Лабрадор ретривър
Публикувано: 05 March 2007 - 09:44 PM
Искам да попитам нещо,според мен важно!Понеже хората,от които взехме Горди са закъснели с първата му ваксина,втората се падна на 26.02.Но днес една колежка ми каза,че 3-тата се правела 20 дни след втората,а ветеринарят каза,че на 3-ия месец.Кой е прав в случая?Не искам да му направим ваксината по-рано и да се обърка нещо.Благодаря!
Публикувано: 05 March 2007 - 11:43 PM
Прикачени файлове
-
P30201081.jpg (141.15K)
Брой сваляния: 137
Публикувано: 06 March 2007 - 11:36 AM
Публикувано: 06 March 2007 - 11:39 AM
Публикувано: 06 March 2007 - 08:40 PM
Лабрадорът от аватара ти е Lab Treasure's Back In Business - "MAGGIE" и е собственост на датския развъдник Lab Treasure's ( http://www.labtreasure.dk/ )
В сайтовете на доста развъдници пише, че имат запазени права и молят да не се ползват снимки от там, освен ако нямаш разрешението им разбира се. wink
Иначе и на мен това ми е една от любимите кафяви женски... w) Тази снимка и това изражение са 1super
А и е баба на моето лабрадорче... така че съм малко пристрастна r)
Публикувано: 06 March 2007 - 09:22 PM
Цитат
Лабрадорът от аватара ти е Lab Treasure's Back In Business - "MAGGIE" и е собственост на датския развъдник Lab Treasure's ( http://www.labtreasure.dk/ )
В сайтовете на доста развъдници пише, че имат запазени права и молят да не се ползват снимки от там, освен ако нямаш разрешението им разбира се. wink
Иначе и на мен това ми е една от любимите кафяви женски... w) Тази снимка и това изражение са 1super
А и е баба на моето лабрадорче... така че съм малко пристрастна r)
съжалявам,не съм се замислял bl) ей сега ще си го сменя
Публикувано: 07 March 2007 - 12:49 PM
Цитат
b) Хахаха, разкошно си е псенцето. Виж като мине 5, 7 месеца, че видиш страннотии - дълги крачета, несъразмерна главичка, смешно телце... МОето докато не навърши годинка и нещо беше като динозавърче - като всеки пубер b)
Публикувано: 07 March 2007 - 09:43 PM
Публикувано: 07 March 2007 - 09:46 PM
Аз Грита (моята лабрадорка) се опитах да я науча, ама тя е мн гнуслива и първоначално се научи да си го завива:) Реши да махна вестниците, защото няма да ти казвам, колко успешно едно двумесечно пале завива съкровищата си във вестник:))). После обаче това, че пишкаше и акаше навсякъде, ни беше мн от полза - тя мн бързо се научи да пишка и ака навън:)

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 07 March 2007 - 09:55 PM
Цитат
Аз Грита (моята лабрадорка) се опитах да я науча, ама тя е мн гнуслива и първоначално се научи да си го завива:) Реши да махна вестниците, защото няма да ти казвам, колко успешно едно двумесечно пале завива съкровищата си във вестник:))). После обаче това, че пишкаше и акаше навсякъде, ни беше мн от полза - тя мн бързо се научи да пишка и ака навън:)
Да ти кажа,и той май е гнуслив,винаги когато се изака,започва да цвили в коридора,явно за да го махна.Нямаме килими в коридора,но той пишка по 10-12 пъти на ден и не мога да го предвидя винаги...а и с акането е така.Уж след ядене трябва,а минаха час и половина от яденето и няма реакция.Трудно ще ми е,но явно всичко е индивидуално.Като започна да го извеждам,Тeddy,ще кажеш как Грита се е научила толкова бързо.Поздрави! b)