Цитат
Аз съм малко новак, ама не трябва ли да се извежда 10 дни след третата ваксина. Аз поне така знам, или поне седмица. Мила, нали каза, че на кученцето са му бити първите две ваксини. Трябва да видиш (в паспорта трябва да пише) кога е правена втората ваксина и около 20 дни след това трябва да е третата.... ох.... пак има хора, които могат да ти кажат по-добре. В смисъл аз мога да ти кажа какво знам аз ама още ми е мн несигурно да давам съвети.
Предполагам ще те стресне факта, че трябва да седи вкъщи и ще пишка и ака навсякъде. Незнам какъв ще бъде характера на новото мъниче, но моето топче е адски гнусливо и ака и пишка само на едно определено място. Аз го запомних, сложих й вестник и сега няма никакъв проблем с чистенето. Само не обича да си върши работата два пъти на едно място, ама ако и чистиш навреме не е проблем май r). Е, аз съм чувала и за по-лоши случаи r), ама ще мине и това.
А за лабрадорския форум - браво на Марто и Иглика за ентусиазма и търпението. Аз обещавам да пиша честичко за беличките и проблемите (дано са малко) на Грита.