Dog.bg Форуми : Лабрадор ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (70 Страници) +
  • « Първа
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лабрадор ретривър

#768 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 April 2007 - 10:50 PM

Скъпо ми се вижда.
И аз мисля като twoofo.
Храната е хубава, така е, ама аз мисля, че имаш възможност да храниш с по-добра храна и на по-добра цена wink r)

#769 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 April 2007 - 10:51 PM

jazzy, и аз имам неприатното усещане, че са те прекарали, аз долу-горе толкова давам за нашата храна, да не кажа по-малко... n)
User's Signature

Качена снимка

#770 Потребителят е офлайн   jazzy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2007 - 10:56 PM

Цитат

jazzy не я ласкай много, шашмите са за твоя сметка дори. Освен ако не си взела някаква специална вариация на нутра нъгетс....

Nutra Nuggets Puppy,тя каза,че е за кученца от едри породи.Ами,взех я,защото Иглика препоръча няколко и това е една от препоръчаните.Не разбирам какво имаш предвид да е за моя сметка,надявам се,че не ме е преметнала.Дано всичко да е наред с кучо,аз много се притеснявам за него,може би е малко крайно,но такава съм.Него май запек го хвана bl) дано да се оправи,че нямам нерви вече.Лека нощ!

#771 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 10 April 2007 - 11:31 PM

Имам предвид цената, а не качеството на храната, което си е относителна работа - виж ТВОЕТО куче как ще я усвоява, няма универсална храна, перфектна за всички индивиди от кучешкото царство.
Иглика ти е посочила храни, които сравнени с Friskies наистина имат доста по-добро съотношение между качество и цена. Дозата при нутра нъгетс ще е по-малка също.
Запекът може да се получи ако сте прекалили с ориза. Ще се оправи - нали взимаш мерки и се консултираш с лекар, нормално е при бебетата да са по-често такива проблеми, от възрастните, реагират на смяна на храна и дори вода веднага ако са им по-чувствителни стомахчетата.
User's Signature

Качена снимка

"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"

#772 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2007 - 10:16 AM

Храната е хубава не се притеснявай. С времето ще научиш и ще намериш подходящия си доставчик на добра храна и на добра цена. Тук коментарите са за цената. Посочените храни по-горе са наистина по-добри като качество, което за подрастващо куче е наистина важно. За цената обаче... да е жива и здрава дамата, благодари й и следващия път потърси други пътища за доставка. Сега няма какво да се ядосваш.
Мисля си за плодовете и зеленчуците - може и те да разстройват малкия. Наистина кучетата ги обожават, както по принцип обожават всичко, което може да влиза в устенцето и да се поглъща b) , пробвай няколко дни без зарзават, ако всичко е наред дай морковче и виж дали нещо ще се разстрои коремчето, ако е наред пак - давай смело. Като добавка, разбира се, като наградка, не като основно. Но то си знаеш вече и хубава храна подбираш. Всеки малък калпазан е минал през разстройство и оризова водица r) От солената вода също може да се е разстроил. Да ти е жив и здрав калпазанина, ама следващия път много не му давай да манджори с пясък l)

#773 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2007 - 11:39 AM

От водата всеки път разтроиство! За солената става дума, да! Дияна е абсолютно права.
Ние като ходим на моренце, смятай след това ..... айде ще го кажа, нищо, че е гнусно l) ...... направо изстрелват водата, като все едно чешма си пуснал! l) l) l) Абсолютно нормално е и ден след това да има разстройство! Ама то си личи.
Дори и купчинка да си направи, няма да се притесняваш. Ако има кръв вече и други подобни симптоми, ако е омърлушен и не е жизнен... тогава беж на доктор! Ама ще свикнеш, тука всичките сме били така в началото, палим за най-дребното нещо, което видим l)

#774 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2007 - 11:57 AM

Цитат

Ние като ходим на моренце, смятай след това ..... айде ще го кажа, нищо, че е гнусно l) ...... направо изстрелват водата, като все едно чешма си пуснал! l) l) l)

1super Хаха - точно това се получава и при нас. brows

#775 Потребителят е офлайн   Alb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 April 2007 - 06:45 PM

Само да кажа, че относно цената на Nutra Nuggets Puppy, в първият момент и аз се ококорих bl) видя ми се бая скъпичка, имайки предвид, че Maintenance за възрастни е под 50 лв. Обаче после се сетих, че бебешката е доста по-скъпа и мисля, че цената, за която я е купила jazzy си в нормална за магазин.

Относно разстройството и морската вода и аз съм била свидетел на същите фонтанчета. Даже Арчи като се пречистваше с морска вода се обръщаше и гледаше много учудено какво става там отзад l) Забелязах обаче, че с течение на годините и при по-дълъг престой на морето той си привикна и няма вече такива проблеми. ;)

#776 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2007 - 07:09 PM

И аз мисля, че е нормална цената, ето тук има цени, обявени са 95 и 88 лв. за Puppi, но бебешките храни наистина са по-скъпи.
User's Signature

прочети правилата за подписите

#777 Потребителят е офлайн   iglika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2007 - 08:11 PM

И аз мисля, че цената е ок. Мейтънанса е най ефтина от серията, но е за пораснали кучета.
Както twoofo е написала всяко куче по различен начин усвоява различните храни. Когато храната е добре усвоена, кучето е в тонус със лъскава козина, натдава нормално на тегло и изпражненията му са с добра консистенция, сиреч по твърдички. Спрямо Фрискаса мисля, че веднага ще усетиш разликата.
Бош също е храна достъпна на цена с прилично качество.

