Немското овчарско куче -
Публикувано: 09 January 2008 - 02:36 PM

Публикувано: 12 January 2008 - 10:29 AM
Моята Тара е на 2 години без няколко дни и е близо 50кг на око, тя винаги си е била едричка особенно зимата и съм и свикнала на килата, даже лятото като спре да яде започвам да и се притеснявам, но животните според мен сами си влизат в нормите на килограмите ;)
Публикувано: 22 January 2008 - 11:58 AM
Ето какъв е проблема. Имам женска сладка немска овчарка на почти 4 месеца. Много е красива-има страшно пухкава козина а цялата и глава,ушички и лапки са страшно косматички :) Проблема е именно в ушичките-бяха напълно изправени...и правилно стърчащи, само че напоследак започнаха извендъж да уклепват :'( Те са страшно големи за главата и ;D Самоче наистина незнам защо се получава така. Когато си е легнала и главицата и е настрани пак си стоят изправени но когато си ходи просто уклепват, докато до скоро си стояха съвсем правилно изправени. Знам че тези кучета не се пипат по ушичките, за да не се изкривят, и затова е внимавано много, имате ли някаква идея.. Светнете ме за нещо което не знам.. щях да приложа снимки от преди и сега но не знам как става :sos: :'(
Публикувано: 23 January 2008 - 08:24 PM
Цитат
Ето какъв е проблема. Имам женска сладка немска овчарка на почти 4 месеца. Много е красива-има страшно пухкава козина а цялата и глава,ушички и лапки са страшно косматички :) Проблема е именно в ушичките-бяха напълно изправени...и правилно стърчащи, само че напоследак започнаха извендъж да уклепват :'( Те са страшно големи за главата и ;D Самоче наистина незнам защо се получава така. Когато си е легнала и главицата и е настрани пак си стоят изправени но когато си ходи просто уклепват, докато до скоро си стояха съвсем правилно изправени. Знам че тези кучета не се пипат по ушичките, за да не се изкривят, и затова е внимавано много, имате ли някаква идея.. Светнете ме за нещо което не знам.. щях да приложа снимки от преди и сега но не знам как става :sos: :'(
Не се притеснявайте! До 6 м. е нормално да се изправят и да клепват!!!
Публикувано: 23 January 2008 - 08:33 PM
Публикувано: 23 January 2008 - 11:47 PM
Публикувано: 25 January 2008 - 07:37 PM
Интересуваме дали е нормално теглото на кучето или е с наднормено тегло?
Ето и една снимка на Линда от преди г/д 1 седмица:

Публикувано: 25 January 2008 - 10:07 PM
Искренно се радвам на ВАС и вашите кучета!
Страхотни са...честичко си препрочитам темичките тук и се наслаждавам на хубавите кучета!
Искам да ви попитам(за това и ви пиша) и...Всеки ден се събираме на стадиона...Кучетата ни бягат и т.н...
Собственикът на Рекс(купен е за немска овчарка от чужбина-от граничарски кучета) много му се радва...обучават се и т.н..По-бързо и упорито куче за пръчки и играчки няма...ако някои му вземе играчката става лошо :D Той е на година и 2,3 месеца!
Снимките не са добри...но в движение с телефон по хубави не могат да бъдат ;D
Страшно бърз е...хаби ОГРОМНО количество енергия...добър нрав,тежи около 40-45 кг...Храни се найстина качествено...смея да твърдя,че яде неща,на които много хора могат да завиждат...Отказва гранулирана храна...Само по разходки я яде...
Няколко човека вече казват че Рекс е слаб...на мен ми се струва нормален...Влиза в стандартът на немската овчарка...Задницата не е прекалено скосена...
Според вас...така по снимка знам,че не се съди,но той какво е?Немска овчарка,източно европейска?
Благодаря предварително!
П.с:ще се радвам за коментари по кучето... :blink:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 04 February 2008 - 01:54 PM
На моя близка скоро и почина овчарката, беше черна.Искам да и помогна да си намери такава. Не знам точно към кого да се обърна за черна немска овчарка. Ако някои може да ми помогне , моля пишете ми на ЛС. Благодаря!
Публикувано: 24 February 2008 - 02:45 AM
Цитат
На моя близка скоро и почина овчарката, беше черна.Искам да и помогна да си намери такава. Не знам точно към кого да се обърна за черна немска овчарка. Ако някои може да ми помогне , моля пишете ми на ЛС. Благодаря!
http://a235654.mamch...Podariavam.html

Публикувано: 11 March 2008 - 12:12 PM
11 Март 2008
Овчарка се нахвърли върху стопанина си и го нахапа до смърт. 49-годишният Б. А. е починал във вторник сутринта, въпреки усилията на лекарите в "Пирогов", съобщиха от лечебното заведение.
По неизвестни засега причини кучето побесняло и се нахвърлило върху стопанина си като го изпохапало жестоко по крайниците около час след полунощ. Инцидентът е станал в кв. Горна Баня, на ул. Фиданка в столицата.
Мъжът побягнал и успял да стигне до ул. Никола Петков, където бил качен на линейка и откаран в Пирогов. Според началника на спешното приемно отделение д-р Стоян Сопотенски раните били ужасяващи, като особено тежки били по левия крак и двете ръце.
Въпреки усилията на лекарите в Пирогов човекът починал тази сутрин около 7.45 ч...." :o :o

Публикувано: 11 March 2008 - 12:27 PM

Публикувано: 11 March 2008 - 12:39 PM
Според травматолога д-р Константин Цонков, шеф на екипа, който е приел пострадалия, Б.А. е бил изпохапан до кости по левия крак под коляното, наранени са били корема, гърдите, пениса му, лявата ръка, както е десните крайници.
Б.А. е дъхал на алкохол и въпреки жестоките рани е бил в съзнание.
Както "Фокус" съобщи, инцидентът станал час след полунощ в кв. Горна Баня на ул. Фиданка. По неизвестни досега причини кучето се нахвърлило върху мъжа, като жестоко го изпохапало по всички крайници. Мъжът побягнал и успял да стигне до ул. Никола Петков, където бил качен на линейка и откаран в Пирогов...." :o

Публикувано: 11 March 2008 - 12:49 PM
Публикувано: 11 March 2008 - 03:08 PM

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената.
За второто не съм съвсем сигурен.
А.Айнщайн
http://www.pedigreed...ree/459153.html