Dogo Argentino
Публикувано: 29 June 2005 - 10:09 PM
Колко ? Да, днес видях едно дого в моя парк, на 10 месеца ... ще го снимам и ще кача снимки. Но не зная дали е точно дого ... има точки, като далматинче малко. Ще видиш. Но е много добро, играха си с Кевин ! А сайта на руснаците е супер, и аз успях да го разгледам !
Публикувано: 04 July 2005 - 03:06 PM
Предложиха ми куче за 300 лева, от София е, ще ми го донесат на крака тук в Добрич, но аз ще си платя разходите. Много харесвам тази порода. Сайта е http://dogo.hit.bg Моля хората, които разбират от тези неща да разгледат и да ми кажат какво мислят по въпроса. Правилно ли ще е ако си взема Дог вместо Лабрадор?
Аз се обаждах и ми казаха, че имат някакво родословие, ама нямат ваксина, 'щото не са ги изкарвали, нито родителите им са били при тях. Ще ги ваксинират. Мислите ли, че е добра идея? bl) d)
Аз се обаждах и ми казаха, че имат някакво родословие, ама нямат ваксина, 'щото не са ги изкарвали, нито родителите им са били при тях. Ще ги ваксинират. Мислите ли, че е добра идея? bl) d)
Публикувано: 04 July 2005 - 03:31 PM
Ами зависи какво знаеш за породата, можеш ли да се справиш с такова куче и харесва ли ти... Всичко е въпрос на лична преценка. Честно да ти кажа за мене догото не е дог, въпреки че някъде се среща и като "Аржентински дог". Договете са по-големи, догото има по-твърд характер, към който трябва да се отнасяш с твърдост. Разликата между дого и лабрадор е огроооомна, най-вече в характерите. Незнам защо нямат ваксина, нещо не разбрах тука....но ако ще го карат първо трябва да го ваксинират и предполагам ще го направят.
Тези кученца от Симба и Урс имат родословни справки, или бели родословия, не съм сигурна кое от двете...
А как ще си избереш кученцето?
Иначе какво да ти кажа, ако ги опознаеш ще се влюбиш, само трябва да си сигурна че можеш да се справиш с такова куче r)
Да кажеш какво си решила b)
Тези кученца от Симба и Урс имат родословни справки, или бели родословия, не съм сигурна кое от двете...
А как ще си избереш кученцето?
Иначе какво да ти кажа, ако ги опознаеш ще се влюбиш, само трябва да си сигурна че можеш да се справиш с такова куче r)
Да кажеш какво си решила b)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 06 July 2005 - 01:43 PM
Да b) И боксерите са използвани като "примес" за създаването на породата r) Дори има някои екземпляри в които се изразяват по-силно боксерски черти. Имаше едно куче в един американски ако не се лъжа форум - питаха дали е дого или боксер, беше дого, но наистина страшно приличаше на боксер r)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 06 July 2005 - 02:20 PM
Ето какво е написал един испанец на гроба на любимото си куче дого аржентино:
"С последни сили приближава, за да близне моята протегната ръка, да ме обиколи бавно и да се свие в краката ми умното куче, моят уморен планински ловец. В съня си той вижда омайни далечни земи и храбър, отново за лов пак мечтае в блата, планини и гори. Почивай сега, стари дого. Към твоя блясък, без нито едно петно, аз ще прибавя моята благодарност. А пуми с харпун от костенуркова броня и глигани с кинжали от слонова кост твоя гроб ще покрия с рубин и корали!"
"С последни сили приближава, за да близне моята протегната ръка, да ме обиколи бавно и да се свие в краката ми умното куче, моят уморен планински ловец. В съня си той вижда омайни далечни земи и храбър, отново за лов пак мечтае в блата, планини и гори. Почивай сега, стари дого. Към твоя блясък, без нито едно петно, аз ще прибавя моята благодарност. А пуми с харпун от костенуркова броня и глигани с кинжали от слонова кост твоя гроб ще покрия с рубин и корали!"