#778 Потребителят е офлайн   jazzy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2007 - 08:19 PM

Здравейте!
Горди е много добре,от тази храна,има много енергия,днес цял ден бяга навън и в коридора като луд А "произведенията" му са с кафяв цвят и почти твърди.Така ми е и по-лесно да ги обирам после.Пу пу,да не му е уроки!Направо не мога да му се нарадвам И много слуша,вече почти се научи да ходи по нужда навън.Само по веднъж се изпуска в къщи,почти винаги в стаята на баба ми...защо ли се чудя bl) Май забрави за вестника.И днес имаме рожден ден,ставаме на 4 месеца.Ще го черпя един нов кокал за игра l) Поздрави!

#779 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2007 - 08:42 PM

Да ти е жив и здрав лудньото! Да го нацелуваш много, много и да го почерпиш хубаво, а може и подаръче да му спретнеш. b)
User's Signature

прочети правилата за подписите

#780 Потребителят е офлайн   teo_rs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2007 - 08:44 PM

Честит рожденден на Горди!!!!!!!! victoryVVV victoryVVV victoryVVV Да ти е жив и здрав и да го нацелуваш хубаво(сигурен съм в това b) )

#781 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2007 - 09:55 PM

b) ХАХА. Браво на малкия 1super 1super 1super
Бързо се учи. Честит ви празник. Да ти е жив и здрав и по-малко тревоги да ти докарва w)

#782 Потребителят е офлайн   Dara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2007 - 07:48 AM

В гранулираните храни мерцедеси няма. "висш клас храна" не съществува като термин. Храните се делят на три вида - Супер премиум, премиум и обикновена.
Роял Канин, ПроПлан, Нутра Нъгетс са храни от клас "супер премиум". В тази категория попадат огромно количество храни, между които и юкануба, даймънд, карокрок, нутра голд, бош, нутрам и много други.
А коя храна ще избере потребителят е негов личен избор и зависи от това как храната влияе на организма на кучето му.
Дори Хилс, за която много хора твърдят, че е "мерцедесът" на храните, не влияе по един и същи начин на всяко куче.

Темата е почистена.
Мод

#783 Потребителят е офлайн   jazzy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2007 - 04:39 PM

Здравейте!
Пак съм аз и имам едно питане.Съжалявам,че все ви занимавам,но съм лаик и просто няма кого да попитам.Времето навън е прекрасно и аз съм в къщи през уеекенд-а,колко трябва да го натоварвам?Имам предвид бягане,скачане,катерене?Днес бяхме около час на плажа,гони пръчка,игра си с други кучета,но видимо се измори и после спа цели 2 часа и половина.Логично си мисля,че е малък,още е слаб и не трябва да го карам да бяга много.Другият ни проблем е с хората около нас и по-конкретно с малки деца.Днес видяхме много и той все се затичва към тях,никакво внимание не ми обръща,като му кажа "не".А все пак това са малки деца,някои ги е страх,нищо че тои е настроен дружелюбно към тях.Друго засега не се сещам,пак се извинявам за може би глупавите въпроси.Хубав ден на всички

#784 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2007 - 05:36 PM

Вземи си един повод автоматичен (става и просто дълъг, ама е по неудобен) лентов, 5 метра. 20 дена кучето само на повод. Като тръгне на някъде, казваш "тук" и коригираш с повода. Когато дойде награда и голямо браво. С това ще го отучиш да яде боклуци също. Когато се наведе да лапа нещо, кряскаш забранителната команда и разка корекция с повода. Забранителната коменда е "ФУ" (не е "НЕ") или "ФУЙ". Различните от човешкият речник команди е с цел такава, че ние употребяваме постоянно някои от думите като "не", така кучето се обърква, мисли, че се говори на него и ако върши нещо, което му е позволено, ще започне да се чуди, "тази пък, защо ми забранява да си играя с играчките". Следващия път ще види, че минава номера и на забраненото и т.н., ясно ти става предполагам.
За натоварването, няма такова. Кучето до година и 1-2 месеца (зависи вече от индивидуалното развитие) играе свободно колкото му се играе. Интензивни натоварвания не се препоръчват.
Използвай това време за обучение по общото послушание. След това ще тренирате. 1super

#785 Потребителят е офлайн   jazzy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2007 - 11:02 AM

Горди на разходка в парка b) Поздрави от Бургас!

Прикачени файлове

#786 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 16 April 2007 - 07:14 PM

видео танц с лабрадор http://gallery.site....blondy.wmv.html
29 април в София ще състои семинар-турнир по фристайл и кликер тренинг
инфо са тук http://www.dogdance.hit.bg/turnir.htm
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#787 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 16 April 2007 - 07:42 PM

и още http://gallery.site....riella.wmv.html
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

• (70 Страници) +
  • « Първа
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема