "Дани ди Перла", на Йордан Божилов. Ако искаш да се свържеш с тях, ще ти дам телефони.
Може и да греша,но кучетата от порода Дого Аржентино който съм виждала лично бяха повече от прилични,дори много добри смея да твърдя!
Защо смяташ,че няма добри кучета,кой си,занимаваш ли се с породата или си само наблюдател?
Просто любопитствам :)))
Публикувано: 25 January 2005 - 08:30 PM
Кучето, днес неможах да се видя с Радостина, а без тя офицялно да ми разреши да се намеся, аз съм с вързани ръце.Надявам се утре вече да я намеря!Сигурно си мислите, че съм несериозна, като се бавя, но аз съм съвсем сериозна и няма да остана със завързан език d) (ако ми се разреши разбира се)