Dog.bg Форуми : Немското овчарско куче -

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (17 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Немското овчарско куче -

#81 Потребителят е офлайн   _STARTER_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 January 2008 - 02:32 PM

Ми незнам точно ще гледам тези дни да е претегля (трябва да намеря кантар)100% не е над 30.Като е теглих на 6 месеца беше 24кг сега сигурно е 27-30.Не е затлъстяла защото и барам ребрата без проблем  :blink:

#82 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 09 January 2008 - 02:36 PM

Не съм много сигурна,но мисля че на 2 год.женска трябва да е не повече от 32 кг.
User's Signature

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#83 Потребителят е офлайн   Кика Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 12 January 2008 - 10:29 AM

Здравейте,
Моята Тара е на 2 години без няколко дни и е близо 50кг на око, тя винаги си е била едричка особенно зимата и съм и свикнала на килата, даже лятото като спре да яде започвам да и се притеснявам, но животните според мен сами си влизат в нормите на килограмите  ;)

#84 Потребителят е офлайн   RuSo_PoNy Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 11:58 AM

Здравейте! Имам проблем с кучето си и в момента няма кого да попитам за мнение.
Ето какъв е проблема. Имам женска сладка немска овчарка на почти 4 месеца. Много е красива-има страшно пухкава козина а цялата и глава,ушички и лапки са страшно косматички :) Проблема е именно в ушичките-бяха напълно изправени...и правилно стърчащи, само че напоследак започнаха извендъж да уклепват  :'( Те са страшно големи за главата и  ;D Самоче наистина незнам защо се получава така. Когато си е легнала и главицата и е настрани пак си стоят изправени но когато си ходи просто уклепват, докато до скоро си стояха съвсем правилно изправени. Знам че тези кучета не се пипат по ушичките, за да не се изкривят, и затова е внимавано много, имате ли някаква идея.. Светнете ме за нещо което не знам.. щях да приложа снимки от преди и сега но не знам как става  :sos: :'(

#85 Потребителят е офлайн   6anaq ot Aimer Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 January 2008 - 12:05 PM

Здравейте,искам да разбера ако някой има информация за някакъв сайт на ОНОК,моля да ми го кажете

#86 Потребителят е офлайн   LudmilDo Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 23 January 2008 - 08:24 PM

Цитат

Здравейте! Имам проблем с кучето си и в момента няма кого да попитам за мнение.
Ето какъв е проблема. Имам женска сладка немска овчарка на почти 4 месеца. Много е красива-има страшно пухкава козина а цялата и глава,ушички и лапки са страшно косматички :) Проблема е именно в ушичките-бяха напълно изправени...и правилно стърчащи, само че напоследак започнаха извендъж да уклепват  :'( Те са страшно големи за главата и  ;D Самоче наистина незнам защо се получава така. Когато си е легнала и главицата и е настрани пак си стоят изправени но когато си ходи просто уклепват, докато до скоро си стояха съвсем правилно изправени. Знам че тези кучета не се пипат по ушичките, за да не се изкривят, и затова е внимавано много, имате ли някаква идея.. Светнете ме за нещо което не знам.. щях да приложа снимки от преди и сега но не знам как става  :sos: :'(

Не се притеснявайте! До 6 м. е нормално да се изправят и да клепват!!!
User's Signature

I LOVE THIS ...... BREED[br]Zak vom Yambol[br]Atina von Daron[br]Zhara v. Krasini

#87 Потребителят е офлайн   bubole4e-me4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2008 - 08:33 PM

Ruso-poni  спокойно-пак ще ги изправи. :blink: на тази вьзраст ту едното клепне ту другото,и не толкова ,че не трябва да ги пипаш ,а да не се мачкат грубо.Те са по-меки от коприна и ми е любимо занимание като легне мойта до мен да и пипам ушите. ;)

#88 Потребителят е офлайн   RuSo_PoNy Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 23 January 2008 - 11:47 PM

Ех, благодаря Ви за информацията  ;) Много ме успокоихте.  :yahoo: Иначе ушичките и са толкова мекички наистина и са страшно косматички..много е сладко  ;D Малката е такава лудория...ужас..унищожава всичко наред...пък и имам друг проблем с нея-когато я извеждам (в ботаническата градина-бояна,живея точно до нея) та там няма почти никакви хора никога.. тя си тича на воля, обаче не ме слуша грам :( Когато я викам продалжава да си ходи където си поиска...искам да си я възпитам да си ме слуша поне като я викам, хех  ;D Но много ме е страх, защото ботаническата е точно до улицата...как да я възпитам..  :(

#89 Потребителят е офлайн   MiragE Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2008 - 07:37 PM

Може ли да ми кажете дали е нормално това състояние на кучето ми: 5 месеца и 5 дни,женска, немска овчарка - точно 22кг.
Интересуваме дали е нормално теглото на кучето или е с наднормено тегло?
Ето и една снимка на Линда от преди г/д 1 седмица:

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#90 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 25 January 2008 - 10:07 PM

