Dogo Argentino
Публикувано: 22 January 2007 - 09:16 AM

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 23 January 2007 - 07:38 PM
Публикувано: 24 January 2007 - 10:10 AM
П.С. seniorita^^^ това не са ли уроци за напреднали ? cheers
Публикувано: 24 January 2007 - 10:58 AM
Прикачени файлове
-
DSC00096.JPG (42K)
Брой сваляния: 56
Публикувано: 24 January 2007 - 01:00 PM

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 24 January 2007 - 01:25 PM
Ето една Деа, която се разправя с двама досадници-Лексис и Ларон. Качеството е ужасно s)
ВИДЕО
ВИДЕО 2
Качих и видеото от пловдив, но ще бъде валидно след около половин час. Ето линкът:
Вирус - Пловдив

Публикувано: 24 January 2007 - 11:26 PM
Публикувано: 25 January 2007 - 09:44 AM
Първо да направя едно уточнение- не съм притежател на дого, но много харесвам породата! Имам мъжки азиатец. (Това, като пояснение). Инче, може би не ме помниш, веднъж сме се виждали за кратко на една среща на дог.бг, но тогава азиатеца ми беше бебе, на 3,4 месеца. w) Лекси е станал невероятен.
DogoMan[B], въпроса ми е как съжителстват двете мъжки кучета и то доминантни, като догото? Със сигурност вече са си изградили йерархия, но това не е гаранция, че по-младия не се опитва да отнеме лидерската позиция на водача. r)
Публикувано: 25 January 2007 - 10:52 AM
Цитат
Наистина е станал много голям, може би не е по едър от Черо, но колкото него. Страхотно куче става, много ми се иска да го видя на живо. b)
Публикувано: 25 January 2007 - 01:55 PM
Цитат
В къщи аз съм голямото лошо куче, останалите - след мен. b) b) b)
Черо още в началото взе страха на Ел Кан. За сега се търпят, играят и т.н., но малкия има много силен характер и няма дълго да продължи хармонията. Наложил съм строги правила - игрите само навън, в къщи положението е друго. Те си имат територия, чийто граници ежедневно напомняме какви са. Храненето как става, реда им за извеждане, наградите и т.н., изключения за тия неща - никога. Иначе ще имаме проблем.
LUN, Kamenagi, за размерите им... те са доста различни кучета. Черо е с малко по - висок. Той е завършено куче, с развит гръден кош и т.н., но пък ние го държим доста слаб заради травмата му. Кънчо все още е по бебешки мек, но "дърпа" много бързо, костите са му по - дебели, по - замускулен е отзад, главата му вече е по - дебела... и в двата смисъла. bash
Публикувано: 25 January 2007 - 03:21 PM
Мисля, че не е задължително да има проблем с две мъжки кучета. Ако наистина се направят и се спазват тези строги правила всичко може да е наред. Във входа ми има мъжки питбул с когото моето куче (говоря за догото) се засича почти всеки ден и няма проблеми, те просто нямат за какво да се скарат. Иначе ето и едно клипче в домашни условия на моите любимци, ротвайлер и дого на една възраст, в една стая r)
Клипче
И снимчица:
Прикачени файлове
-
SVI_0366.JPG (107.67K)
Брой сваляния: 58