Dogo Argentino
Публикувано: 20 April 2008 - 09:40 AM
Добре дошли в България на Куна и двете малки сестрички Диана и Дулче (извинявам се ако съм объркала името на Дулче). Трите кучета идват от развъдник Di Casa Nardini, който вече се намира във Франция и е едно с развъдник de la Noche Toledana. Човекът, който докара всичките три кучета от там е Галин, за което много му Благодаря! Много малко хора биха го направили за породата.
Куна де ла Ноче Толедана вече спи в къщи, все още доста стресирана от пътя и промяната. Тя е на 11 месеца и е от родители: Ibanez di Casa Nardini x Husma di Casa Nardini. Куна е близък инбрийдинг на едно известно куче - Buitrecabalito. Тя е тествана на прасе, тествана за дисплазия (свободна) и да ми е жива и здрава, както и другите две малки дивачета, а тяхното представяне ще оставя за Галин, когато намери време.
Куна де ла Ноче Толедана вече спи в къщи, все още доста стресирана от пътя и промяната. Тя е на 11 месеца и е от родители: Ibanez di Casa Nardini x Husma di Casa Nardini. Куна е близък инбрийдинг на едно известно куче - Buitrecabalito. Тя е тествана на прасе, тествана за дисплазия (свободна) и да ми е жива и здрава, както и другите две малки дивачета, а тяхното представяне ще оставя за Галин, когато намери време.

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 20 April 2008 - 06:03 PM
Благодаря! Да доразсня молко. Кученцата са на три месеца. Диана си е за мен а Дулче е за едно мамче (Христо) от Сливен. В момента и двете са още при мен. Снимки ще направя като ги преведем в приличен вид. Те се оказаха с много силна психика и твърд характер. Въобще не са стресирани от над 3000км път. Много жизнени и много често си успорват коя е по-нагоре в ирархията. Като казвам успорвас става дума за сериозни схватки и след това близане по муцунките. На два-три пъти не издържах и ги разтървах. Имаше и шамарчета и сега като викна застават мирно и само се ръмжът. Пак е нещо като знам единият път как щях и аз да намажа от острите им зъбки докато ги разделях. Снимки скоро ;)
Публикувано: 20 April 2008 - 11:00 PM
Чешка бира няма, защото една чехкиня искаше яко да ме изработи. Тъкмо бях награбил доволно количество (не споменавам броика да не се шашкате) от това ми ти пиво и трябваше да платя в евро, защото нямах крони и онази ми ти мома искаше да ме работи с по 50 цента на броика. Теглих и една маина и си тръгнах ядосън. Ще се черпим с българска какво да се прави ;D
Малките са от Pimenton del Huaico х Husma di casa Nardini
Малките са от Pimenton del Huaico х Husma di casa Nardini
Публикувано: 22 April 2008 - 08:56 PM
Нямам снимки правени от мен. Тя не е свикнала още с мен и доста се швъка. Няма да станат хубави снимки. Имам нейни на около месец и нещо. Тях мога да пусна. Тя е доста пъргава и постоянно претепва и подскача. В сравнение с Инима като беше малка беше много по-спокойна и уравновесена а това е като играчка на батерии. Лошо няма, но се опитвам да я поуспокоя малко. Скоро ще направя и актуални, но ще е през почивните дни, защото не се наваксва лесно една седмица "почивка" ;)
Публикувано: 23 April 2008 - 08:31 AM
Страхотни са наистина мънечките моми. Незнам за Галин, но аз успях да намажа много сериозно от острите им зъбки, и все още имам виден спомен от техните разправии ;D Много се учудих, че за тях нямаше абсолютно никакъв стрес. Както пристигнаха, така си тръгнаха - все дивички и хич не им дремеше къде се намират ;D
Галине, ти все пак забрави нещо, но то се връща - ще се черпим, неизбежно е ;D
Галине, ти все пак забрави нещо, но то се връща - ще се черпим, неизбежно е ;D

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 23 April 2008 - 10:40 PM
In4et0 ами така и така у вас стояхме до четери часа, защо не се черпи. Беше скромно, но имаше биричка и чипс. Аз бях скапан от пътя, но се почерпих една-две бирички ;D
Публикувано: 24 April 2008 - 08:41 AM
Еее, то това не е черпене, това е просто малко приказки ;) Другият път, когато не си пътувал два дни викам аз.
coolice, на изложба Куна скоро надали ще излезе - родословието, с което пристигна не е експорт, та сега тепърва ще го връщам към Франция да направят експорта - сигурно ще чакам с месеци.
Галине, предупреди ги да ти направят експорти.
coolice, на изложба Куна скоро надали ще излезе - родословието, с което пристигна не е експорт, та сега тепърва ще го връщам към Франция да направят експорта - сигурно ще чакам с месеци.
Галине, предупреди ги да ти направят експорти.