Здравейте!
Искренно се радвам на ВАС и вашите кучета!
Страхотни са...честичко си препрочитам темичките тук и се наслаждавам на хубавите кучета!
Искам да ви попитам(за това и ви пиша) и...Всеки ден се събираме на стадиона...Кучетата ни бягат и т.н...
Собственикът на Рекс(купен е за немска овчарка от чужбина-от граничарски кучета) много му се радва...обучават се и т.н..По-бързо и упорито куче за пръчки и играчки няма...ако някои му вземе играчката става лошо :D Той е на година и 2,3 месеца!
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Снимките не са добри...но в движение с телефон по хубави не могат да бъдат  ;D
Страшно бърз е...хаби ОГРОМНО количество енергия...добър нрав,тежи около 40-45 кг...Храни се найстина качествено...смея да твърдя,че яде неща,на които много хора могат да завиждат...Отказва гранулирана храна...Само по разходки я яде...
Няколко човека вече казват че Рекс е слаб...на мен ми се струва нормален...Влиза в стандартът на немската овчарка...Задницата не е прекалено скосена...
Според вас...така по снимка знам,че не се съди,но той какво е?Немска овчарка,източно европейска?
Благодаря предварително!
П.с:ще се радвам за коментари по кучето... :blink:
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#91 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2008 - 01:54 PM

Здравейте! Имате страхотни кучета! ;) 

На моя близка скоро и почина овчарката, беше черна.Искам да и помогна да си намери такава.  Не знам точно към кого да се обърна за черна немска овчарка.  Ако някои може да ми помогне , моля пишете ми на ЛС. Благодаря!

#92 Потребителят е офлайн   hristo68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 09:29 PM

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes::o :o :o :o :o

#93 Потребителят е офлайн   hristo68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 07:41 PM

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

#94 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2008 - 02:45 AM

Цитат

Здравейте! Имате страхотни кучета! ;) 

На моя близка скоро и почина овчарката, беше черна.Искам да и помогна да си намери такава.  Не знам точно към кого да се обърна за черна немска овчарка.  Ако някои може да ми помогне , моля пишете ми на ЛС. Благодаря!
погледни тази обява кучето се подарява  ;)
http://a235654.mamch...Podariavam.html
User's Signature

Качена снимка

#95 Потребителят е офлайн   rexdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 12:12 PM

В Горна баня е станал тежък инцидент с овчарка-изпохапала е до смърт собственика си :oЗнаете ли нещо за човека и кучето :o  ".....Куче уби стопанина си
11 Март 2008

Овчарка се нахвърли върху стопанина си и го нахапа до смърт. 49-годишният Б. А. е починал във вторник сутринта, въпреки усилията на лекарите в "Пирогов", съобщиха от лечебното заведение.

По неизвестни засега причини кучето побесняло и се нахвърлило върху стопанина си като го изпохапало жестоко по крайниците около час след полунощ. Инцидентът е станал в кв. Горна Баня, на ул. Фиданка в столицата.

Мъжът побягнал и успял да стигне до ул. Никола Петков, където бил качен на линейка и откаран в Пирогов. Според началника на спешното приемно отделение д-р Стоян Сопотенски раните били ужасяващи, като особено тежки били по левия крак и двете ръце.

Въпреки усилията на лекарите в Пирогов човекът починал тази сутрин около 7.45 ч...." :o :o
User's Signature

Качена снимка

#96 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 11 March 2008 - 12:27 PM

rexdog, никъде в новините не се казва, че е НОК. "Овчарка", ама каква - не е ясно :(
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#97 Потребителят е офлайн   rexdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 12:37 PM

И аз не казвам че е немец-затова питам,някъде в нета говореха за НОК :o
User's Signature

Качена снимка

#98 Потребителят е офлайн   rexdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 12:39 PM

Агенция Фокус "..София. Питбул, а не немска овчарка е изпохапал до смърт Б.А. (на 50 години), който беше приет в 1.20 ч. в Пирогов и почина в 7.25 тази сутрин в Централна реанимация, съобщиха от "Пирогов". Уточнено е и че кучето не е собственост на Б.А., а на негов съсед, живеещ на същата улица Фиданка в кв. Горна баня.
Според травматолога д-р Константин Цонков, шеф на екипа, който е приел пострадалия, Б.А. е бил изпохапан до кости по левия крак под коляното, наранени са били корема, гърдите, пениса му, лявата ръка, както е десните крайници.
Б.А. е дъхал на алкохол и въпреки жестоките рани е бил в съзнание.
Както "Фокус" съобщи, инцидентът станал час след полунощ в кв. Горна Баня на ул. Фиданка. По неизвестни досега причини кучето се нахвърлило върху мъжа, като жестоко го изпохапало по всички крайници. Мъжът побягнал и успял да стигне до ул. Никола Петков, където бил качен на линейка и откаран в Пирогов...." :o
User's Signature

Качена снимка

#99 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 12:49 PM

http://dog.bg/forum/index.php/topic,14442....rdseen.html#new
Къде е истината, явно никой не знае..
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#100 Потребителят е офлайн   rei_rei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 03:08 PM

[ ;D B)
User's Signature

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената.
За второто не съм съвсем сигурен.
А.Айнщайн
http://www.pedigreed...ree/459153.html

• (17 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема