Dog.bg Форуми : Dogo Argentino

Към съдържанието

Dogo Argentino

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (119 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Dogo Argentino

#81 Потребителят е офлайн   nori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 January 2005 - 08:19 PM

Пълен тъпанар е тоя полковник!Догото да му беше отхапало главата освен оная работа! a)

#82 Потребителят е офлайн   Ky4eTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2005 - 10:21 PM

Аз четох писмото на собственичката на Догото в "Моят приятел кучето". Тя пише че никой от нейния вход няма да свидетелства с-у полковника, тъй като са му подчинени /блока е военен/. За съжаление смятам че проблемът е за доказване на надмощие и власт от страна на този полковник. А не проблем с кучето /което явно е било провокирано по всякакъв начин само с цел да се случи това и да бъде премахнато/. Това е един комплексиран човек който мисли че жилищния му блок е една казарма и всички са подредени по чинове/военни/. И той може да има куче което да си прави каквото иска, но другите трябва да получат неговата "благословия".
Но и да коментираме и да не коментираме истината е че явно тази жена ще търпи последствията. Въпросът е може ли да се помогне с нещо. Да се огласи този случай да се разбере поне цялата истина. Тези хора явно са живели под някакво напрежение доста време.
Незнам ако напишем всички по едно писмо до някой вестник или .... незнам какво мислите??????
User's Signature

Качена снимка

#83 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 23 January 2005 - 10:50 PM

Ами аз се чудя за едно нещо, ама незнам дали ще се получи.Ще се разтърся из мейлите и се надявам да намеря нещо на някой по-известен БГ вестник и ще попитам Радостина Тонева и стопанката на догото дали са съгласни и ако дадат разрешение ще опитам да направя едно добро дело, което няма да е добро само за догото, ами и за кучетата попринцип ако стане разбира се, но няма да говоря предварително...тва е само идея. d)
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#84 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2005 - 10:53 PM

Цитат

Аз четох писмото на собственичката на Догото в "Моят приятел кучето". Тя пише че никой от нейния вход няма да свидетелства с-у полковника, тъй като са му подчинени /блока е военен/. За съжаление смятам че проблемът е за доказване на надмощие и власт от страна на този полковник. А не проблем с кучето /което явно е било провокирано по всякакъв начин само с цел да се случи това и да бъде премахнато/. Това е един комплексиран човек който мисли че жилищния му блок е една казарма и всички са подредени по чинове/военни/. И той може да има куче което да си прави каквото иска, но другите трябва да получат неговата "благословия".
Но и да коментираме и да не коментираме истината е че явно тази жена ще търпи последствията. Въпросът е може ли да се помогне с нещо. Да се огласи този случай да се разбере поне цялата истина. Тези хора явно са живели под някакво напрежение доста време.
Незнам ако напишем всички по едно писмо до някой вестник или .... незнам какво мислите??????

Май сме писали по едно и също време с една и съща мисъл ;) Съгласна съм.Статията е малко съкратена, защото иначе е много дълга.Наистина незнам как са търпяли тези хора 3 години под такова напрежение, но се надявам скоро да се оправят нещата.
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#85 Потребителят е офлайн   DogoMan Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group

Публикувано: 24 January 2005 - 12:44 AM

...
User's Signature

Качена снимка

#86 Потребителят е офлайн   Koki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2005 - 01:53 PM

Dogoman, искам още снимки на кучето от аватара ти, това е заповед a) Ха, просто снимката е уникална и ако имаш някакви други се считай за помолен да ги изпратиш. Иначе за идеята на In4eto с вестника съм твърдо за. Трябва тези истории да станат публични, но не само от страната на "потрадалия". Ако някои има добра идея и нужда от помощ да я сподели, защото все пак както е казал народа - "Много сме, силни сме" и всеки би помогнал с каквото може!
User's Signature

Напред и нагоре

#87 Потребителят е офлайн   DogoMan Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 January 2005 - 02:47 PM

...
User's Signature

Качена снимка

#88 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2005 - 03:33 PM

Здравейте b)
Аz съ6то съм zапленена от теzи великолепни и благородни ку4ета и бих желала да раzбера какви са условията при zакопуване на такова?
Има ли договор м/у раzвъд4икът и новият стопанин и какво съдържа той?
Как стой положението с у6ите?Бих ли могла да zакупя ку4енце с ве4е копирани у6и?
Благодаря предварително...и да не пропусна каква е цената на иzложбен много перспективен екzемпляр на около 4 до 6 месе4на въzраст?

#89 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2005 - 03:58 PM

Здравей, mik!
Значи за условията и договора нека DogoMan да ти обясни, а за другите неща...
За ушите зависи от кого го купуваш. А и ако искаш направо с купирани уши трябва да чакаш и да търсиш...Според мене за времето което ще чакаш можеш и ти да ги купираш. Защо държиш кученцето да е направо с купирани уши? За сега няма актуални кученца на такава възраст обаче. За изложбен и много перспективен екземпляр мога да те ориентирам между 1500 и 2500 евро(не става въпрос за България).Цената на такова Българско куче мисля че е ОКОЛО 500 лева. Говорим все пак за много перспективно куче. За възрастта обаче, както казах засега няма актуални кученца на тази възраст.

