Dogo Argentino
Публикувано: 01 February 2005 - 11:49 PM

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 01 February 2005 - 11:50 PM

Публикувано: 02 February 2005 - 01:12 PM
абе честно казано и аз незнам точно какво, така че няма да ви казвам, за да не ви излъжа. b)
само знам, че това е представата за бойно куче в Русия.тая снимка я свалих, зщото ми хареса.но съм почти сигурна, че не е стаф. r) а пък и те много си приличат.
само знам, че това е представата за бойно куче в Русия.тая снимка я свалих, зщото ми хареса.но съм почти сигурна, че не е стаф. r) а пък и те много си приличат.

Публикувано: 02 February 2005 - 01:44 PM
Здравейте,интересуваме дали имат някаква роднинска връзка за да можем да ги кръстосаме ,че да излезе нещо хубаво като екстерыр,ако искаш мога да напиша имената на родителите с техните дедил.Ако времето позволи се надявам другата седмица да дойда до София защото имам оговорка с госпожа Тонева и ако желаеш и имаш време може дати звънна и да се видиме да си погово риме.Като гледам несъм единственият запален по тази порода и това ме радва.
Публикувано: 02 February 2005 - 01:56 PM
Кучетоми се казва MORIS DE MARKIZ роден е на 27.07.2000г. също имам и женско дого Teresa de medalor ,родена на 06.05.2001г.Морис съ го водил на изложба в Пловдив на 31.03 2001г.Ако някой от вас е присъствал на нея може да гое видял и много се надявам изложбитемного да сасе променили от тогава.
Публикувано: 02 February 2005 - 02:08 PM
Иво, от къде си?
По повод различните дейности, за които се исползва дого поствам филмче от руско куче-Аджилити!

Надявам се скоро и в България да има Аджилити, а дали ще има Дого, което да се състезава е въпрос на интереси...
По повод различните дейности, за които се исползва дого поствам филмче от руско куче-Аджилити!
Надявам се скоро и в България да има Аджилити, а дали ще има Дого, което да се състезава е въпрос на интереси...

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