Dogo Argentino
Публикувано: 04 May 2008 - 08:43 PM
Публикувано: 05 May 2008 - 01:09 PM
Публикувано: 08 May 2008 - 11:43 AM

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 09 May 2008 - 06:09 PM
Извинявам се, че задавам въпроса си тук, но такива са обстоятелствата на този етап.

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 09 May 2008 - 10:52 PM
Публикувано: 10 May 2008 - 08:34 AM
По-подходящ начин няма. Щом съм стигнала до тук, значи всичко съм опитала. Това е форум и могат да се обсъждат както неща свързани с породата, така и с клуба и със сайта. А защо ми е забранен достъпа мога да напиша и тук - за нищо, или заради лично отношение на Златан против мен. Не съм нарушила нито едно правило, а и за да се предприеме някакъв вид наказание за нещо официално се правят събрания, предупреждения и тн, но надали разбираш от тези неща. Не исках да го пиша тук, но за да не се правиш на знаеща и важна нямам избор.
С най-добри пожелания към теб! Извинявай за острия "тон", така стоят нещата.

Публикувано: 11 May 2008 - 06:35 PM
Комунизма май свърши, та от събрания и темподобни нямам и намерение да разбирам, щото са глупости. Клубът обаче е начинание на добра воля, а тъй нареченият офицялен сайт е направен и поддържан от Златан на добра воля и безплатно. Това в заобиколен текст значи че той си е 100% в правото ако реши от утре да няма такъв, това да се случи. Съответно и кой да го посещава и кой не. Кой да пише в книгата за гости и т.н. (тук се сети защо го пиша това)
Ако се бъркам поправи ме публично - няма ли една жалба вече по твой адрес? Ако продължаваш в този дух, други две са въпрос на време. Тогава вече няма грам общо да имаш с клуба и всичките ти неволи с него ще приключат.
И какво въобще обръщаш нещата на интриги и скандали. Та това е просто едно малко по-емоционално обвързващо хоби. Ако си нямаш други проблеми и си се объркала по отношение на собствената си значимост - друга тема на раговор.
А... и друго... Защо да не е моя работа това че достъпът ти до dog.bg е бил ограничен - мен ми беше ужасно интересно какво пък толко триябва да каже някой че да му се случи. Може и по този въпрос да ни осветлиш. Не за друго, ами да внимаваме и ние.
P.S. новата кучка е чудна - сигурно си решила де що има куче да не го искат в други държави да го докараш насам. Колкото по-шарено, толко по-добре.
Публикувано: 11 May 2008 - 07:25 PM
Нечий адвокат? Или може би говорител, или пък......... съдник?
Правиш забележки някуму ,че въпросите му тук са неуместни, а смяташ ли че твоят жлъчно -злобен тон ,тук е уместен?
Смисълът на клуба е да обединява хора с еднакви интереси или пък хобита ,и всички негови членове имат еднакви права . Да ,клубният сайт е създаден и подържан от Златан ,на добра воля ,но след като има претенции да е клубен афиш не е редно член на клуба да бъде със забранен достъп,независимо колко ни е противен. щом ще е така,нека логото му се смени ,че е любителски сайт а не клубен.
Публикувано: 11 May 2008 - 07:51 PM
Знам че ще прозвучи" малко странно "точно от моите уста но си мисля
че не му е тук мястото да се вадят " кирливите ризи "
В един друг форум обяснявах как нашия клуб е един от малкото в които нещата вървят добре и членовете му се разбират и се върви в правилната посока .
Но като гледам май и нас не ни подмина" БГ синдрома "
Не одобрявам подхода на Инчето да търси публичноста в случая. Какато и много други нейни постъпки но това е мое лично мнение !
Мисля че ограничаването на достъпа е един вид предупреждение към нея и не виждам нищо лошо или фатално в това .
Мисля че в случая "публичноста" не е решението ! И е в ущърб на клуба !!
Да ги оставим да си се разберат със Златан помежду си.
п.с malin4e надявам се си видяла наживо Куна за да говориш така по неин адрес ? Кучето идва от добър развъдник ! На мен баща и ми харесва много, а
и Галин ми каза че и на живо изглежда доста добре ( Ibanez )
Освен това това повечето кучета в този развъдник се ползват за лов и гена се предава и на децата им. Мен ме радва че куче с такъв ген е внесено тук !
Дано само е попаднало в добри ръце .
поздрави !

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 11 May 2008 - 08:43 PM
Цитат
Цитат
Това беше толкова не на място,че просто нямам думи... :- Според мен Куна е една много добра кучка(пък и да не е,не си ти човека,който има някакво право да го каже)и точно този израз(казан с такава злоба)беше абсолютно...непотребен(поне по моето скромно мнение)! :huh: Съжалявам,че се намесвам,но просто не се стърпях...

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...
Публикувано: 11 May 2008 - 09:38 PM
Пряката причина за забраната на Инна да посещава клубния сайт, са личните й нападки по мой адрес в гост книгата на сайта.
Тази мярка е временна, до изясняване на ситуацията на управителен съвет.
Няма да влизам във форумни спорове и полемики, както и няма да споменавам какви писма получавам от Инна. Аз може и да изпълнявам някакви функции в клуба (временно), но тя мина всякакви граници.
Цитат
По повод внесена жалба срещу Инна за изключването й от клуба, тя е предупредена официално от Председателят на клуба ни г-жа Радостина Тонева.
Публикувано: 11 May 2008 - 10:19 PM
На кого е нужно това?Кой какво ще спечели от тази интрига?Несмятате ли че с това ваше междуличностно отношение вредите не само на клуба, а и на развитието на породата в България?
Помислете кое ви обединява, кое ви прави "приятели"!!!
Помислете че всички вие които сте се посветили на породата , в името на нейната чистопородност и развитие трябва да забравите тези дразги и да продължите напред заедно, за да затвърдите постигнатото до сега.
Моля ви преглътнете обидите, стиснете си ръцете и продължете заедно напред в името на Дого Аржентино!
Публикувано: 11 May 2008 - 11:42 PM
Цитат
На кого е нужно това?Кой какво ще спечели от тази интрига?Несмятате ли че с това ваше междуличностно отношение вредите не само на клуба, а и на развитието на породата в България?
Помислете кое ви обединява, кое ви прави "приятели"!!!
Помислете че всички вие които сте се посветили на породата , в името на нейната чистопородност и развитие трябва да забравите тези дразги и да продължите напред заедно, за да затвърдите постигнатото до сега.
Моля ви преглътнете обидите, стиснете си ръцете и продължете заедно напред в името на Дого Аржентино!
Публикувано: 11 May 2008 - 11:55 PM