По въпроса за Джеймс си давам срок до утре да съм намерила вече телефоните и адресите на някои вестници!Немога да знам истината и да стоя отстрани със скръстени ръце и само да цъкам колко е проста държавата. Може да не направя нищо, но ще дам колкото мога!
User's Signature

#90 Потребителят е офлайн   Koki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2005 - 10:46 PM

Dogoman, благодаря за link-овете, кучето наистина е страхотно.
In4e, кажи какво си направила с вестниците, пожелавам успех и ако мога с нещо да помогна, ще го направя с удоволствие. Good luck!!!!
User's Signature

Напред и нагоре

#91 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 24 January 2005 - 11:23 PM

Цитат

Здравей, mik!
Значи за условията и договора нека DogoMan да ти обясни, а за другите неща...
За ушите зависи от кого го купуваш. А и ако искаш направо с купирани уши трябва да чакаш и да търсиш...Според мене за времето което ще чакаш можеш и ти да ги купираш. Защо държиш кученцето да е направо с купирани уши? За сега няма актуални кученца на такава възраст обаче. За изложбен и много перспективен екземпляр мога да те ориентирам между 1500 и 2500 евро(не става въпрос за България).Цената на такова Българско куче мисля че е ОКОЛО 500 лева. Говорим все пак за много перспективно куче. За възрастта обаче, както казах засега няма актуални кученца на тази възраст.

По въпроса за Джеймс си давам срок до утре да съм намерила вече телефоните и адресите на някои вестници!Немога да знам истината и да стоя отстрани със скръстени ръце и само да цъкам колко е проста държавата. Може да не направя нищо, но ще дам колкото мога!

Желая кученцето да е с копирани уши,защото в страната в която живея е забранено,а и нямам възможност да стоя в Бг един,два месеца до като раните на кученцето заздравеят.
Питаш защо искам кученце от Бг ли,ами много просто,защтото смятам,че имаме качественни Догота и желая да подкрепя по този начин разваждачите на Дого Аржентино у нас!

Отглеждала съм Дого и знам,че не биха нападнали човек ако стопанинът им не е в опастност така,че за мен случаят с Джеймс е повече от ясен,отново корупции и беззаконие...нищо ново за жалост :(

#92 Потребителят е офлайн   DogoMan Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 January 2005 - 12:28 AM

mik, знам, че си фен на породата от доста време. Зная и за това, че си гледала дого... Но нали се занимаваш с немски овчарки?
Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#93 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 25 January 2005 - 01:06 AM

...

#94 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 25 January 2005 - 09:50 AM

хей мик здравей b), ще помогнеш ли да напишем новости за нок в нашата част,

d) догоман кога ще дойдете да си играем - габи вече е във форма и иска да си хапне дого bl)

#95 Потребителят е офлайн   DogoMan Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 January 2005 - 10:16 AM

...
User's Signature

Качена снимка

#96 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2005 - 02:18 PM

Да остави малко и за Бъко малката Габи;)
User's Signature

#97 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 25 January 2005 - 05:52 PM

Цитат

Да остави малко и за Бъко малката Габи;)

споко той е голям b) , пък и жилав

#98 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 25 January 2005 - 08:04 PM

Цитат

trenertg, къде се изгубихте? Не ви видях сутринта. Само Габи има оправдание, че е малка и не се вижда от снега!

mik, мненията ни за качеството на породата в България, се разминават. Но, това е друг въпрос... Иначе, тук има два развъдника, които наистина работят. Във Варна - "Де Медалор", на Красимира Герджикова и Добромир Йорданов /който е и представител на клуба и отговорник по развъдната дейност за региона/. В София - "Дани ди Перла", на Йордан Божилов. Ако искаш да се свържеш с тях, ще ти дам телефони.

Може и да греша,но кучетата от порода Дого Аржентино който съм виждала лично бяха повече от прилични,дори много добри смея да твърдя!
Защо смяташ,че няма добри кучета,кой си,занимаваш ли се с породата или си само наблюдател?
Просто любопитствам :)))

#99 Потребителят е офлайн   Ky4eTo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2005 - 08:21 PM

In4eTo свърза ли се с вестник. Дръж ни в течение.
User's Signature

Качена снимка

#100 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2005 - 08:30 PM

Мик,кажи кои кучета си видяла?Помниш ли им имената?Някога е имало една Еротика между нашите кучета...тя доколкото знам е била много добра, но за съжаление немога да я видя вече, освен на снимка...Имаше и още едно също добро...от Аржентина, но сега точно немога да се сетя как се казваше...
Кучето, днес неможах да се видя с Радостина, а без тя офицялно да ми разреши да се намеся, аз съм с вързани ръце.Надявам се утре вече да я намеря!Сигурно си мислите, че съм несериозна, като се бавя, но аз съм съвсем сериозна и няма да остана със завързан език d) (ако ми се разреши разбира се)
User's Signature

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни